تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب قدرت نگرش مثبت
معرفی کتاب قدرت نگرش مثبت
معرفی کتاب قدرت نگرش مثبت
کتاب الکترونیکی «قدرت نگرش مثبت (ذهنتان را تغییر دهید تا زندگیتان متحول شود): برنامه ۹۰ روزه برای رسیدن به نسخه جدید و بهتر» نوشتهٔ جیسون وولبرز و با ترجمهٔ ساسان جعفرنیا و بهاره قاسمی، توسط انتشارات زمان تغییر منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ خودسازی و انگیزشی قرار میگیرد و با ارائهٔ تمرینها و پیامهای روزانه، مخاطب را به سوی تغییر نگرش و بهبود کیفیت زندگی هدایت میکند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب قدرت نگرش مثبت
«قدرت نگرش مثبت» اثری است که در قالب یک برنامهٔ ۹۰ روزه، به مخاطب کمک میکند تا با تغییر نگرش و عادتهای ذهنی، مسیر تازهای در زندگی خود بسازد. کتاب در دورهای نوشته شده که نویسنده، «جیسون وولبرز»، تجربیات شخصی خود را از مسیر رشد فردی و حرفهای به اشتراک میگذارد. او با الهام از آموزههای انگیزشی و تجربیاتش در فروش و راهاندازی کسبوکار، مجموعهای از پیامها، تمرینها و جملات تأکیدی را برای هر روز ارائه میدهد. ساختار کتاب به گونهای است که هر روز با یک موضوع مشخص، چالش عملی، جملهٔ تأکیدی و نقلقول الهامبخش همراه است. این روند تدریجی، مخاطب را به سمت ایجاد عادتهای مثبت و کنار گذاشتن الگوهای ذهنی منفی سوق میدهد. کتاب به موضوعاتی مانند مثبتاندیشی، انگیزش، هدفگذاری، شکرگزاری، قدرت عادتها و اهمیت ارتباط با افراد مثبت میپردازد و تلاش میکند تا با زبان ساده و مثالهای ملموس، راهکارهایی برای بهبود کیفیت زندگی ارائه دهد. نویسنده تأکید دارد که تغییر نگرش، فرآیندی تدریجی و نیازمند استمرار است و با پیروی از برنامهٔ روزانهٔ کتاب، میتوان به نتایج ملموسی در زندگی شخصی و حرفهای دست یافت.
خلاصه کتاب قدرت نگرش مثبت
پیام اصلی «قدرت نگرش مثبت» بر این ایده استوار است که تغییر نگرش و ذهنیت، نقطهٔ آغاز هر تحول پایدار در زندگی است. نویسنده با تقسیم کتاب به ۹۰ بخش روزانه، هر روز یک موضوع کلیدی را مطرح میکند؛ از تنظیم مجدد اهداف و شارژ دوبارهٔ ذهن گرفته تا اهمیت ورزش، شکرگزاری، ارتباط با افراد مثبت و غلبه بر ترس. هر روز با یک پیام کوتاه آغاز میشود که به مخاطب یادآوری میکند چگونه میتواند نگرش خود را نسبت به چالشها و فرصتهای زندگی تغییر دهد. تمرینهای عملی و جملات تأکیدی، مخاطب را تشویق میکند تا آموختهها را به عمل تبدیل کند و به تدریج عادتهای مثبت را جایگزین عادتهای منفی کند. کتاب بر اهمیت استمرار، خودباوری، بخشش، هدفگذاری و اقدام فوری تأکید دارد و با مثالهای واقعی و نقلقولهای الهامبخش، نشان میدهد که هر فرد میتواند با تغییر ذهنیت، کیفیت زندگی خود را بهبود بخشد. در مجموع، این اثر راهنمایی است برای کسانی که به دنبال ایجاد تغییرات مثبت و پایدار در زندگی خود هستند و میخواهند با تمرینهای روزانه، به نسخهٔ بهتری از خود تبدیل شوند.
چرا باید کتاب قدرت نگرش مثبت را خواند؟
این کتاب با ساختار گامبهگام و تمرینهای روزانه، فرصتی فراهم میکند تا مخاطب به صورت عملی و تدریجی نگرش خود را تغییر دهد. هر بخش کوتاه و کاربردی است و با جملات تأکیدی و چالشهای روزانه، انگیزهٔ لازم برای ادامهٔ مسیر را ایجاد میکند. تجربههای شخصی نویسنده و مثالهای ملموس، کتاب را به راهنمایی قابل استفاده برای زندگی روزمره تبدیل کرده است. مطالعهٔ این اثر میتواند به ایجاد عادتهای مثبت، افزایش انگیزه و بهبود کیفیت روابط و اهداف فردی کمک کند.
خواندن کتاب قدرت نگرش مثبت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای افرادی مناسب است که به دنبال تغییر نگرش، افزایش انگیزه و ساختن عادتهای مثبت هستند. کسانی که با چالشهایی مانند بیانگیزگی، اضطراب، یا احساس رکود در زندگی مواجهاند، میتوانند از برنامهٔ ۹۰ روزهٔ کتاب بهره ببرند. همچنین برای علاقهمندان به خودسازی و رشد فردی، دانشجویان، کارآفرینان و هر کسی که میخواهد کیفیت زندگی خود را ارتقا دهد، مفید است.
فهرست کتاب قدرت نگرش مثبت
- روز اول: تنظیم مجدد و شارژ دوباره؛ دربارهٔ شروع تازه و تعیین اهداف جدید صحبت میشود.- روز دوم: جملات تأکیدی مثبت؛ اهمیت صحبت مثبت با خود و تأثیر آن بر نگرش.- روز سوم: ما به چیزی تبدیل میشویم که به آن فکر میکنیم؛ تمرکز بر افکار و تأثیر آنها بر واقعیت زندگی.- روز چهارم: نگرش ذهنی مثبت؛ نقش نگرش در عبور از مشکلات و ایجاد عادتهای مثبت.- روز پنجم: ورزش؛ تأثیر ورزش بر سلامت جسم و ذهن.- روز ششم: قانون طلایی؛ رفتار با دیگران همانگونه که دوست داریم با ما رفتار شود.- روز هفتم: منطقه راحتی؛ عبور از محدودیتهای ذهنی و بزرگ فکر کردن.- روز هشتم: همیشه در حال یادگیری باشید؛ اهمیت یادگیری مستمر و رشد فردی.- روز نهم: کمک به دیگران؛ نقش یاریرسانی در رشد شخصی و اجتماعی.- روز دهم: نگرش شکرگزاری؛ تمرین قدردانی و تأثیر آن بر شادی....این روند تا روز نود ادامه دارد و هر روز به موضوعی مانند ایمان، لبخند، قدرت ذهنی، ارتباط با افراد مثبت، هدفگذاری، اقدام فوری، بخشش، تغییر، کار تیمی، غلبه بر ترس، خنده، و ایجاد عادتهای سالم میپردازد. هر فصل با یک پیام کلیدی، تمرین عملی، جملهٔ تأکیدی و نقلقول الهامبخش همراه است تا مخاطب را در مسیر تغییر نگرش و بهبود زندگی همراهی کند.
بخشی از کتاب قدرت نگرش مثبت
«من کارم را بهعنوان فروشنده محصولات مرتبط با ایمنی آتشسوزی از دوران دبیرستان شروع کردم. هجده ساله بودم. هنوز هم با والدینم شوخی میکنم که چگونه دانشگاه وقت و پول آنها را تلف کرده است زیرا به مدرک دانشگاهی علاقهای نداشتم. با این حال، تمایل زیادی به ادامه تحصیل داشتم. از روزی که فروش را شروع کردم نه تنها سعی کردم که درباره شرکت و محصولاتی که میفروشم به مقدار فراوان یاد بگیرم، بلکه زمان زیادی را صرف یادگیری در مورد افراد و انگیزه کردم! من دوست داشتم که بفهمم چه انگیزهای در افراد برای خرید محصولات ما ایجاد میشود و همچنین یاد بگیرم که چگونه به خود و دیگران انگیزه بدهم تا اشتیاق زیاد خود را حفظ کنند. من میخواستم به مردم الهام ببخشم. حرفه فروشندگی برای من موفقیتآمیز بود و هر هفته، ماه و سال در صدر جدول امتیازات فروش در سطح ملی قرار داشتم. در این کتاب من اطلاعات انگیزشی را که در حرفه فروش آموختم نیز به اشتراک میگذارم. امیدوارم برای شما هم مفید باشد.»