معرفی و دانلود کتاب مهارت‌های برخورد با شکایت مشتری + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مهارت‌های برخورد با شکایت مشتری

کتاب مهارت‌های برخورد با شکایت مشتری

۲.۳ امتیاز(از ۳ رأی)

معرفی کتاب مهارت‌های برخورد با شکایت مشتری

«مهارت‌های برخورد با شکایت مشتری» اثر آنجلینا بادن، با ترجمه و تدوین علی دنیادیده (-۱۳۴۹)، جلد چهارم از مجموعه مهارت های کاربردی بازاریابی و فروش است که به آموزش شیوه‌های رویارویی و رفع و رجوع شکایات مشتری‌ اختصاص یافته‌است. در مقدمه می‌خوانیم: شکایت‌ها به ما خاطر نشان می‌کنند در کجا نیاز به بهبود اوضاع داریم و برای جلب رضایت مشتریان ما را یاری می‌دهند. بسیاری از افراد نحوه برخورد با شکایات را نمی‌پسندند. احساس می‌کنند که در این خصوص دانشی ندارند و یا از مردمی که عصبانی می‌شوند، می‌هراسند. این کتاب هم برای تشخیص راه‌های متفاوتی که مردم گله و شکایت می‌کنند، شما را یاری می‌دهد و هم برای چگونگی نحوه برخورد با آنها، نکات مهمی را در اختیار شما قرار می‌دهد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مهارت‌های برخورد با شکایت مشتری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمهارت‌های برخورد با شکایت مشتری
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۰/۰۵/۱۰
فرمت کتابEPUB
شابک۹۷۸-۶۰۰-۶۰۴۴-۵۲-۱
برچسبمجموعه مهارت‌های کاربردی بازاریابی و فروش، مجموعه مدیران خلاق

نظری برای کتاب ثبت نشده است.