دانلود و خرید کتاب تو پناهی واسه خستگیام سعید رمضانخانی

امتیاز:
۵.۰از ۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب تو پناهی واسه خستگیام

معرفی کتاب تو پناهی واسه خستگیام

کتاب الکترونیکی «تو پناهی واسهٔ خستگیام» مجموعه‌ای از شعرهای معاصر به قلم «سعید رمضانخانی» است که توسط نشر پرین منتشر شده و در سال ۱۴۰۳ به بازار آمده است. این اثر در دسته‌بندی شعر فارسی قرن ۱۵ قرار می‌گیرد و مضامینی چون عشق، دلتنگی، مادر، وطن و تنهایی را در قالب زبان و بیانی روزمره و صمیمانه روایت می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تو پناهی واسه خستگیام

«تو پناهی واسهٔ خستگیام» مجموعه‌ای از سروده‌های «سعید رمضانخانی» است که فضای احساسی و عاطفی شعر امروز را بازتاب می‌دهد. این کتاب در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و در آن، شاعر با زبانی نزدیک به مخاطب، دغدغه‌های روزمره، روابط انسانی، عشق، جدایی، امید و تعلق به وطن را بیان می‌کند. شعرها اغلب کوتاه و با ریتمی ساده سروده شده‌اند و درون‌مایه‌ای عاشقانه و گاه اجتماعی دارند. برخی شعرها به مادر و خانواده اختصاص یافته‌اند و برخی دیگر به تجربه‌های شخصی و جمعی از تنهایی و دلتنگی می‌پردازند. در کنار مضامین عاشقانه، اشاراتی به وطن و هویت ایرانی نیز دیده می‌شود. این مجموعه، تصویری از احساسات نسل امروز را در قالب شعر ارائه می‌دهد و تلاش دارد لحظات ناب و صادقانهٔ زندگی را ثبت کند.

چرا باید کتاب تو پناهی واسه خستگیام را خواند؟

این کتاب برای کسانی که به شعر معاصر علاقه دارند و به دنبال تجربهٔ احساسات ناب و بی‌واسطه هستند، گزینه‌ای مناسب است. سروده‌های «سعید رمضانخانی» با پرداختن به موضوعاتی مانند عشق، دلتنگی، مادر و وطن، امکان همذات‌پنداری را برای مخاطب فراهم می‌کند. شعرها با زبان روزمره و بی‌پیرایه، لحظات ساده اما عمیق زندگی را به تصویر می‌کشند و می‌توانند برای کسانی که به دنبال آرامش یا همدلی در شعر هستند، دلنشین باشند.

خواندن کتاب تو پناهی واسه خستگیام را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این مجموعه شعر برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که دغدغه‌های عاطفی، عشق، جدایی یا دلتنگی دارند و همچنین افرادی که به دنبال بیان احساسات خود در قالب شعر هستند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به شعرهایی با مضامین خانوادگی و وطن‌دوستی علاقه دارند، پیشنهاد می‌شود.

فهرست کتاب تو پناهی واسه خستگیام

- قصه رو به هم نزن: دربارهٔ حفظ عشق و خاطرات مشترک - ایران: سروده‌ای در ستایش وطن و هویت ایرانی - تو پناهی واسهٔ خستگیام: شعرهایی دربارهٔ مادر و نقش او در زندگی - مطمئنم: بیان اطمینان و اعتماد در روابط عاطفی - امکان نداره: دربارهٔ پایداری عشق و جدایی‌ناپذیری - پا رو دلت بذار: دعوت به همدلی و همراهی در مسیر زندگی - اعتماد کن: تشویق به اعتماد در عشق و روابط انسانی - کافیه: دربارهٔ سادگی و بی‌پیرایگی در دوست داشتن - من که اینجوری نبودم: روایت تغییرات احساسی و دگرگونی درونی - تمومه: شعرهایی دربارهٔ پایان رابطه و دلتنگی - نشون به اون نشونی: یادآوری خاطرات و پیوندهای عاطفی - قضاوت کن: مواجهه با جدایی و قضاوت در روابط - فقط نگو: دربارهٔ ناگفته‌ها و حرف‌های نگفته در عشق - تو دقیقاً همونی: تأکید بر یگانگی و خاص بودن معشوق - مزاحم: شعرهایی دربارهٔ جدایی و تلاش برای فراموشی - قبوله: پذیرش شرایط و خواسته‌های معشوق - کولاک: شدت احساسات عاشقانه - حقیقت دروغات: مواجهه با واقعیت و دروغ در روابط - کنار بیا: دعوت به پذیرش عشق و ماندن در رابطه - معذرت می‌خوام: عذرخواهی و پشیمانی از اشتباهات عاطفی - عاشقت می‌مونم: پایداری در عشق و وفاداری - فاصله معنا نداره: غلبه بر فاصله‌ها در عشق - کاش ببخشی: طلب بخشش و امید به بازگشت - خونه بهشته: توصیف آرامش و امنیت در کنار مادر - اینجا مهم نیست: بیان دلتنگی و دوری از معشوق - عاقبت می‌مونم: پایداری در عشق با وجود سختی‌ها

بخشی از کتاب تو پناهی واسه خستگیام

«تو پناهی واسهٔ خستگیام هیشکی اندازهٔ تو نمی‌خوام تو که پیش من بمونی مادرم می‌رسم به تک تک آرزوهام ماه و خورشید و ستاره‌ها همه پیش چشمای تو نورشون کمه من می‌خوام بوسه‌مو بارونی کنم چون که یه فرشته توی خونمه مادر انقد به تو مدیونه دلم که نمی‌شه خوبیاتو بشمرم نمی‌دونم چی بگم لایق تو به خدا خیلی زیاد دوست دارم تو پناهی واسهٔ خستگیام هیشکی اندازهٔ تو نمی‌خوام تو که پیش من بمونی مادرم می‌رسم به تک تک آرزوهام»

۱۴۰۴/۰۳/۲۵

مادر❤❤❤❤