دانلود و خرید کتاب شاه کتاب ثروت (جلد ششم، هرکول ثروت) مرتضی کیان مهر
تصویر جلد کتاب شاه کتاب ثروت (جلد ششم، هرکول ثروت)

کتاب شاه کتاب ثروت (جلد ششم، هرکول ثروت)

معرفی کتاب شاه کتاب ثروت (جلد ششم، هرکول ثروت)

معرفی کتاب شاه کتاب ثروت (جلد ششم، هرکول ثروت)

کتاب الکترونیکی «شاه کتاب ثروت (قدرت باور در خلق ثروت)» نوشتهٔ مرتضی کیان‌مهر و منتشرشده توسط انتشارات فراانگیزش، جلد ششم از مجموعه‌ای با همین عنوان است که به موضوع موفقیت و روان‌شناسی ثروت می‌پردازد. این کتاب با تمرکز بر نقش باورها در شکل‌دهی واقعیت‌های زندگی و خلق ثروت، تلاش می‌کند مخاطب را با سازوکار ذهن و قدرت ناخودآگاه در مسیر موفقیت آشنا کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب شاه کتاب ثروت (جلد ششم، هرکول ثروت)

این جلد از مجموعه «شاه کتاب ثروت» با عنوان «هرکول ثروت» به بررسی عمیق نقش باورها در زندگی فردی و مالی می‌پردازد. کتاب در فضایی میان روان‌شناسی، فلسفه و آموزه‌های معنوی حرکت می‌کند و تلاش دارد نشان دهد چگونه باورهای محدودکننده یا قدرت‌بخش می‌توانند مسیر زندگی و میزان موفقیت را تعیین کنند. نویسنده با ارجاع به مفاهیم علمی و همچنین بهره‌گیری از آیات و روایات، سعی دارد پیوندی میان خودشناسی، قانون جذب و رشد فردی برقرار کند. این اثر بخشی از یک مجموعه بزرگ‌تر است که هر جلد آن به یکی از اجزای فرمول توسعه‌یافته خلق واقعیت می‌پردازد و جلد ششم به طور خاص بر «باور» تمرکز دارد. کتاب در فضایی آموزشی و تحلیلی، به مخاطب کمک می‌کند تا ریشه‌های باورهای خود را شناسایی کند و راه‌هایی برای تغییر آن‌ها بیابد. در کنار مباحث نظری، مثال‌ها و تمرین‌هایی برای شناخت و اصلاح باورها ارائه شده است. این کتاب در دوره‌ای نوشته شده که توجه به رشد فردی و موفقیت مالی در جامعه افزایش یافته و دغدغه‌های مربوط به خودشناسی و تحول ذهنی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.

خلاصه کتاب شاه کتاب ثروت (جلد ششم، هرکول ثروت)

کتاب «هرکول ثروت» با تعریف باور آغاز می‌شود و توضیح می‌دهد که باورها چگونه از کودکی و تحت تأثیر خانواده، محیط و تجربیات شکل می‌گیرند. نویسنده باور را فکری می‌داند که با تکرار در ناخودآگاه تثبیت شده و بر احساسات، رفتار و حتی سرنوشت فرد تأثیر می‌گذارد. در ادامه، به باورهای محدودکننده پرداخته می‌شود؛ باورهایی که مانع رشد، موفقیت و تجربهٔ ثروت می‌شوند و اغلب ریشه در ترس‌ها و شرطی‌شدگی‌های گذشته دارند. کتاب توضیح می‌دهد که چگونه این باورها می‌توانند فرد را در چرخه‌ای از ناکامی و تکرار تجربیات منفی نگه دارند. بخش‌هایی از کتاب به نقش نفس و ذهن در شکل‌گیری باورهای منفی می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با شناخت خود واقعی و توجه به ندای درونی، این باورها را شناسایی و اصلاح کرد. نویسنده بر اهمیت خودآگاهی، پذیرش خود و ارتباط با انرژی الهی تأکید دارد و معتقد است که تغییر باورها، مقدمه‌ای برای خلق واقعیت‌های جدید و رسیدن به ثروت و رضایت درونی است. در بخش‌های بعدی، راهکارهایی برای شناسایی و تغییر باورهای منفی، جایگزینی آن‌ها با باورهای مثبت و قدرت‌بخش و همچنین نقش اراده و تمرین در این مسیر ارائه می‌شود. کتاب با مثال‌ها و تمرین‌هایی عملی، مخاطب را به بازنگری در باورهایش و ساختن ذهنیتی جدید دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب شاه کتاب ثروت (جلد ششم، هرکول ثروت) را خواند؟

این کتاب با تمرکز بر نقش باورها در شکل‌دهی واقعیت‌های زندگی، فرصتی فراهم می‌کند تا مخاطب به ریشه‌های ذهنی و روانی موفقیت و ثروت نگاه تازه‌ای داشته باشد. با مطالعهٔ آن می‌توان به درک عمیق‌تری از تأثیر افکار و باورهای ناخودآگاه بر رفتارها و نتایج زندگی رسید و راه‌هایی برای تغییر الگوهای ذهنی و ساختن آینده‌ای متفاوت پیدا کرد. همچنین، کتاب با ترکیب آموزه‌های روان‌شناسی، معنویت و مثال‌های کاربردی، مسیر عملی برای رشد فردی و مالی ترسیم می‌کند.

خواندن کتاب شاه کتاب ثروت (جلد ششم، هرکول ثروت) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کسانی مناسب است که دغدغهٔ رشد فردی، موفقیت مالی و خودشناسی دارند یا احساس می‌کنند باورهای محدودکننده مانع پیشرفت‌شان شده است. همچنین برای علاقه‌مندان به موضوعات روان‌شناسی موفقیت، قانون جذب و تحول ذهنی، منبعی قابل توجه به شمار می‌آید.

فهرست کتاب شاه کتاب ثروت (جلد ششم، هرکول ثروت)

- تعریف باور: توضیح می‌دهد باور چیست و چگونه در ذهن شکل می‌گیرد.- شکل‌گیری باورها: بررسی تأثیر خانواده، محیط و تجربیات کودکی بر باورها.- باورهای محدودکننده: تحلیل انواع باورهای منفی و نقش آن‌ها در ایجاد موانع ذهنی و روانی.- نفس و ذهن: معرفی نقش نفس و ذهن در شکل‌گیری و تثبیت باورهای منفی.- روان‌شناسی باور: ارتباط بین جسم، ذهن و روان و تأثیر آن بر رفتار و احساسات.- تغییر باورها: راهکارهایی برای شناسایی، اصلاح و جایگزینی باورهای منفی با باورهای مثبت.- خودباوری: اهمیت خودباوری و مهارت‌های لازم برای تقویت آن.- فرمول خلق واقعیت: معرفی فرمول‌هایی برای خلق واقعیت‌های مطلوب و نقش باور در این فرآیند.- تأثیر باور بر سرنوشت: بررسی تأثیر باورها بر انتخاب‌ها، رفتارها و نتایج زندگی.- طراحی سبک زندگی: راهنمایی برای طراحی سبک زندگی ایده‌آل بر اساس باورهای مثبت و خود واقعی.

بخشی از کتاب شاه کتاب ثروت (جلد ششم، هرکول ثروت)

«باور؛ احتمالات را به واقعیت تبدیل می‌نماید و تردید؛ آن‌ها را می‌بندد.باور؛ در یک کلام فکری است که در اثر تکرار در ناخودآگاه ذهن‌مان تثبیت شده و حسی درون ما به راه می‌اندازد که نشان می‌دهد ناخودآگاه ذهن‌مان آن فکر را "واقعی" می‌داند و بر اساس آن، نیت ما از نگرش‌مان در مورد خودمان و دنیای پیرامون‌مان، افکار، گفتار، رفتار و عادات‌مان را شکل داده و زندگی‌مان را به صورت خودکار در آن مسیر اداره می‌کند. به این ترتیب میزان و نحوهٔ ارتباط ما را با انرژی هوشمند زندگی و دیگر تجلی‌های آن تعیین می‌کند.در واقع، باور شماست که در سطح ناخودآگاه، تصمیم‌ها، اقدامات و سرنوشت شما را می‌سازد و به طور کلی فرمول خلق واقعیت را در ذهن‌تان فعال می‌کند. اگر باور اشتباهی نسبت به خودتان و به زندگی داشته باشید، نگاه‌تان نیز نسبت به خودتان و به زندگی منفی شده که ریشه در ترس‌ها و نقاط ضعف‌تان دارد.باورهای شماست که واقعیت‌های‌تان را خلق می‌کنند. این موضوع برای خود متعالی‌تان واضح و روشن است اما شما نمی‌توانید آن را درک نمایید چون توجه‌تان پیوسته بر روی تجلی‌های فیزیکی باورهای‌تان در این دنیا می‌باشد.»