کتاب او، وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او سکینه رحمانی (آرام) + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب او، وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او

کتاب او، وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او

انتشارات:انتشارات یمام
امتیاز
۱.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب او، وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او

کتاب او، وقتی عشق از راه می‌ رسد و تا ابد فقط او نوشته سکینه رحمانی (آرام) و ویراسته منیر علیزاده توسط انتشارات یمام منتشر شده است. این اثر مجموعه‌ای از قطعه‌های ادبی و شعرهای عاشقانه است که با نگاهی به خاطرات و احساسات نویسنده، به موضوع عشق، دلتنگی و پیوندهای عمیق انسانی پرداخته است. کتاب در دسته‌بندی شعر معاصر فارسی و قطعه‌های ادبی قرار می‌گیرد و تجربه‌های زیسته و عواطف شخصی را با زبانی صمیمی روایت می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب او، وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او

کتاب او (وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او) اثری است که در قالب شعر و نثر ادبی، به روایت تجربه‌های عاشقانه و خاطرات نویسنده می‌پردازد. این کتاب در دهه‌ی ۱۳۹۰ نوشته شده و فضای آن متأثر از زیست معاصر و دغدغه‌های عاطفی نسل امروز است. سکینه رحمانی (آرام) با بازگشت به خاطرات کودکی، نوجوانی و جوانی، سیر تحول احساسات و نگاهش به عشق را بازگو می‌کند. در کنار روایت‌های شخصی، قطعه‌هایی از شعر و دل‌نوشته‌های کوتاه نیز دیده می‌شود که هر یک گوشه‌ای از جهان‌بینی و احساسات نویسنده را آشکار می‌سازد. کتاب با نگاهی به گذر زمان، دگرگونی روابط انسانی و نقش عشق در زندگی، مخاطب را به سفری درونی دعوت می‌کند. این اثر نه صرفاً یک دفتر شعر، بلکه ترکیبی از خاطره‌نویسی، قطعه‌نویسی و شعر است که مرز میان روایت و احساس را کم‌رنگ می‌کند.

چرا باید کتاب او، وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او را خواند؟

کتاب او (وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او) برای کسانی که به‌دنبال لمس صمیمیت و عمق احساسات انسانی هستند، تجربه‌ای متفاوت فراهم می‌کند. نویسنده با روایت خاطرات و قطعه‌های عاشقانه، به دغدغه‌هایی چون دلتنگی، فقدان، امید و پیوندهای عاطفی می‌پردازد. عشق در این اثر، نه‌فقط به‌عنوان یک احساس، بلکه به‌عنوان نیرویی تحول‌آفرین و معنابخش در زندگی تصویر شده است. خواندن این کتاب می‌تواند فرصتی برای بازنگری در احساسات شخصی و درک بهتر نقش عشق و خاطره در شکل‌گیری هویت فردی باشد.

خواندن کتاب او، وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کتاب او (وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او) برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، قطعه‌های ادبی و دل‌نوشته‌های عاشقانه مناسب است؛ همچنین کسانی که تجربه‌ی دلتنگی، فقدان یا عشق را در زندگی داشته‌اند و در جست‌و‌جوی همدلی و بازتاب احساسات خود در ادبیات هستند، می‌توانند با این اثر ارتباط برقرار کنند.

بخشی از کتاب او، وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او

«می‌دانی رفیق؛

حقیقت این است که خیلی وقت است تاریخ ما گذشته...

تاریخ روزهای موهای مشکی

و چهره‌های صاف و خندان

تاریخ کودکانی که در آغوشمان بزرگ شدند و دست در دستمان قد کشیدند و از ما هم بالا زدند

کودکانی که روزی بدون ما از خیابان نمی‌گذشتند و خرید کیک و شیر مدرسه‌شان دست ما بود

شمارشی از ایام نداشتند

با قامت کوچکشان سر بالا می‌کردند و دنیای بزرگسالی ما را نظاره می‌کردند

چشم در دهان ما بودند که چه بگوییم و چه کنند

کودکانی که دل به دلشان بودیم و سختی روزگار را به تن می‌خریدیم و دستشان را به هر سو که حس خوشایندی داشتند می‌کشاندیم

کودکانی که دل در دلشان گره زده بودیم»