تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب هشت آرزو
معرفی کتاب هشت آرزو
معرفی کتاب هشت آرزو
کتاب الکترونیکی «هشت آرزو: مجموعه خاطرات و دلنوشتههای کودکان دربارهٔ زیارت امام رضا(ع)» به گردآوری «طاهره خردور» و تصویرگری «رضا مکتبی» توسط انتشارات آستان قدس رضوی منتشر شده است. این اثر در قالب مجموعهای از نوشتهها و خاطرات کودکان، به تجربهها و احساسات آنها دربارهٔ زیارت امام رضا(ع) میپردازد و برای گروه سنی کودک مناسب است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب هشت آرزو
این کتاب مجموعهای از دلنوشتهها و خاطرات کودکانی است که تجربه یا آرزوی زیارت حرم «امام رضا(ع)» را داشتهاند. هر یادداشت، بازتابی از نگاه کودکانه به مفاهیمی مانند دعا، آرزو، امید و ارتباط با امام هشتم است. کتاب در سال ۱۴۰۳ گردآوری شده و در قالبی مصور و رنگی، تلاش دارد فضای معنوی زیارت را از زاویه دید کودکان به تصویر بکشد. در این مجموعه، کودکان از آرزوهای کوچک و بزرگ خود، دغدغههای خانوادگی، بیماری عزیزان، امید به آینده و حتی نذرها و رسمهای زیارت سخن گفتهاند. تصویرگریهای کتاب نیز با حال و هوای کودکانه، فضای خاطرات را همراهی میکند. «هشت آرزو» بخشی از مجموعه کتابهای پروانه است که به موضوعات دینی و فرهنگی برای کودکان میپردازد و تلاش دارد ارتباطی صمیمی میان نسل جدید و مفاهیم مذهبی برقرار کند.
چرا باید کتاب هشت آرزو را خواند؟
این کتاب فرصتی فراهم میکند تا مخاطب با دنیای درونی کودکان و نگاه آنها به زیارت و معنویت آشنا شود. خاطرات و دلنوشتههای کتاب، احساسات صادقانه و آرزوهای کودکانه را به تصویر میکشد و نشان میدهد چگونه مفاهیم دینی و امید به آینده در ذهن کودکان شکل میگیرد. مطالعه این مجموعه میتواند الهامبخش والدین، مربیان و علاقهمندان به ادبیات کودک باشد تا بهتر با دغدغهها و زبان کودکان ارتباط برقرار کنند.
خواندن کتاب هشت آرزو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان، والدین، مربیان و علاقهمندان به ادبیات کودک و نوجوان مناسب است. همچنین برای کسانی که به موضوعات دینی، زیارت و تجربههای معنوی علاقه دارند، گزینهای قابل توجه به شمار میآید.
فهرست کتاب هشت آرزو
- مقدمه: معرفی کوتاه کتاب و هدف از گردآوری خاطرات کودکان- دلنوشتهها و خاطرات: هر بخش شامل نوشتهای از یک کودک دربارهٔ آرزوها، دعاها و تجربههایش از زیارت یا آرزوی زیارت امام رضا(ع) است. موضوعات این بخشها شامل دعا برای بیماران، آرزوی موفقیت در تحصیل، نذر و رسمهای زیارت، احساس آرامش در حرم، و امید به برآوردهشدن آرزوها میشود.- تصاویر: هر خاطره با تصویرگری مرتبط همراه است که فضای کودکانه و معنوی کتاب را تقویت میکند.- جمعبندی: اشارهای کوتاه به اهمیت آرزوها و دعاهای کودکان و نقش زیارت در زندگی آنها.
بخشی از کتاب هشت آرزو
«ای امام رضا(ع)! به من هوش و حافظه بده تا درسهایم را خوب بخوانم و به کلاس بالاتر بروم. ای ضامن آهو، کاری کن تا به آرزوهایم برسم: دانشگاه بروم و دکتر بشوم و بتوانم مریضی مادرم را درمان کنم؛ چون مادرم برای من خیلی زحمت کشیده و میخواهم با خوب درس خواندن خوشحالش کنم. تو همیشه به فقیران کمک میکنی و از خدا میخواهی که به آنها کمک کند. من هم دوست دارم مثل تو به دیگران کمک کنم. هر وقت به حرم تو میآیم، احساس آرامش میکنم و همهٔ حرفهای دلم را به تو میگویم. امیدوارم روزی برسد که همهٔ بچهها بتوانند به زیارت تو بیایند و آرزوهایشان برآورده شود.»