کتاب من و بابا در یک روز کاملا معمولی
معرفی کتاب من و بابا در یک روز کاملا معمولی
معرفی کتاب من و بابا در یک روز کاملا معمولی
کتاب الکترونیکی «من و بابا در یک روز کامزا (معمولی)» نوشتهٔ فاطمه سرمشقی و تصویرگری «مرضیه سرمشقی» توسط موسسه فرهنگی هنری آیندهپژوهان مدیریت ارتباطات منتشر شده است. این کتاب کودکانه با محوریت رابطهٔ پدر و دختر و روایت یک روز متفاوت در کنار هم، برای گروه سنی ۶ سال به بالا مناسب است. داستان با زبانی ساده و تصاویری جذاب، به تجربههای روزمره و احساسات کودکانه میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب من و بابا در یک روز کاملا معمولی
این کتاب داستانی کوتاه و تصویری است که در قالب روایت اولشخص از زبان دختری خردسال، به یک روز خاص در کنار پدرش میپردازد. فضای داستان در محیط خانه، مهدکودک و محل کار پدر (ایستگاه اتوبوس) شکل میگیرد و ماجراهای ساده اما معناداری را به تصویر میکشد. کتاب در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و بخشی از مجموعه کتابهای زرافه است. نویسنده با انتخاب موضوعی ملموس، یعنی همراهی کودک با پدرش در محل کار، به دغدغههای کودکان دربارهٔ خانواده، جداییهای کوتاهمدت و تجربههای جدید میپردازد. تصویرگریهای کتاب نیز نقش مهمی در انتقال حس و حال داستان دارند و فضای گرم و صمیمی میان شخصیتها را به نمایش میگذارند. این اثر با تمرکز بر روابط خانوادگی و اهمیت همدلی، برای کودکان و والدین قابل توجه است.
خلاصه کتاب من و بابا در یک روز کاملا معمولی
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با روایت دختری آغاز میشود که شبها با عروسکهایش بازی میکند و صبحها به مهدکودک میرود، در حالی که پدرش به محل کارش میرود. روزی که مهدکودک تعطیل است، دختر همراه پدرش به محل کار او، یعنی ایستگاه اتوبوس، میرود. در آنجا با مسافران و فضای کاری پدر آشنا میشود و لحظاتی از روز را با مشاهدهٔ آدمها و گفتگو با پدرش سپری میکند. در این میان، دختری همسن او که مادرش را گم کرده، وارد داستان میشود. راوی با او همدردی میکند و تلاش میکند به او کمک کند تا مادرش را پیدا کند. در ادامه، دو دختر دربارهٔ ناهار و غذایی که قرار است بخورند صحبت میکنند و حدس میزنند که چه غذایی در انتظارشان است. سرانجام، پدر راوی غذایی ساده و خانگی آماده میکند که بوی آن همه را به یاد خانه و خانواده میاندازد. داستان با تاکید بر لحظات ساده و صمیمی میان پدر و دختر و تجربهٔ همدلی با دیگران پیش میرود، بدون آنکه به پایانبندی قطعی برسد.
چرا باید کتاب من و بابا در یک روز کاملا معمولی را خواند؟
این کتاب با روایت ساده و کودکانه، به موضوعات مهمی مانند رابطهٔ پدر و دختر، تجربههای روزمره و همدلی با دیگران میپردازد. داستان به کودکان کمک میکند تا احساسات خود را بهتر بشناسند و با موقعیتهای جدید کنار بیایند. همچنین، حضور پدر در نقش فعال و حمایتگر، تصویری مثبت از روابط خانوادگی ارائه میدهد. تصویرگریهای کتاب نیز فضای داستان را برای کودکان جذابتر میکند و به درک بهتر مفاهیم کمک میکند.
خواندن کتاب من و بابا در یک روز کاملا معمولی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان ۶ سال به بالا که به داستانهای خانوادگی و روزمره علاقه دارند مناسب است. همچنین والدینی که به دنبال کتابهایی برای تقویت ارتباط با فرزندان و آموزش همدلی هستند، میتوانند از این اثر بهره ببرند.
بخشی از کتاب من و بابا در یک روز کاملا معمولی
«صبحها من میروم مهدکودک بابا میرود سرکار.بعضی وقتها هم که مهدکودک تعطیل است با بابا میروم سر کارش.من مسافرها را نگاه میکنم. بابا بلیت میفروشد. من مغازهها را نگاه میکنم بابا باز هم بلیت میفروشد. همین که سرش خلوت میشود. از من میپرسد: «گرسنه نیستی؟»میگویم: «دلم خوراکی میخواهد. چیپس و پفک با آبانبه یا پرتقال.»بابا میگوید: «وقت ناهار است.»میگویم: «ساندویچ میخواهم. کباب ترکی یا سوسیس. فلافل هم بد نیست.»بابا میگوید: «الان غذایت را گرم میکنم.»بابا دوست ندارد هیچوقت از بیرون غذا بگیریم.میپرسم: «ناهار چی داریم؟»میگوید: ...یک دختر با ساک خیلی بزرگی از جلویمان میگذرد. همقد خودم است. جواب بابا را نمیدهم و میروم دنبال دختر.میپرسم: «چرا گریه میکنی؟»میگوید: «مامانم گم شده. میخواست برایم ساندویچ بگیرد.»میپرسم: «ساندویچ چی؟»دماغش را میکشد بالا و با گریه میگوید: «نمیدانم.»میگویم: «گریه نکن. بابای من اینجا کار میکند. میتواند پیدایش کند.»»