کتاب از من بشو ما (وصال) رضا کریمی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب از من بشو ما (وصال)

کتاب از من بشو ما (وصال)

نویسنده:رضا کریمی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب از من بشو ما (وصال)

کتاب الکترونیکی «از من بشو ما (وصال)» اثر «رضا کریمی» با ویرایش «لیلا (آرام) پارسامهر» و انتشار انتشارات حامیان، مجموعه‌ای از اشعار و نوشته‌های عرفانی و معنوی است که دغدغهٔ سلوک، خودشناسی و وصال با حقیقت را در قالب شعر فارسی معاصر بیان می‌کند. این اثر در دستهٔ شعر عرفانی و معنوی جای می‌گیرد و با زبانی شاعرانه، تجربه‌های شخصی و الهامات نویسنده را در مسیر خودشناسی و خداشناسی روایت می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب از من بشو ما (وصال)

«از من بشو ما (وصال)» در فضایی میان شعر و نثر، به موضوعات عرفانی، معنوی و فلسفی می‌پردازد. این کتاب در ادامهٔ جلد نخست، از تجربهٔ نویسنده در عبور از «خود» و رسیدن به مرحله‌ای از یگانگی و وصال با حقیقت سخن می‌گوید. نویسنده، با الهام از سنت شعر عرفانی فارسی، مفاهیمی چون عشق، وحدت، فنا، آگاهی و ارتباط با خدا را در قالب اشعار و قطعات کوتاه بیان می‌کند. اثر حاضر در سال‌های اخیر و در بستر دغدغه‌های معاصر معنوی و خودشناسی نوشته شده و به نوعی بازتابی از سفر درونی شاعر است. کتاب، با نگاهی به سنت‌های عرفانی و در عین حال با زبانی امروزی، تلاش می‌کند مخاطب را به تأمل دربارهٔ معنای زندگی، عشق الهی و وحدت وجود دعوت کند. در کنار اشعار، بخش‌هایی از نیایش، دعا و گفت‌وگو با خدا نیز در کتاب دیده می‌شود که فضای اثر را از یک مجموعه شعر صرف فراتر می‌برد و آن را به متنی برای سلوک و مراقبه تبدیل می‌کند.

چرا باید کتاب از من بشو ما (وصال) را خواند؟

این کتاب برای کسانی که به دنبال تجربهٔ شعر عرفانی معاصر و تأمل در مفاهیم معنوی هستند، فرصتی فراهم می‌کند تا با زبانی شاعرانه و نگاهی درونی، به موضوعاتی چون وحدت، عشق الهی، خودشناسی و وصال با حقیقت نزدیک شوند. «از من بشو ما (وصال)» با ترکیب شعر و نثر، تجربه‌های شخصی نویسنده را در مسیر سلوک و آگاهی به اشتراک می‌گذارد و می‌تواند الهام‌بخش جست‌وجوی معنای زندگی و ارتباط با خدا باشد. مطالعهٔ این اثر، مخاطب را به تأمل دربارهٔ مرزهای فردیت و جمع، و معنای «ما شدن» در ساحت عرفانی دعوت می‌کند.

خواندن کتاب از من بشو ما (وصال) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر عرفانی، دوست‌داران ادبیات معنوی و کسانی که دغدغهٔ خودشناسی، سلوک و ارتباط با حقیقت را دارند، مناسب است. همچنین برای افرادی که در جست‌وجوی آرامش درونی و الهام از متون معنوی هستند، می‌تواند مفید باشد.

فهرست کتاب از من بشو ما (وصال)

کتاب «از من بشو ما (وصال)» شامل بیش از صد بخش و قطعهٔ شعری و نثری است که هر یک به موضوعی خاص در سلوک عرفانی و معنوی می‌پردازد. برخی از عناوین اصلی عبارت‌اند از: - برای تو: آغاز کتاب با دعوت به رهایی از فردیت و ورود به جمع عاشقان. - شرک: تأملی بر دوری از غوغای جهان و نزدیکی به نور و حقیقت. - شاعر این نهر: بیان نقش شاعر و الهام در مسیر عشق. - کوی خراباتی: اشاره به راه عاشقان و رهایی از قید و بندها. - شراب روحانی: جست‌وجوی مستی معنوی و وصال با حقیقت. - در مسیر آگاهی: دعوت به سبکبالی و عبور از دردها برای رسیدن به آگاهی. - شاد باش: توصیه به شادمانی و زیستن در لحظه. - سرشار از عشق: توصیف تجربهٔ عشق و دگرگونی جهان در پرتو آن. - حسین (ع): نگاهی به مقام انسان و الهام از واقعهٔ عاشورا. - هرچه می‌خواهی بخواه: تأکید بر قدرت خواستن و ارتباط با خدا. - شغل انسان عاشقی‌ست: عشق به عنوان رسالت انسان در جهان. - فنا اللّه: تجربهٔ فنا و یگانگی با خدا. - آگاهی از وابستگی: رهایی از تعلقات و رسیدن به آگاهی ناب. - همکاری و همیاری: اهمیت همدلی و همراهی در مسیر معنوی. - رنگ خدا: تأملی بر حضور خداوند در همهٔ هستی. - از خود به خدا: مسیر سلوک از فردیت به وحدت و وصال. هر بخش با زبانی شاعرانه، تجربه یا آموزه‌ای از مسیر عرفانی را روایت می‌کند و کتاب را به سفری درونی و معنوی تبدیل می‌سازد.

بخشی از کتاب از من بشو ما (وصال)

«شاد باش، با هر چه داری شاد باش از درون، راهی به بیرون باز باش لحظه‌ها رو زندگی کن، شاد باش با غم و اندوه نیز بیگانه باش هرچه می‌خواهی بخواه و ناز باش با نیازت، روز و شب هم راز باش سر بلند کن، سوی آسمان زندگی غم رها کن، در هوای بندگی سر تکان ده، در نوای زندگی در فراسوی، زمانه اندکی هرچه در دیده نظر کردی، بخواه با خیالت جان بگیرد، هر نگاه»