تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب سفرهای پرماجرا
معرفی کتاب سفرهای پرماجرا
معرفی کتاب سفرهای پرماجرا
کتاب الکترونیکی «سفرهای پرماجرا (ویژه کودکان و نوجوانان)» نوشتهٔ احمد مایل و منتشرشده توسط نشر بید، داستانی برای نوجوانان است که با محوریت ماجراجویی و دوستی، به مسائل محیط زیست و اهمیت همبستگی اجتماعی میپردازد. این کتاب با روایت قصهای در یک روستای خیالی، تلاش میکند ارزشهایی مانند شجاعت، همکاری و امید را به مخاطبان خود منتقل کند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب سفرهای پرماجرا
داستان «سفرهای پرماجرا» در روستایی به نام «دوستی» رخ میدهد؛ جایی که مردم آن با تلاش و همکاری زندگی میکنند. روایت کتاب در قالب قصهای که معلم روستا برای دانشآموزان تعریف میکند، پیش میرود و فضای مدرسه و کلاس درس، بستری برای انتقال پیامهای اخلاقی و اجتماعی میشود. ماجرا در دورهای از خشکسالی اتفاق میافتد و دغدغهٔ اصلی اهالی روستا، نجات باغها و محصولاتشان از نابودی است. این کتاب با بهرهگیری از عناصر فانتزی مانند دیو خشکسالی، فرشته باران و شخصیتهایی چون سارا و نگار، تلاش میکند مفاهیمی چون مسئولیتپذیری، اهمیت طبیعت و نقش کودکان در تغییر شرایط را به تصویر بکشد. فضای داستان، ترکیبی از واقعیتهای زندگی روستایی و خیالپردازی است که برای نوجوانان جذابیت دارد و آنها را به تفکر دربارهٔ محیط زیست و نقش خود در جامعه دعوت میکند.
خلاصه کتاب سفرهای پرماجرا
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با معرفی روستای «دوستی» آغاز میشود؛ جایی که مردم با همدلی و تلاش روزگار میگذرانند. خشکسالی شدیدی روستا را تهدید میکند و نگرانی اهالی را برمیانگیزد. شورای روستا پس از مشورت، تصمیم میگیرد برای نجات روستا از دو دختر شجاع، سارا و نگار، کمک بگیرد تا فرشته باران را پیدا کنند. این دو دختر با حمایت خانواده و اهالی، راهی سفری پرخطر میشوند و در مسیر خود با موانعی مانند دیو خشکسالی، طوفان، باد و آتش روبهرو میشوند. سارا و نگار با استفاده از هوش، ابزارهای مدرن مانند تبلت و خودکار لیزری، و همکاری با یکدیگر، از این موانع عبور میکنند. در نهایت با کمک فرشته باران، موفق میشوند دیو خشکسالی را شکست دهند و باران را به روستا بازگردانند. پیام اصلی داستان، اهمیت امید، تلاش جمعی، دوستی با طبیعت و نقش کودکان در حل مشکلات بزرگ است.
چرا باید کتاب سفرهای پرماجرا را خواند؟
این کتاب با ترکیب عناصر فانتزی و واقعیت، داستانی سرگرمکننده و آموزنده برای نوجوانان خلق کرده است. روایت ماجراجویانه و شخصیتپردازی سارا و نگار، مخاطب را با ارزشهایی مانند شجاعت، همکاری و مسئولیتپذیری آشنا میکند. همچنین، دغدغههای محیط زیستی و اهمیت حفظ طبیعت، به زبانی داستانی و ملموس مطرح شدهاند. مطالعهٔ این اثر میتواند نوجوانان را به تفکر دربارهٔ نقش خود در جامعه و محیط پیرامونشان ترغیب کند.
خواندن کتاب سفرهای پرماجرا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای نوجوانان و کودکان علاقهمند به داستانهای ماجراجویانه و فانتزی مناسب است. همچنین برای کسانی که دغدغهٔ محیط زیست، دوستی و همکاری دارند یا به دنبال داستانهایی با پیامهای اخلاقی و اجتماعی هستند، گزینهٔ خوبی به شمار میآید.
بخشی از کتاب سفرهای پرماجرا
«در این روستا مدرسهای بود که همهی دانشآموزان در آنجا تحصیل میکردند. خانم معلم روستا خیلی خوشقلب، مهربان و خوشزبان بود و با صبر و حوصله به بچههای روستا درس میداد. خانم حقیقی معلم روستای دوستی، یک روز در هفته کلاس قصهگویی برگزار میکرد که نتایج آن آموختن و پرورش فرزندان روستا از طریق باروری ذهنی آنان بود.یک روز آفتابی زیبا که نسیمی ملایم میوزید، خانم حقیقی، معلم روستا از در کلاس که وارد شد، دانشآموزان از جا بلند شدند و سلام کردند. خانم معلم با مهربانی جواب داد: «سلام بچههای عزیزم. بفرمایید بنشینید.» همهی دانشآموزان روی نیمکتهای چوبی نشستند. خانم معلم با شادی به بچهها گفت: «همینطور که میدانید امروز روزی است که من باید قصهای برای شما تعریف کنم.» یکی از دانشآموزان به نام سارا دست خود را بالا برد و گفت: «خانم اجازه اسم قصهای که میخواهید تعریف کنید چیست؟» خانم معلم لحظهای مکث کرد و سپس گفت: «سفرهای پرماجرا»»