کتاب رویای شیرین من پیتر اچ. رینولدز + دانلود نمونه رایگان

کتاب رویای شیرین من

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب رویای شیرین من

معرفی کتاب رویای شیرین من

کتاب الکترونیکی «رویای شیرین من» نوشتهٔ پیتر اچ رینولدز با ترجمهٔ فاطمه قلک‌نژاد سیفی و نشر فروغ سیمرغ، داستانی کودکانه دربارهٔ روابط خانوادگی و احساسات کودکان است. این کتاب با محوریت رفتار والدین و تأثیر آن بر دنیای ذهنی کودک، به موضوعات عاطفی و ارتباطی در خانواده می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب رویای شیرین من

«رویای شیرین من» اثری است که به دنیای کودکان و روابط آن‌ها با والدین و اعضای خانواده می‌پردازد. این کتاب در قالب داستانی کوتاه و ساده، دغدغه‌های کودکانه و احساسات لطیف شخصیت اصلی را به تصویر می‌کشد. فضای داستان، صمیمیت و گرمای خانواده را نشان می‌دهد و به نقش والدین در شکل‌گیری احساس امنیت و آرامش کودک اشاره دارد. کتاب در دوره‌ای منتشر شده که توجه به سلامت روان و عواطف کودکان اهمیت بیشتری یافته است. نویسنده با نگاهی به جزئیات زندگی روزمره، تلاش می‌کند تا لحظات کوچک اما معنادار را برجسته کند و مخاطب را به دنیای کودکانه نزدیک‌تر سازد. این اثر برای گروه سنی کودک و نوجوان مناسب است و می‌تواند به عنوان پلی برای گفت‌وگو میان والدین و فرزندان مورد استفاده قرار گیرد.

خلاصه کتاب رویای شیرین من

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با معرفی شخصیت اصلی، دختری به نام «علما»، آغاز می‌شود که در کنار خانواده و دوستانش روزهای خود را سپری می‌کند. علما با احساسات مختلفی مانند شادی، دلتنگی و امید روبه‌رو است و تلاش می‌کند با چالش‌های کوچک زندگی روزمره کنار بیاید. او گاهی نمی‌تواند احساساتش را به راحتی بیان کند و در جست‌وجوی راهی برای ابراز آن‌هاست. ارتباط او با والدین و خواهر و برادرهایش، نقش مهمی در شکل‌گیری دنیای ذهنی و عاطفی او دارد. داستان با توصیف لحظاتی از زندگی خانوادگی، بازی‌ها و گفت‌وگوهای ساده اما معنادار پیش می‌رود و نشان می‌دهد که چگونه حمایت و توجه والدین می‌تواند به کودک احساس امنیت و آرامش بدهد. در طول روایت، علما یاد می‌گیرد که با کمک خانواده و دوستانش، احساساتش را بهتر بشناسد و با آن‌ها کنار بیاید. پایان داستان باز است و مخاطب را به تأمل درباره اهمیت روابط خانوادگی و نقش والدین در رشد عاطفی کودکان دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب رویای شیرین من را خواند؟

این کتاب با پرداختن به احساسات و دغدغه‌های کودکانه، فرصتی برای والدین و مربیان فراهم می‌کند تا بهتر با دنیای درونی کودکان آشنا شوند. روایت ساده و صمیمی داستان، امکان همدلی با شخصیت اصلی را ایجاد می‌کند و به اهمیت گفت‌وگو و حمایت عاطفی در خانواده اشاره دارد. مطالعهٔ این اثر می‌تواند به والدین کمک کند تا نقش خود را در شکل‌گیری احساس امنیت و آرامش فرزندان بهتر درک کنند و کودکان نیز با خواندن آن، احساسات خود را بهتر بشناسند.

خواندن کتاب رویای شیرین من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان، والدین، مربیان و مشاوران کودک مناسب است. همچنین برای خانواده‌هایی که به دنبال تقویت روابط عاطفی و گفت‌وگو با فرزندان خود هستند، گزینهٔ مناسبی به شمار می‌آید.

بخشی از کتاب رویای شیرین من

«دهم نو انا مر سل بارم بود. دوس علما مر نم م_توانست امزهارا ببیثرصلما در رودام بر هر با عاثواره و دوستا دور امن ست هو . انیت نا برجح( مره سک مت رجا منم . علما پل م_زد هیر عیبر زد . آو قوب هم_دانست چم کار بایر بلتمرفت وراه مررفت نکلرهم بل مورد ! انثار یک چیرم عو مره بور . متام زب ۳۳ ار روز بل هم توت ره بورام ور دز اسرتنا پیامم_بم شراک بلزارد و بر سم چم لس م_فرز ساعترن یز ووبر را بلر لت و همیر نار رام ردنر#: 2 کو > تسیا یف رازن توس سس ۳ مر # 2 9و گر 27 دهم نو انا مر سل بارم بود. دوس 4 علما مر نم م_توانست امزهارا ببیثرصلما در رودام بر هر با عاثواره و دوستا دور امن ست هو . انیت نا بر»