کتاب من و بابا در یک روز کاملا معمولی فاطمه سرمشقی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب من و بابا در یک روز کاملا معمولی

کتاب من و بابا در یک روز کاملا معمولی

معرفی کتاب من و بابا در یک روز کاملا معمولی

کتاب من و بابا در یک روز کاملا معمولی، نوشته فاطمه سرمشقی توسط انتشارات سیمای شرق منتشر شده است. این کتاب کودکانه با محوریت رابطه‌ی پدران و دختران نوشته شده است. داستان با زبانی ساده و تصاویری رنگارنگ، به تجربه‌های روزمره و احساسات کودکانه می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من و بابا در یک روز کاملا معمولی

کتاب من و بابا در یک روز کاملاً معمولی، داستانی کوتاه و مصور است که از زبان دختری خردسال روایت می‌شود. ماجراهای داستان در محیط خانه، مهدکودک و محل کار پدر (ایستگاه اتوبوس) شکل می‌گیرد. کتاب حاضر ماجراهای ساده اما معناداری را به تصویر می‌کشد. فاطمه سرمشقی در این داستان به دغدغه‌های کودکان درباره‌ی خانواده، جدایی‌های کوتاه‌مدت و تجربه‌های جدید می‌پردازد. تصویرهای کتاب نیز نقش مهمی در انتقال حس‌وحال داستان دارند و فضای گرم و صمیمی میان شخصیت‌ها را به نمایش می‌گذارند.

خلاصه داستان من و بابا در یک روز کاملا معمولی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با روایت ماجراهای دختری آغاز می‌شود که شب‌ها با عروسک‌هایش بازی می‌کند و صبح‌ها به مهدکودک می‌رود؛ درحالی‌که پدرش به محل کارش می‌رود. روزی که مهدکودک تعطیل است، دختر همراه پدرش به محل کار او، یعنی ایستگاه اتوبوس می‌رود. در آن‌جا با مسافران و فضای کاری پدر آشنا می‌شود و لحظاتی از روز را با مشاهده‌ی آدم‌ها و گفت‌و‌گو با پدرش سپری می‌کند. در این میان، دختری هم‌سن او که مادرش را گم کرده، وارد داستان می‌شود. راوی با او همدردی کرده و تلاش می‌کند به او کمک کند تا مادرش را پیدا کند.

در ادامه، دو دختر درباره‌ی ناهار و غذایی که قرار است بخورند صحبت می‌کنند و حدس می‌زنند که چه غذایی در انتظارشان است. در نهایت، پدر راوی غذایی ساده و خانگی آماده می‌کند که بوی آن همه را به یاد خانه و خانواده می‌اندازد. داستان با تأکید بر لحظات ساده و صمیمی میان پدر و دختر و تجربه‌ی همدلی با دیگران پیش می‌رود.

چرا باید کتاب من و بابا در یک روز کاملا معمولی را خواند؟

این داستان با روایتی ساده و کودکانه، به موضوعات مهمی مانند رابطه‌ی پدران و دختران، تجربه‌های روزمره و همدلی با دیگران می‌پردازد. داستان به کودکان کمک می‌کند تا احساسات خود را بهتر بشناسند و با موقعیت‌های جدید کنار بیایند؛ همچنین حضور پدر در نقش حمایت‌گر، تصویری مثبت از روابط خانوادگی ارائه می‌دهد. تصویرهای کتاب نیز فضای داستان را برای کودکان جذاب‌تر کرده و به درک بهتر مفاهیم کمک می‌کنند.

خواندن کتاب من و بابا در یک روز کاملا معمولی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این داستان برای کودکان دبستانی و والدینی که به‌دنبال کتاب‌هایی برای تقویت ارتباط با فرزندان و آموزش همدلی هستند، مفید خواهد بود.