کتاب آقای شیورز (جلد چهارم، راه رفتن در تاریکی)
معرفی کتاب آقای شیورز (جلد چهارم، راه رفتن در تاریکی)
کتاب آقای شیورز (جلد چهارم، راه رفتن در تاریکی) با نام اصلی A Walk in the Dark and Other Scary Stories، نوشته مکس برالیر است که توسط نشر برکه منتشر شده است. این کتاب در دستهی داستانهای نوجوانان قرار میگیرد و مجموعهای از روایتهای کوتاه و ترسناک را در خود جای داده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب آقای شیورز (جلد چهارم، راه رفتن در تاریکی)
کتاب آقای شیورز (جلد چهارم، راه رفتن در تاریکی) مجموعهای از داستانهای کوتاه و ترسناک است که برای نوجوانان نوشته شدهاند. ماجراهای کتاب در فضایی پر از رمزوراز و وحشت شکل میگیرند و هر داستان، تجربهای متفاوت از ترس و مواجهه با ناشناختهها را به تصویر میکشد. مکس برالیر با الهام از موقعیتهای روزمره و دغدغههای نوجوانان، داستانهایی را روایت میکند که در آنها، عناصر فراطبیعی، اشیای عجیب و موقعیتهای دلهرهآور به چشم میخورد. فضای کتاب، ترکیبی از واقعیت و خیال است و هر داستان با پایانی باز یا غافلگیرکننده، مخاطب را به فکر فرومیبرد. تصویرهای رنگی کتاب نیز به فضاسازی داستانها کمک کرده و حس تعلیق و ترس را تقویت میکنند. این مجموعه برای نوجوانانی طراحی شده که به داستانهای هیجانانگیز و ماجراجویانه علاقه دارند و میخواهند با موقعیتهای غیرمنتظره و گاه ترسناک روبهرو شوند.
خلاصه کتاب آقای شیورز (جلد چهارم، راه رفتن در تاریکی)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
در کتاب حاضر، چندین داستان کوتاه روایت میشود. در یکی از داستانها، شخصیتی به نام جیسون، شب را در خانهی عمویش میگذراند و با تابلوی نقاشی پیرزنی روبهرو میشود که حضورش در تاریکی خانه، او را بهشدت میترساند. صدای ساعت و سایههای راهرو، جیسون را وادار میکند با ترسهایش روبهرو شود و در نهایت با صحنهای عجیب و وحشتناک مواجه میشود. در داستان دیگری، با دختری مواجه میشویم که با موهای بلندش پیوندی عاطفی دارد و وقتی مادرش تصمیم میگیرد موهایش را کوتاه کند، صداهایی عجیب در ذهنش میشنود که او را از این کار منع میکنند. این صداها بهتدریج واقعیتر میشوند و دختر درمییابد که موهایش زندهاند و برای بقا تلاش میکنند. داستانهای دیگر نیز به موقعیتهایی مانند گمشدن در هتل، مواجهه با هیولایی در ساحل و خودکاری جادویی میپردازند که هرکدام با فضاسازی دلهرهآور و پایانی غیرمنتظره، حس تعلیق و ترس را در مخاطب ایجاد میکنند.
چرا باید کتاب آقای شیورز (جلد چهارم، راه رفتن در تاریکی) را خواند؟
این کتاب مجموعهای از داستانهای کوتاه است که هرکدام با فضاسازی خاص خود، ترسهای معمول نوجوانان را به تصویر میکشد. روایتهای متنوع و شخصیتهای متفاوت در این اثر باعث میشود مخاطب با موقعیتهای گوناگونی روبهرو شود و هر داستان تجربهای تازه از هیجان و دلهره را برای او رقم بزند. تصویرهای رنگی کتاب نیز به تقویت فضای داستانها کمک میکنند.
خواندن کتاب آقای شیورز (جلد چهارم، راه رفتن در تاریکی) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای نوجوانانی که به داستانهای ترسناک و ماجراجویانه علاقه دارند، مناسب است؛ همچنین برای کسانی که دوست دارند با موقعیتهای غیرمنتظره و هیجانانگیز روبهرو شوند و به داستانهای کوتاه علاقهمند هستند، انتخاب خوبی خواهد بود.
بخشی از کتاب آقای شیورز (جلد چهارم، راه رفتن در تاریکی)
«جیسون قوطی دیگری سودا باز کرد و به راه پلهٔ دراز و باریک نگاه کرد. تابلویی از یک پیرزن بالای پلهها آویزان بود. زن موهای سفید بلند و چهرهٔ رنگپریدهای داشت. جیسون سودایش را تمام کرد و قوطی دیگری باز کرد. هنگامی که به رخت خواب رفت؛ تابلوی نقاشی جلوی چشمش آمد. عمویش چراغها را خاموش کرد. جیسون گفت: «اینجا خیلی تاریک است.» عمویش گفت: «چراغ دستشویی را روشن میگذارم.» جیسون خوابش برد. اما وقتی ساعت قدیمی، نیمه شب را نواخت؛ او از خواب بیدار شد. دینگ. دینگ. دینگ. دینگ. دینگ. دینگ. دینگ. دینگ. دینگ. دینگ. دینگ. دینگ. صدای زنگ ساعت آنقدر بلند بود که انگار خانه میلرزید. جیسون با خودش گفت: «من میتوانم این کار را بکنم. من میتوانم به دستشویی بروم.» کفپوش جیر جیر صدا کرد. جیسون دم در مکث کرد. راهرو تاریک و پر از سایه بود. جیسون آنقدر دستشویی داشت که آزارش میداد. او به آرامی از راهروی تاریک عبور کرد.»