کتاب دختری که دنیا را از حرکت باز می دارد سلجان یوکسل آرواس + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب دختری که دنیا را از حرکت باز می دارد

کتاب دختری که دنیا را از حرکت باز می دارد

انتشارات:انتشارات برکه
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب دختری که دنیا را از حرکت باز می دارد

معرفی کتاب دختری که دنیا را از حرکت باز می دارد

کتاب الکترونیکی «دختری که دنیا را از حرکت باز می‌دارد: ماجرای پیشی میوها» نوشتهٔ سلجان یوکسل آرواس با تصویرگری «اج زبر» و ترجمهٔ «نازلی خلیلی‌صفا» توسط نشر «برکه آبی» منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه و ماجراجویانه دربارهٔ دختری است که با قدرتی ویژه، وارد ماجراهایی جذاب می‌شود و با گربه‌ای عجیب روبه‌رو می‌گردد. روایت کتاب با طنز و نگاه کودکانه، به دغدغه‌ها و دنیای کودکان می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دختری که دنیا را از حرکت باز می دارد

این کتاب در قالب داستانی کودکانه، زندگی روزمرهٔ یک دختر را روایت می‌کند که در کنار خانواده‌اش با مسائل ساده و گاهی عجیب روبه‌رو می‌شود. فضای داستان در یک آپارتمان و محله‌ای کوچک شکل می‌گیرد و شخصیت اصلی با کنجکاوی و تخیل کودکانه‌اش، به دنبال حل معماها و مشکلات اطرافیان است. داستان با ورود یک گربهٔ متفاوت و ماجرای گم‌شدن موجلا خانم، همسایهٔ جدید، گره می‌خورد و قهرمان کوچک داستان تصمیم می‌گیرد به سبک خودش وارد عمل شود. کتاب به روابط خانوادگی، مسئولیت‌پذیری، دوستی با حیوانات و اهمیت توجه به احساسات دیگران می‌پردازد. فضای کتاب پر از جزئیات زندگی روزمره، شوخی‌های کودکانه و موقعیت‌هایی است که برای مخاطب کودک آشنا و ملموس به نظر می‌رسد. این اثر در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و با تصویرگری رنگی و زبانی نزدیک به دنیای کودکان، تلاش می‌کند تجربه‌ای سرگرم‌کننده و آموزنده ارائه دهد.

خلاصه کتاب دختری که دنیا را از حرکت باز می دارد

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با یک روز عادی آغاز می‌شود؛ دخترک همراه پدرش برای خرید نان بیرون می‌رود و در بازگشت متوجه اسباب‌کشی همسایهٔ جدید می‌شود. کنجکاوی کودکانه و علاقه به ماجراجویی، او را وارد ماجرای گم‌شدن موجلا خانم می‌کند. در همین حین، گربه‌ای عجیب با شکمی بزرگ و چشم‌هایی با رنگ متفاوت وارد زندگی او می‌شود. دخترک با قدرتی که دارد، می‌تواند دنیا را متوقف کند و از این توانایی برای حل مشکلات و پیشبرد مأموریت‌هایش استفاده می‌کند. او با کمک برادر کوچکش و دفتر یادداشت فوق سری، سرنخ‌هایی دربارهٔ موجلا خانم جمع‌آوری می‌کند و درگیر نگهداری از گربه و بچه‌گربه‌هایش می‌شود. داستان با موقعیت‌های طنزآمیز، تلاش‌های کودکانه برای پنهان‌کردن گربه‌ها از مادر و جست‌وجوی موجلا خانم ادامه می‌یابد. در نهایت، دخترک متوجه می‌شود موجلا خانم همان گربهٔ وان است و با کمک خانواده و همسایه‌ها، ماجرا به سرانجام می‌رسد. روایت داستان، دنیای کودکانه، تخیل و مسئولیت‌پذیری را در کنار هم به تصویر می‌کشد.

چرا باید کتاب دختری که دنیا را از حرکت باز می دارد را خواند؟

این کتاب با روایت ماجراجویانه و طنزآمیز، دنیای کودکان را از زاویه‌ای نزدیک و ملموس به تصویر می‌کشد. پرداختن به موضوعاتی مانند مسئولیت‌پذیری، دوستی با حیوانات، اهمیت خانواده و حل مسائل روزمره، باعث می‌شود مخاطب کودک با شخصیت اصلی همذات‌پنداری کند. تصویرگری رنگی و فضای پرجزئیات داستان، تجربه‌ای سرگرم‌کننده و آموزنده را رقم می‌زند و به رشد تخیل و خلاقیت کودکان کمک می‌کند.

خواندن کتاب دختری که دنیا را از حرکت باز می دارد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان بالای ۸ سال که به داستان‌های ماجراجویانه، طنز و روایت‌های خانوادگی علاقه دارند مناسب است. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال کتابی برای تقویت مسئولیت‌پذیری و همدلی در کودکان هستند، گزینهٔ خوبی به شمار می‌آید.

بخشی از کتاب دختری که دنیا را از حرکت باز می دارد

«روز یکشنبه برای خریدن نان صبحانه با بابا بیرون رفتیم. هر چقدر مامانم گفت که از سر نان نخورید، من و بابا نتوانستیم جلوی خودمان را بگیریم. از سر یک نان او خورد، از سر نان دیگر هم من خوردم. قهرمان مردمی هم یک آدم عادی است. او هم مثل هر کس دیگری می‌تواند علایق ساده داشته باشد. تعجب دارد؟ وقتی که به دم در آپارتمان رسیدیم، یک کامیون جلوی آن بود. این کامیون دیگر از کجا پیدایش شد؟ موقع رفتن ما این‌جا بود؟ بابا گفت: «نههه هن انگار کسی اسباب‌کشی می‌کند. بگذار ببینم کیست.» تو نان‌ها را بگیر و برو خانه که مامانت نگرانت نشود. من هم زود برمی‌گردم.» موقعی که من با نان‌هایی که سرشان خورده شده بود وارد آپارتمان شدم، مامانم با کنجکاوی پرسید: «وای! باز شما پدر و دختر سر نان‌ها را خوردید! از این به بعد دیگر شما را برای خرید نان نمی‌فرستم.» موقعی که برای شستن دست‌هایم به دستشویی می‌رفتم، داد زدم: مامانم الان پشت سر هم سؤال می‌کند. غریبه؟ درباره‌ی چه حرف می‌زنند؟ کجا حرف می‌زنند؟ تو را جلوتر فرستاد؟ نانوایی تنها رفتی؟»