کتاب او، وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او سکینه رحمانی (آرام) + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب او، وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او

کتاب او، وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او

انتشارات:انتشارات یمام
امتیاز:
۱.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب او، وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او

معرفی کتاب او، وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او

کتاب الکترونیکی «او (وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او)» نوشتهٔ سکینه رحمانی (آرام) و با ویراستاری منیر علیزاده، توسط انتشارات عسام منتشر شده است. این اثر مجموعه‌ای از قطعه‌های ادبی و شعرهای عاشقانه است که با نگاهی به خاطرات و احساسات نویسنده، به موضوع عشق، دلتنگی و پیوندهای عمیق انسانی می‌پردازد. کتاب در دسته‌بندی شعر معاصر فارسی و قطعه‌های ادبی قرار می‌گیرد و تجربه‌های زیسته و عواطف شخصی را با زبانی صمیمی روایت می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب او، وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او

«او (وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او)» اثری است که در قالب شعر و نثر ادبی، به روایت تجربه‌های عاشقانه و خاطرات نویسنده می‌پردازد. این کتاب در دههٔ ۱۳۹۰ نوشته شده و فضای آن متأثر از زیست معاصر و دغدغه‌های عاطفی نسل امروز است. نویسنده با بازگشت به خاطرات کودکی، نوجوانی و جوانی، سیر تحول احساسات و نگاهش به عشق را بازگو می‌کند. در کنار روایت‌های شخصی، قطعه‌هایی از شعر و دل‌نوشته‌های کوتاه نیز دیده می‌شود که هر یک گوشه‌ای از جهان‌بینی و احساسات نویسنده را آشکار می‌سازد. کتاب با نگاهی به گذر زمان، دگرگونی روابط انسانی و نقش عشق در زندگی، مخاطب را به سفری درونی دعوت می‌کند. این اثر نه صرفاً یک دفتر شعر، بلکه ترکیبی از خاطره‌نویسی، قطعه‌نویسی و شعر است که مرز میان روایت و احساس را کم‌رنگ می‌کند.

چرا باید کتاب او، وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او را خواند؟

این کتاب برای کسانی که به دنبال لمس صمیمیت و عمق احساسات انسانی هستند، تجربه‌ای متفاوت فراهم می‌کند. نویسنده با روایت خاطرات و قطعه‌های عاشقانه، به دغدغه‌هایی چون دلتنگی، فقدان، امید و پیوندهای عاطفی می‌پردازد. در این اثر، عشق نه فقط به عنوان یک احساس، بلکه به عنوان نیرویی تحول‌آفرین و معنابخش در زندگی تصویر شده است. خواندن این کتاب می‌تواند فرصتی باشد برای بازنگری در احساسات شخصی و درک بهتر از نقش عشق و خاطره در شکل‌گیری هویت فردی.

خواندن کتاب او، وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، قطعه‌های ادبی و دل‌نوشته‌های عاشقانه مناسب است. همچنین کسانی که تجربهٔ دلتنگی، فقدان یا عشق را در زندگی خود داشته‌اند و به دنبال همدلی و بازتاب احساسات خود در ادبیات هستند، می‌توانند با این اثر ارتباط برقرار کنند.

فهرست کتاب او، وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او

- حکایت عشق: مقدمه‌ای بر مفهوم عشق و تأثیر آن بر زندگی نویسنده.- سخنی با او: دل‌نوشته‌هایی خطاب به معشوق و بیان احساسات عمیق.- داستانی از نور یک عشق: بازگشت به خاطرات کودکی و نخستین جرقه‌های احساس عاشقانه.- زمزمه‌ی سکوت: روایت‌هایی از دلتنگی، سکوت و ناگفته‌های دل.- تکانه‌های دل: قطعه‌هایی دربارهٔ تلاطم احساسات، امید و انتظار.هر فصل با قطعه‌ها و شعرهایی همراه است که هر یک بخشی از سیر عاطفی و ذهنی نویسنده را بازتاب می‌دهد. کتاب با ترکیب خاطره و شعر، مخاطب را در جریان تحولات احساسی و معنوی قرار می‌دهد.

بخشی از کتاب او، وقتی عشق از راه می‌رسد و تا ابد فقط او

«می‌دانی رفیق؛حقیقت این است که خیلی وقت است تاریخ ما گذشته...تاریخ روزهای موهای مشکیو چهره‌های صاف و خندانتاریخ کودکانی که در آغوشمان بزرگ شدند و دست در دستمان قد کشیدند و از ما هم بالا زدندکودکانی که روزی بدون ما از خیابان نمی‌گذشتند و خرید کیک و شیر مدرسه‌شان دست ما بودشمارشی از ایام نداشتندبا قامت کوچکشان سر بالا می‌کردند و دنیای بزرگسالی ما را نظاره می‌کردندچشم در دهان ما بودند که چه بگوییم و چه کنندکودکانی که دل به دلشان بودیم و سختی روزگار را به تن می‌خریدیم و دستشان را به هر سو که حس خوشایندی داشتند می‌کشاندیمکودکانی که دل در دلشان گره زده بودیمخواسته‌هایشان را با اولویت‌های خودمان هماهنگ می‌کردیمدلشان که پارک می‌خواست بی‌آن که فکر کنیم الان از سر کار آمده‌ایم یا درس یا خستگی خانه و فکر مشغولی‌های هر روزه... فقط لبخند می‌زدیم و بی‌معطلی دلشان را ذوق‌زده می‌کردیمآن وقت خودمان در گوشه‌ای می‌نشستیم لذت آن‌ها را در هیاهوی پارک تماشا می‌کردیم و به عشق نوشکفته‌مان اندیشه داشتیم»