دانلود و خرید کتاب غزل در کالبد ترانه آمنه غریب

کتاب غزل در کالبد ترانه

نویسنده:آمنه غریب
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب غزل در کالبد ترانه

کتاب الکترونیکی «غزل در کالبد ترانه» (مجموعه شعر) نوشتهٔ آمنه غریب و منتشرشده توسط نشر الاس قرمز، مجموعه‌ای از سروده‌های شاعر معاصر است که در قالب غزل و ترانه سروده شده‌اند. این اثر به شعر فارسی قرن ۱۴ می‌پردازد و دغدغه‌های عاشقانه، اجتماعی و نوستالژیک را در قالبی موسیقایی و احساسی بیان می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب غزل در کالبد ترانه

«غزل در کالبد ترانه» مجموعه‌ای از اشعار است که در فضای معاصر و با نگاهی به سنت‌های غزل فارسی سروده شده‌اند. این کتاب در دوره‌ای منتشر شده که شعر فارسی همچنان در حال تجربه‌کردن پیوند میان قالب‌های کلاسیک و زبان روزمره است. آمنه غریب در این مجموعه، تلاش کرده است تا با بهره‌گیری از عناصر ترانه و غزل، احساسات و دغدغه‌های شخصی و جمعی را به تصویر بکشد. اشعار کتاب، گاه به خاطرات و نوستالژی‌های کودکی و خانواده می‌پردازند و گاه درگیر مسائل عاشقانه و عاطفی می‌شوند. در کنار این مضامین، نشانه‌هایی از دغدغه‌های اجتماعی و فرهنگی نیز در لابه‌لای اشعار دیده می‌شود. کتاب با مقدمه‌ای کوتاه آغاز می‌شود که در آن شاعر به تعریف شعر و جایگاه آن در زندگی اشاره می‌کند و سپس سروده‌های خود را به کسانی تقدیم می‌کند که دل در گرو فرهنگ ایران دارند. فضای کلی کتاب، ترکیبی از احساسات لطیف، دلتنگی، امید و گاه تلخی است که در قالبی موسیقایی و با زبانی نزدیک به ترانه بیان شده‌اند.

چرا باید کتاب غزل در کالبد ترانه را خواند؟

این مجموعه برای کسانی که به شعر معاصر فارسی و پیوند میان غزل و ترانه علاقه دارند، تجربه‌ای متفاوت فراهم می‌کند. اشعار کتاب، احساسات عاشقانه، دلتنگی‌ها و خاطرات را با زبانی موسیقایی و تصاویری ملموس روایت می‌کنند. خواندن این اثر می‌تواند فرصتی باشد برای لمس دوبارهٔ عواطف انسانی و بازخوانی دغدغه‌های روزمره در قالبی شاعرانه. همچنین، علاقه‌مندان به شعر نو و کسانی که به دنبال کشف صداهای تازه در شعر امروز هستند، می‌توانند با این کتاب ارتباط برقرار کنند.

خواندن کتاب غزل در کالبد ترانه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای دوست‌داران شعر فارسی، علاقه‌مندان به غزل و ترانه، و کسانی که به دنبال بیان احساسات و خاطرات در قالبی شاعرانه هستند، مناسب است. همچنین برای کسانی که دغدغه‌های عاشقانه یا نوستالژیک دارند و می‌خواهند تجربه‌های عاطفی خود را در شعر بازتاب دهند، پیشنهاد می‌شود.

فهرست کتاب غزل در کالبد ترانه

- مقدمه: شاعر دربارهٔ تعریف شعر و جایگاه آن در زندگی سخن می‌گوید و سروده‌هایش را تقدیم می‌کند. - من همون پرنده‌ام: شعرهایی با مضمون آزادی، دلتنگی و امید. - مررعه‌ی عشق: سروده‌هایی دربارهٔ عشق، خاطرات و نوستالژی‌های کودکی. - بقچه‌ی مادر بزرگ: اشعاری با حال و هوای خانواده و یاد گذشته‌ها. - اغفال: شعرهایی با مضمون جدایی، حسرت و دلتنگی. هر بخش، مجموعه‌ای از اشعار را در بر می‌گیرد که به موضوعات عاشقانه، اجتماعی و خاطرات شخصی می‌پردازند. سیر کلی کتاب، حرکت میان احساسات فردی و جمعی و بازتاب آن‌ها در قالب غزل و ترانه است.

بخشی از کتاب غزل در کالبد ترانه

«من همون پرنده‌ام که تو قفس رها شده بی تو من نمازی‌ام که بی‌وضو ادا شده تو یه بیتی که قراره یه غزل ازش درآد مثل روزه‌ایی که فکرت باید از عطش در آد یه کتابم که کسی جز تو من و نمی‌خونه بعد رفتنا فقط یه خاطره‌ست که می‌مونه خستم از بغضی که داره به دلم چنگ می‌زنه یکی به شیشه‌ی قلبم دائم هی سنگ می‌زنه چای حسرت رو اجاق پی کسی دم می‌کشه بار دلتنگی این خونه رو آدم می‌کشه»