معرفی و دانلود کتاب هوش مصنوعی در خدمت کسب و کارها + خلاصه رایگان

انتشارات:
سنجاق

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب هوش مصنوعی در خدمت کسب و کارها

کتاب الکترونیکی «هوش مصنوعی در خدمت کسب و کارها » از مجید صفاریان زاده - سنجاق. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هوش مصنوعی در خدمت کسب و کارها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابهوش مصنوعی در خدمت کسب و کارها

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۱۲/۰۹

کتاب سطحی بود و مطاب ارزشمندی برای یادگیری نداشت

بریده‌هایی از کتاب

مزایای برون‌سپاری - دسترسی به تخصص‌های بالا: بسیاری از شرکت‌های متخصص در پیاده‌سازی پروژه‌های هوش مصنوعی دارای تجربه، دانش و ابزارهای تخصصی بالایی هستند. این شرکت‌ها می‌توانند راهکاری‌های پیچیده‌ای را به سرعت ارائه دهند. - کاهش بار کاری داخلی: با برون‌سپاری، تیم‌های داخلی شما می‌توانند تمرکزشان را بر روی مسائل دیگر معطوف کنند و به پروژه‌های درون سازمانی رسیدگی کنند. - کاهش زمان پیاده‌سازی: بسیاری از شرکت‌های خارجی به دلیل تجربه و منابع موجود، می‌توانند پروژه‌های AI را سریع‌تر از تیم‌های داخلی پیش ببرند. - مدیریت بر مبنای نتیجه:
کاهش زمان پیاده‌سازی: بسیاری از شرکت‌های خارجی به دلیل تجربه و منابع موجود، می‌توانند پروژه‌های AI را سریع‌تر از تیم‌های داخلی پیش ببرند. - مدیریت بر مبنای نتیجه: معمولاً شرکت‌های برون‌سپاری نظارت شدیدی بر نتایج پروژه دارند و تلاش می‌کنند تا با کیفیت و در زمان مقرر نتایج را تحویل دهند.
معایب برون‌سپاری - هزینه‌های اضافی: برون‌سپاری می‌تواند در برخی موارد منجر به هزینه‌های بالاتر از پیش‌بینی شود. به‌ویژه اگر پروژه نیاز به تغییرات یا تنظیم مجدد داشته باشد. - کاهش کنترل مستقیم: زمانی که پروژه به شرکت‌های خارجی واگذار می‌شود، سازمان بخشی از کنترل مستقیم خود بر فرآیندها و تصمیم‌گیری را از دست می‌دهد، این می‌تواند منجر به بروز چالش‌هایی در مدیریت پروژه شود. - مشکلات ارتباطی: در بعضی موارد، عدم هم‌ترازی فرهنگ‌کاری یا مشکلات ارتباطی بین تیم داخلی و تیم خارجی ممکن است باعث اختلال در پیشرفت پروژه شود.
نظارت مؤثر به شما کمک می‌کند که هر گونه تغییرات غیرمنتظره یا افت عملکرد سیستم را شناسایی کرده و اقدامات لازم را برای بهبود فوری انجام دهید.
تبلیغات به زبان سادهتصویر جلد کتاب تبلیغات به زبان ساده
دانستنی‌های دانش آموزیتصویر جلد کتاب دانستنی‌های دانش آموزی
رضا فهیمی
اصطلاحات بین المللی گمرکیتصویر جلد کتاب اصطلاحات بین المللی گمرکی
مصطفی سرمدی
آزمایشگاه پایگاه داده با SQL Serverتصویر جلد کتاب آزمایشگاه پایگاه داده با SQL Server
رمضان عباس نژادورزی
گمرک و مدیریت امور گمرکیتصویر جلد کتاب گمرک و مدیریت امور گمرکی
علیرضا مقدسی
بازاریابی در صادرات با نگرش عملیاتیتصویر جلد کتاب بازاریابی در صادرات با نگرش عملیاتی
ایرج زینال‌زاده
چارچوبی برای مدیریت بازاریابیتصویر جلد کتاب چارچوبی برای مدیریت بازاریابی
Philip T Kotler
مدیریت پروژه های چابک با روش اسکرامتصویر جلد کتاب مدیریت پروژه های چابک با روش اسکرام
الکس کامبل
هوش مصنوعی برای همه به زبان سادهتصویر جلد کتاب هوش مصنوعی برای همه به زبان ساده
شیر شکومار شارادکومار رودراوار
زنجیره بلوکی (بلاکچین)تصویر جلد کتاب زنجیره بلوکی (بلاکچین)
تیانا لورنس
استراتژی برندتصویر جلد کتاب استراتژی برند
فرشید مهردادی
ساختمان داده ها و الگوریتم ها با پایتونتصویر جلد کتاب ساختمان داده ها و الگوریتم ها با پایتون
کنت دی. لی
النبوات و المناماتتصویر جلد کتاب النبوات و المنامات
سیدمحمدحسین طباطبایی
طراحی استراتژی و برنامه ریزی فروشتصویر جلد کتاب طراحی استراتژی و برنامه ریزی فروش
محمد بلوریان تهرانی
آشنایی با سیستم ایمنی بدن انسانتصویر جلد کتاب آشنایی با سیستم ایمنی بدن انسان
پم واکر
قوانین امنیت سایبریتصویر جلد کتاب قوانین امنیت سایبری
حامد حاجی ملامیرزایی
آموزش کتابخانه NumPy در پایتون برای علاقمندان دانش تحلیل داده هاتصویر جلد کتاب آموزش کتابخانه NumPy در پایتون برای علاقمندان دانش تحلیل داده ها
محمد عثمان مالک