دانلود و خرید کتاب عبور از سختی ها، مشکلات و آشفتگی های زندگی محمدرضا کریمی (مهرجو)
تصویر جلد کتاب عبور از سختی ها، مشکلات و آشفتگی های زندگی

کتاب عبور از سختی ها، مشکلات و آشفتگی های زندگی

انتشارات:سنجاق
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب عبور از سختی ها، مشکلات و آشفتگی های زندگی

کتاب عبور از سختی ها، مشکلات و آشفتگی های زندگی نوشتهٔ «محمدرضا کریمی» (مهرجو) و منتشرشده به‌صورت الکترونیک توسط نشر سنجاق، اثری در حوزهٔ خودیاری و معنویت است که با رویکردی مبتنی بر آموزه‌های قرآنی و دینی به بررسی راه‌های عبور از بحران‌ها و چالش‌های زندگی پرداخته است. نویسنده با تکیه بر تجربیات شخصی و پژوهش‌های اجتماعی تلاش می‌کند راهکارهایی برای مدیریت مشکلات و تقویت ایمان ارائه دهد. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب عبور از سختی ها، مشکلات و آشفتگی های زندگی اثر محمدرضا کریمی

کتاب «عبور از سختی‌ها، مشکلات و آشفتگی‌های زندگی» در فضایی میان تجربه‌های زیستهٔ نویسنده و آموزه‌های دینی، به موضوع عبور از مشکلات و آشفتگی‌های زندگی پرداخته است. «محمدرضا کریمی» (مهرجو) با اشاره به سال‌ها زندگی در میان مردم و مشاهدهٔ رفتارها و واکنش‌های آنان در مواجهه با سختی‌ها، دغدغهٔ اصلی خود را بر اهمیت توکل به خداوند و بهره‌گیری از مفاهیم قرآنی قرار داده است. این نویسنده با هدف راهنمایی و تلنگر به مخاطبان، از مثال‌ها و آیات قرآنی بهره گرفته است. اثر حاضر ضمن روایت تجربه‌های شخصی، به تحلیل ریشه‌های مشکلات و نقش ایمان، دعا، شکرگزاری و صبر در عبور از بحران‌ها پرداخته و کوشیده است با زبانی ساده و مستقیم، مفاهیم دینی را به زندگی روزمره پیوند بزند.

خلاصه کتاب عبور از سختی ها، مشکلات و آشفتگی های زندگی

این کتاب با تکیه بر آموزه‌های قرآنی و تجربیات شخصی نویسنده به بررسی ریشه‌های مشکلات و آشفتگی‌های زندگی انسان می‌پردازد. نویسنده باور دارد که بسیاری از بحران‌ها ناشی از ضعف ایمان، بی‌توجهی به خداوند و تسلیم‌شدن در برابر وسوسه‌های شیطانی است. در بخش‌های مختلف کتاب بر اهمیت توکل به خداوند، پذیرش مسئولیت اشتباهات، دوری از سرزنش دیگران و تلاش برای اصلاح خود تأکید می‌شود. نویسنده با استناد به آیات قرآن نقش صبر، شکرگزاری، دعا و نگرش مثبت را در عبور از مشکلات برجسته می‌کند و معتقد است که هر سختی فرصتی برای رشد معنوی و تقویت اراده است؛ همچنین به آسیب‌های منفی‌گرایی، حسادت، طمع، خشم و بی‌اعتمادی اشاره و راهکارهایی برای کنترل احساسات و هوای نفس ارائه شده است. این کتاب به اهمیت انتخاب دوستان نیکو، بخشش، انفاق و صداقت پرداخته و توصیه می‌کند که با تکیه بر ایمان و عمل به دستورات الهی می‌توان از بحران‌ها عبور کرد و به آرامش و رضایت دست یافت. کتاب حاضر با مثال‌هایی از زندگی روزمره و داستان‌های قرآنی تلاش دارد مخاطب را به‌سوی نگرشی مثبت و معنوی در مواجهه با مشکلات سوق دهد.

چرا باید کتاب عبور از سختی ها، مشکلات و آشفتگی های زندگی را خواند؟

این کتاب می‌تواند برای کسانی که درگیر بحران‌های روحی، معنوی یا اجتماعی هستند، نگاهی تازه به نقش ایمان و معنویت در مدیریت مشکلات ارائه دهد. نویسنده با ترکیب تجربه‌های شخصی و آموزه‌های قرآنی، راهکارهایی برای عبور از سختی‌ها و تقویت امید پیشنهاد می‌کند. اثر حاضر با تمرکز بر مسئولیت‌پذیری، شکرگزاری، صبر و کنترل احساسات می‌کوشد مخاطب را به‌سوی آرامش و رشد معنوی هدایت کند و نشان دهد چگونه می‌توان از دل بحران‌ها فرصت‌هایی برای تعالی فردی و اجتماعی ساخت.

خواندن کتاب عبور از سختی ها، مشکلات و آشفتگی های زندگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که با مشکلات روحی، اضطراب، ناامیدی یا بحران‌های معنوی روبه‌رو هستند و به‌دنبال راهی برای تقویت ایمان و امید در زندگی خود می‌گردند؛ همچنین این اثر می‌تواند برای کسانی که علاقه‌مند به پیونددادن مفاهیم دینی با مسائل روزمره هستند یا دغدغهٔ رشد معنوی و اخلاقی دارند، مفید باشد.

بخشی از کتاب عبور از سختی ها، مشکلات و آشفتگی های زندگی

«خداوند عاشق بخشیدن و خیر و برکت به ما بندگان ناسپاس است پس از این عاشقی استفاده کنیم و به او نزدیک شویم و اجازه بدهیم برای عبور از مشکلات و آشفتگی‌ها به ما کمک بکند اگر انتظار برکت‌های فوق العاده را داریم نباید در مقابل فرمان‌های الهی سرکشی کنیم و همیشه او را یاد کنیم و در آن موقع جرات این را پیدا می‌کنیم از خداوند یکتا درخواست نعمت‌های بزرگ کنیم.

خداوند به دعاها پاسخ می‌دهد ولی به شکایت‌ها هیچ پاسخ نمی‌دهد وقتی مرتکب گناهی می‌شویم می‌بایست با صداقت به درگاه ایزد منان توبه کنید.

اجازه ندهیم کینه به قلب‌هایمان نفوذ کند چرا که کینه ورزی قلب‌هایمان را سیاه می‌کند و از استجابت دعاهایمان جلوگیری می‌کند.

ما همیشه قدرت خداوند را در کنارمان داریم بایستی قبول کنیم تنها اوست که ما را یاری می‌کند خداوند را دوست داشته باشیم و از نعمت‌هایی که به ما اعطا کرده لذت ببریم و همچنان با شکرگزاری منتظر لطف و عنایت خداوند باشیم.

خداوند یکتا نیازهای ما را برطرف می‌کند ما باید در هر لحظه شکرگزار خداوند یکتا باشیم و خداوند هم در هر زمانی که آمادگیش را داشته باشیم ما را از نعمت‌های فراوانش سیراب می‌کند.

شخصیت‌های انسانی فقط ثروتمند بودن نیست یافتن تفکرات مذهبی دینی و گرایش‌های مثبت ما را از لحاظ شخصیت و موقعیت اجتماعی به بالاترین سطح جامعه می‌رساند.»