کتاب خودکارآمدی و هدف گذاری (خودتو دست کم نگیر)؛ نسخه صمیمی فاطمه پورحسین + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب خودکارآمدی و هدف گذاری (خودتو دست کم نگیر)؛ نسخه صمیمی

کتاب خودکارآمدی و هدف گذاری (خودتو دست کم نگیر)؛ نسخه صمیمی

معرفی کتاب خودکارآمدی و هدف گذاری (خودتو دست کم نگیر)؛ نسخه صمیمی

معرفی کتاب خودکارآمدی و هدف گذاری (خودتو دست کم نگیر)؛ نسخه صمیمی

کتاب الکترونیکی «خودکارآمدی و هدف‌گذاری (خودتو دست‌کم نگیر)» نوشتهٔ «فاطمه پورحسین» و «علی فتی لقمان» و منتشرشده توسط انتشارات آوند اندیشه، اثری در حوزهٔ رشد فردی و روان‌شناسی نوجوانان است. این کتاب با رویکردی کاربردی و با زبانی نزدیک به نوجوانان، به موضوعاتی مانند خودباوری، هدف‌گذاری، تاب‌آوری و مهارت‌های زندگی می‌پردازد و تلاش می‌کند نوجوانان را برای مواجهه با چالش‌های روزمره و ساختن آینده‌ای بهتر آماده کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خودکارآمدی و هدف گذاری (خودتو دست کم نگیر)؛ نسخه صمیمی

این کتاب در قالبی صمیمانه و با مثال‌های ملموس، به نوجوانان کمک می‌کند تا مفهوم خودکارآمدی را درک کنند و راه‌های تقویت آن را بیاموزند. «خودکارآمدی و هدف‌گذاری» در سال ۱۴۰۴ منتشر شده و به دغدغه‌های نوجوانان دربارهٔ اعتمادبه‌نفس، هدف‌گذاری، شکست و تاب‌آوری می‌پردازد. نویسندگان با روایت داستان‌های واقعی و طنزآمیز، تلاش کرده‌اند مفاهیم روان‌شناسی را به زبان ساده و قابل لمس بیان کنند. کتاب از مقدمات خودشناسی آغاز می‌شود و با ارائهٔ ابزارها و تمرین‌های عملی، نوجوانان را به کشف توانایی‌های خود و برنامه‌ریزی برای موفقیت تشویق می‌کند. در کنار آموزش مهارت‌های فردی، به اهمیت یادگیری از دیگران، مدیریت چالش‌ها و جشن گرفتن موفقیت‌های کوچک نیز پرداخته شده است. این اثر با ساختاری مرحله‌به‌مرحله، نوجوانان را در مسیر رشد فردی همراهی می‌کند و آن‌ها را به ساختن نسخهٔ بهتری از خودشان دعوت می‌کند.

خلاصه کتاب خودکارآمدی و هدف گذاری (خودتو دست کم نگیر)؛ نسخه صمیمی

پیام اصلی کتاب بر محور باور به توانایی‌های فردی و اهمیت هدف‌گذاری در زندگی نوجوانان می‌چرخد. نویسندگان ابتدا مفهوم خودکارآمدی را معرفی می‌کنند و توضیح می‌دهند که چگونه باور به توانایی انجام کارها، می‌تواند مسیر موفقیت را هموار کند. با مثال‌هایی از زندگی روزمره و داستان‌هایی از نوجوانان، نشان داده می‌شود که شکست بخشی از مسیر رشد است و هر اشتباه فرصتی برای یادگیری به شمار می‌آید. در ادامه، کتاب به اهمیت نگرش مثبت و نقش آن در عبور از چالش‌ها می‌پردازد. هدف‌گذاری به عنوان نقشهٔ راه موفقیت معرفی می‌شود و راهکارهایی برای تقسیم اهداف بزرگ به قدم‌های کوچک ارائه می‌گردد. تفاوت اعتمادبه‌نفس و پررویی، و اهمیت شناخت مرزهای این دو، از دیگر موضوعات کلیدی کتاب است. ابزارهای موفقیت مانند تجربه‌های گذشته، حمایت خانواده و دوستان، و استفادهٔ درست از اینترنت، به عنوان منابعی برای رشد فردی معرفی می‌شوند. کتاب همچنین بر اهمیت یادگیری از دیگران، مشاهده و الهام گرفتن بدون مقایسهٔ خود با دیگران تأکید دارد. تاب‌آوری، مدیریت شکست و تبدیل چالش‌ها به فرصت‌های خنده‌دار، از مهارت‌هایی هستند که نوجوانان را برای مواجهه با زندگی آماده می‌کنند. در نهایت، برنامه‌ریزی، جشن گرفتن موفقیت‌های کوچک و ساختن لیست دستاوردها، به عنوان گام‌هایی برای تقویت انگیزه و خودباوری مطرح می‌شوند.

چرا باید کتاب خودکارآمدی و هدف گذاری (خودتو دست کم نگیر)؛ نسخه صمیمی را خواند؟

این کتاب با مثال‌های واقعی و تمرین‌های ساده، مفاهیم روان‌شناسی رشد را به زبان نوجوانان نزدیک می‌کند و آن‌ها را به کشف توانایی‌های خود تشویق می‌کند. خواننده با مطالعهٔ این اثر، یاد می‌گیرد چگونه با شکست‌ها کنار بیاید، اهدافش را به بخش‌های کوچک‌تر تقسیم کند و برای موفقیت برنامه‌ریزی کند. همچنین، کتاب به اهمیت نگرش مثبت، تاب‌آوری و یادگیری از دیگران می‌پردازد و راه‌هایی برای افزایش اعتمادبه‌نفس و خودشناسی ارائه می‌دهد. این اثر می‌تواند به نوجوانان کمک کند تا با انگیزه و اعتمادبه‌نفس بیشتری مسیر رشد فردی خود را طی کنند و از چالش‌های زندگی عبور کنند.

خواندن کتاب خودکارآمدی و هدف گذاری (خودتو دست کم نگیر)؛ نسخه صمیمی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای نوجوانانی مناسب است که به دنبال تقویت اعتمادبه‌نفس، خودشناسی و هدف‌گذاری هستند یا با چالش‌هایی مانند ترس از شکست، اضطراب امتحان و نداشتن انگیزه روبه‌رو هستند. همچنین برای والدین و مربیانی که می‌خواهند نوجوانان را در مسیر رشد فردی همراهی کنند، مفید است. اگر دغدغهٔ برنامه‌ریزی، مدیریت شکست یا ساختن عادت‌های مثبت وجود دارد، این کتاب می‌تواند راهنمای خوبی باشد.

فهرست کتاب خودکارآمدی و هدف گذاری (خودتو دست کم نگیر)؛ نسخه صمیمی

- پیش‌گفتار: قدم به قدم تا تسخیر دنیا معرفی کلی کتاب و دعوت به شروع مسیر رشد فردی. - بخش اول: مقدمات خودکارآمدی توضیح مفهوم خودکارآمدی، اهمیت شناخت خود و ذهنیت رشد. - بخش دوم: پایه‌های خودکارآمدی نگرش مثبت، هدف‌گذاری، تفاوت اعتمادبه‌نفس و پررویی. - بخش سوم: ابزارهای خودکارآمدی معرفی ابزارهایی مانند تجربه‌های گذشته، دوستان، خانواده، اینترنت و توانایی‌های شخصی. - بخش چهارم: یادگیری از دیگران اهمیت یادگیری از معلم‌ها، مربیان، دوستان و حتی شخصیت‌های کارتونی؛ مشاهده و الهام گرفتن بدون مقایسه. - بخش پنجم: رودررویی با چالش‌ها مدیریت شکست، تاب‌آوری، نگاه طنز به مشکلات و تبدیل چالش‌ها به فرصت رشد. - بخش ششم: برنامه‌ریزی برای موفقیت آموزش برنامه‌ریزی، جشن گرفتن موفقیت‌های کوچک و ساختن لیست دستاوردها. - بخش هفتم: رسیدن به قله‌های موفقیت باور به توانایی‌های خود، داستان‌های کوتاه از نوجوانان موفق و تشویق به استفاده از آموخته‌ها برای تغییر زندگی.

بخشی از کتاب خودکارآمدی و هدف گذاری (خودتو دست کم نگیر)؛ نسخه صمیمی

«سلام به شما قهرمان‌های آینده و سازندگان دنیا! اگه این متن رو می‌خونید، یعنی آماده‌اید که قدمی بزرگ برای ساختن بهترین نسخه از خودتون بردارید و از این مسیر، نه‌تنها زندگی خودتون، بلکه دنیای اطراف رو هم بهتر کنید. زندگی مثل یه سفره؛ سفری که هر روزش پر از چالش‌ها و فرصت‌های جدیده. شاید گاهی احساس کنید که کوه‌هایی جلوی راهتون سبز شده و شما برای عبور ازشون خیلی کوچیک هستید. اما واقعیت اینه که فتح هر قله‌ای، با اولین شروع می‌شه. این قدم‌ها شاید در نگاه اول کوچیک و ناچیز باشن، ولی همین قدم‌های کوچیک هستن که شما رو به اوج می‌رسونن. ما توی این کتاب تلاش کردیم همه چیزهایی که برای موفقیت و خودباوری نیاز دارید، با زبان ساده و گاهی هم شوخ‌طبعانه، براتون توضیح بدیم. از اون حس «من نمی‌تونم» که گاهی همه‌مون داریم، تا رسیدن به جایی که می‌گید: «من می‌تونم و دارم اینو ثابت می‌کنم!» این متن‌ها مثل نقشه‌ای برای راه‌اندازی یه ماجراجویی هیجان‌انگیزه؛ یه ماجراجویی که از شناخت خودتون شروع می‌شه و به تسخیر دنیا ختم می‌شه. تو هر مرحله، یه چیز جدید یاد می‌گیرید، یه مهارت تازه پیدا می‌کنید، و یه قدم به اون چیزی که همیشه می‌خواستید نزدیک‌تر می‌شید.»

اصلاب شامخه
محمدحسین ترابی
از دیدبانی تا شبیه سازی
آنتونلو پاسینی
اندیشه اصلاح دین در ایران (جلد دوم)
سیدمقداد نبوی رضوی
از مدل زمین مرکزی تا بیگ بنگ و نظریه تورم
میلاد اسکندر‌دوست
آموزش محاسبات ساختمان (جلد اول)
نیما صمدزادگان
بازگشت به عشق
هارویل هندریکس
شرکت های هلدینگ و ویژگی های آنها در دنیای تجارت
نرگس صفری خطیر
تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد پنجاه و یک؛ ارتش در خور افتخار)
فرهاد بهروزی
بررسی ظروف فلزی ساسانی از دیدگاه نمادشناسانه
ندا اخوان‌ اقدم
آمال ایرانیان
کاوه بیات
پرسش های چهارگزینه ای ریاضی و آمار ۱ رشته انسانی (پایه دهم)
علی شهرابی
(Decoding English Phrasal Verbs (Volume II
علی ذکائی کوه بنانی
در تبعید این دنیا
ندا نصیریان
اسرار کیهانی
نیل دگراس تایسون
مدیریت مشکلات مرتبط با مدرسه و تکالیف در کودکان دارای اختلال نقص توجه و بیش فعالی
مهدیس مقصودلو
قورباغه دروغگو