کتاب برای تو شیوا رستمی گنج آباد + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب برای تو

کتاب برای تو

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب برای تو

کتاب الکترونیکی «برای تو» سرودهٔ شیوا رستمی‌گنج‌آباد و با ویراستاری ریحانه داودی، مجموعه‌ای از اشعار معاصر فارسی است که نشر متخصصان آن را منتشر کرده است. این کتاب در ۴۶ صفحه، شعرهایی را در خود جای داده که به موضوعات عشق، امید، زندگی و احساسات انسانی می‌پردازد و در دسته‌بندی شعر فارسی قرن ۱۵ قرار می‌گیرد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب برای تو

«برای تو» مجموعه‌ای از شعرهای نو و معاصر است که توسط شیوا رستمی‌گنج‌آباد سروده شده و در قالب کتابی کوتاه و جمع‌وجور ارائه شده است. این اثر در قالب شعر آزاد و سپید نوشته شده و دغدغه‌های شاعر را دربارهٔ عشق، امید، رنج، جدایی و پیوندهای انسانی بازتاب می‌دهد. فضای کلی کتاب، سرشار از تصاویر طبیعت، فصل‌ها، باران، ستاره و عناصر عاشقانه است که در کنار هم، دنیایی احساسی و خیال‌انگیز را شکل داده‌اند. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر شعر، روایتی مستقل از تجربه‌ها و احساسات شاعرانه را به تصویر می‌کشد و خواننده را به سفری درونی دعوت می‌کند. این مجموعه، نمونه‌ای از شعر معاصر فارسی است که با زبان امروزی و مضامین انسانی، به بیان عواطف و اندیشه‌های شاعر می‌پردازد.

چرا باید کتاب برای تو را بخوانیم؟

در «برای تو»، شعرها با تکیه‌بر مضامینی چون عشق، امید، جدایی و پیوندهای انسانی، تجربه‌های عاطفی و لحظه‌های ناب زندگی را به تصویر کشیده‌اند. این مجموعه با بهره‌گیری از عناصر طبیعت و فصل‌ها، احساسات انسانی را به‌شکل ملموس و قابل لمس بیان کرده است. خواندن این کتاب فرصتی است برای هم‌نشینی با واژه‌هایی که گاه تلخ و گاه شیرین، اما همواره صادقانه، از دل شاعر برآمده‌اند. مخاطب در این اشعار می‌تواند بازتابی از احساسات و دغدغه‌های خود را بیابد و با جهان شاعرانهٔ اثر هم‌سفر شود.

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، دوستداران ادبیات عاشقانه و کسانی که به‌دنبال تجربهٔ احساسات انسانی در قالب واژه‌ها هستند، مناسب است. همچنین برای کسانی که در جست‌وجوی الهام و امید در روزهای سخت‌اند، می‌تواند هم‌نشین خوبی باشد.

بخشی از کتاب برای تو

«جان فدای تو سال‌ها فدای تو زندگ فدای تو هرچه دارم باد فدای تو تو سبزی سبزه‌زار تو زیبایی ماه تو عشق زیبای جان می‌شود در وصل تو مجید نمی‌کنم در عشق تو تردید تو بارنده آن ابر پربار تو شوینده آن باران ناز تو سخت‌تر از سنگ من نرم‌تر از برف من ساربانی از عشق من کاروانی از امید بیا من و تو باشیم رژيایی نوپدید جان دهيم به افسانه‌ای جدید»