کتاب ای ماه بیا پایین
معرفی کتاب ای ماه بیا پایین
معرفی کتاب ای ماه بیا پایین
کتاب الکترونیکی «ای ماه بیا پایین» مجموعهای از شعرهای کودکانه به قلم «مریم اسلامی» و با تصویرگری «پریزاد جمالی» است که توسط انتشارات آستان قدس رضوی (بهنشر) منتشر شده است. این کتاب در قالب شعر، به دنیای کودکان و نگاه آنها به طبیعت، اشیا و روابط انسانی میپردازد و با زبان و تصاویری رنگارنگ، تجربههای روزمره و خیالانگیز کودکان را روایت میکند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ای ماه بیا پایین
«ای ماه بیا پایین» در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و بخشی از مجموعه کتابهای پروانه است که به شعر کودک اختصاص دارد. این کتاب با بهرهگیری از زبان کودکانه و تصویرسازیهای زنده، تلاش میکند دنیای پیرامون را از زاویه دید بچهها بازآفرینی کند. موضوعات شعرها حول تجربههای ساده و ملموس کودکان میچرخد؛ از بازی با گردو و بادکنک گرفته تا دوستی با گنجشکها و گفتوگو با ماه. فضای کتاب سرشار از حس کنجکاوی، کشف و ارتباط با طبیعت و اشیا است. تصویرگریهای کتاب نیز با رنگهای شاد و فرمهای ساده، فضای شعرها را همراهی میکند و به تخیل کودکانه جان میبخشد. این مجموعه، شعرهایی کوتاه و مستقل دارد که هرکدام به یک تجربه یا احساس خاص میپردازند و در کنار هم، تصویری از دنیای کودکانه و نگاه معصومانه به جهان را شکل میدهند.
چرا باید کتاب ای ماه بیا پایین را خواند؟
این کتاب با شعرهایی کوتاه و تصویری، دنیای کودک را به زبان خودش روایت میکند و به تجربههای روزمره، خیالپردازی و احساسات کودکانه میپردازد. شعرها به موضوعاتی مانند دوستی، طبیعت، اشیا و کشفهای کوچک روزانه اشاره دارند و میتوانند به رشد تخیل و تقویت نگاه خلاقانه در کودکان کمک کنند. تصویرگریهای رنگارنگ و هماهنگ با شعرها، جذابیت بصری کتاب را افزایش داده و ارتباط کودک با متن را آسانتر میکند. این مجموعه فرصتی برای همنشینی کودک با شعر و لذت بردن از زبان و تصویر است.
خواندن کتاب ای ماه بیا پایین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان پیشدبستانی و دبستانی مناسب است و میتواند برای والدین، مربیان و آموزگاران که به دنبال شعرهایی ساده و نزدیک به دنیای کودک هستند، مفید باشد. همچنین برای کودکانی که به طبیعت، حیوانات و کشفهای کوچک علاقه دارند، جذاب خواهد بود.
فهرست کتاب ای ماه بیا پایین
- شعر «دیروز وقت توپ بازی»: روایت یک تجربه ساده و بازیگوشانه با گردو و توپ.- شعر «کیسهخواب»: توصیف پوست بدن به عنوان محافظی نرم و دوستداشتنی.- شعر «ای ماه بیا پایین»: گفتوگوی خیالی با ماه و آرزوی همبازی شدن با آن.- شعر «ما یک نخود بودیم»: داستان تقسیم شدن نخود و دوستی گنجشکها.- شعر «خاله نارنجی رسیده»: توصیف پاییز و تغییرات طبیعت.- شعر «درخت جان چه طوری؟»: گفتوگو با درخت و درخواست شاخه برای لانهسازی.- شعر «تنها که توی خانه هستم»: کشفهای کوچک و توجه به جزئیات خانه.- شعر «خاله زمستان نرو»: گفتوگو با زمستان و آرزوی برف.- شعر «افتاده بودم توی دریا»: سفرهای خیالی و ماجراجوییهای کودکانه با کتاب.
بخشی از کتاب ای ماه بیا پایین
«ای ماه بیا پایینپایینتر اگر بودییک نخ به تو میبستمآن وقت چه کیفی داشتاین بادکنکسازیچون کوچهی ما میشدپانور تو همبازی.مایک نخود بودیم اماحالا دو دانه لیه هستیمصبحانهی یک جفت گنجشکدر لانه روی تبه هستیمگنجشکها مارا مساویحس قبه قشنگ دوستی رابا یک نخود تقسیم کردندخاله نارنجی رسیدهبرگها را زرد کردهشهر ما را سرد کردهفرش رنگی پهن کردهدر حیاط و در خیابانگفته تا چکچک ببارداز دل هر ابر باران»