کتاب خیلی دیر
معرفی کتاب خیلی دیر
کتاب الکترونیکی «خیلی دیر» (Too Late) نوشتهٔ «کالین هوور» با ترجمهٔ آرش عسگری و از نشر نارنگی، داستانی عاشقانه و پرتنش را روایت میکند که در بستر روابط پیچیده و خطرناک شکل میگیرد. این رمان در دستهٔ آثار عاشقانه و معمایی قرار میگیرد و با محوریت شخصیتهایی که هرکدام رازها و دغدغههای خاص خود را دارند، به بررسی مرزهای عشق، وفاداری و بقا میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خیلی دیر
«خیلی دیر» اثری از «کالین هوور» است که ابتدا بهعنوان پروژهای شخصی و تفریحی توسط نویسنده آغاز شد و بخشهایی از آن بهصورت آنلاین منتشر شد. این رمان در فضایی دانشگاهی و خانهای شلوغ روایت میشود و شخصیتهای اصلی آن، اسلون، آسا و کارتر، هرکدام با گذشته و دغدغههای خاص خود درگیرند. داستان در دورهای معاصر رخ میدهد و به موضوعاتی چون وابستگی، سوءاستفاده، فقر، مواد مخدر و تلاش برای رهایی از شرایط دشوار میپردازد. روایت کتاب از زاویه دید چند شخصیت پیش میرود و با لحن صمیمی و گاه تلخ، تصویری از روابط انسانی در شرایط بحرانی ارائه میدهد. نویسنده در مقدمه اشاره میکند که این اثر برخلاف سایر آثارش، بهصورت فصلبهفصل و با بازخورد مستقیم مخاطبان نوشته شده و همین موضوع به روند داستان و شکلگیری شخصیتها رنگ و بویی متفاوت داده است. «خیلی دیر» با تمرکز بر روابط پیچیده و انتخابهای دشوار، مخاطب را به دنیایی میبرد که مرز میان درست و غلط، عشق و وابستگی، بسیار باریک است.
خلاصه کتاب خیلی دیر
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان «خیلی دیر» با روایت اسلون آغاز میشود؛ دختری که در خانهای شلوغ و پر از مهمانیهای شبانه زندگی میکند و بهخاطر مشکلات مالی و مراقبت از برادر بیمارش، مجبور به تحمل رابطهای ناسالم با آسا شده است. آسا، مردی ثروتمند اما خطرناک و کنترلگر است که در کار مواد مخدر دست دارد و اسلون را به نوعی در بند خود نگه داشته است. ورود کارتر، دانشجوی جدیدی که بهظاهر برای کلاس اسپانیایی آمده اما در واقع مأمور مخفی است، زندگی اسلون را دگرگون میکند. رابطهٔ میان اسلون و کارتر ابتدا با شوخی و همکلاسی بودن آغاز میشود اما بهتدریج به کششی عمیقتر و پرخطر تبدیل میشود. کارتر که با هویتی جعلی وارد خانهٔ آسا شده، باید میان وظیفهٔ شغلی و احساساتش نسبت به اسلون تعادل برقرار کند. در این میان، اسلون میان وفاداری به برادرش، ترس از آسا و علاقهٔ تازهاش به کارتر گرفتار است. داستان با روایتهای متناوب از زاویه دید اسلون، کارتر و آسا، لایههای مختلف روابط و انگیزههای شخصیتها را آشکار میکند و مخاطب را با انتخابهای دشوار و پیامدهای آنها روبهرو میسازد، بیآنکه پایان ماجرا را لو دهد.
چرا باید کتاب خیلی دیر را خواند؟
این رمان با پرداختن به موضوعاتی چون وابستگی عاطفی، سوءاستفاده، فقر و تلاش برای رهایی از شرایط دشوار، تصویری واقعگرایانه و گاه تلخ از روابط انسانی ارائه میدهد. روایت چندصدایی و شخصیتپردازی دقیق، امکان همذاتپنداری با دغدغهها و تردیدهای شخصیتها را فراهم میکند. «خیلی دیر» برای کسانی که به داستانهای عاشقانه با لایههای روانشناختی و اجتماعی علاقه دارند، تجربهای متفاوت و پرکشش خواهد بود.
خواندن کتاب خیلی دیر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به رمانهای عاشقانه، معمایی و اجتماعی مناسب است؛ بهویژه کسانی که دغدغههایی مانند روابط ناسالم، وابستگی، سوءاستفاده و تلاش برای تغییر شرایط زندگی دارند. همچنین برای مخاطبانی که به روایتهای چندصدایی و شخصیتمحور علاقهمندند، جذاب خواهد بود.
بخشی از کتاب خیلی دیر
«دستانم را محکم به داخل تشک فرومیبرم. بهخاطر بیخوابیهای این هفته. پلکهایم بهاندازهای سنگیناند که بهسختی آنها را باز نگه داشتهام. در واقع. بیخوابیهایی که این ماه داشتهام. اينگونه بگویم؛ کل این سال, لعنتی. با آفتاب تابیدهشده از زیر در, میتوانم حدس بزنم ساعت چند است. آسا پس از مهمانی دیشب تازه الآن برگشته بود؛ اما من باید کمتر از دو ساعت دیگر در کلاس حاضر شوم. با اينکه فقط سه ساعت خوابیده بودم. اصلا دوست ندارم اینگونه از خواب بیدار شوم. ظاهرش تنها چیزی است که نمیتوانم از آن ایرادی بگیرم. مغرور. تندخو و گاهی کنترلکردنش دشوار است؛ اما عاشقانه دوستم دارد. دروغ است اگر بگویم من هم عاشقش نیستم. اگر میتوانستم خیلی چیزهایش را تغییر میدادم؛ اما درحالحاضر. فقط او را دارم؛ پس با او کنار میآیم. زمانی که تنها بودم و جایی برای ماندن نداشتم. مرا به خانهاش یناه داد. تنها به اين دلیل, با او کنار آمدم. در واقع. چارة دیگری نداشتم.»