کتاب خیال زیبای من
معرفی کتاب خیال زیبای من
کتاب خیال زیبای من نوشته سامانتا برگر و ترجمه میترا امیری و مریم اسلامی است. کتاب خیال زیبای من را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب خیال زیبای من
دخترکی که در این داستان زندگی میکند به نقاشی کشیدن با مدادرنگی خیلی علاقه دارد او همه تخیلاتش را نقاشی میکند. روزی از روزها او از خودش میپرسد اگر مداد نداشته باشم چه میشود؟ آن وقت با کاغذ شکل درست میکنم. خب اگر کاغذ هم نباشد چه؟ آن وقت میروم و میز و صندلی را حکاکی میکنم و اگر آنها هم نباشند؟ خب دیوار را میتراشم و شکل میدهم اما خب اگر دیوار هم نداشتم چه؟ اصلا اگر هیچ چیز نباشد چه؟
با تخیلات دختر داستان همراه شوید تا ببینید او در نهایت چه کاری انجام میدهد.
خواندن کتاب خیال زیبای من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان ۳ تا ۷ ساله مخاطبان اصلی این کتاباند.
این کتاب خیلی بامزه ست ... من عاشق کتابهای کودکم هیچ چیز اگر نباشه باز خیال من که با منه :)
قشنگ بود خیلی 🙂🙂🙂
زیاد خوشم نیامد بیشترش شعر بود شاید واقعا کسی از این کتاب خوششون بیاد و لی من نه☹️☹️
چندان کتاب عالی و پر محتوایی نیست ولی خیلی هم بد نیست و میتونه سرگرم کننده باشه. خودم برای بچه ها نمیخونم این کتابو ولی خوندنش برای والدین توی خونه میتونه مناسب باشه.
کودکانه و زیباعه و به چیز های بامزه این فکر میکنه ، اینکه اگر کاغذ نبود داستانامو کجا نقاشی کنم...
موضوع استفاده از روش های مختلف برای رسیدن به هدف، خیال پردازی بدون مانع، نشاط و زیبایی از نکات مثبت کتاب است
پسرم خوشش نیومد من دوست داشتم
پر از خلاقیت 🍃