تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب وقتی احساساتم حرف می زنند
معرفی کتاب وقتی احساساتم حرف می زنند
معرفی کتاب وقتی احساساتم حرف می زنند
کتاب الکترونیکی «وقتی احساساتم حرف میزنند» نوشتهٔ «خدیجه نوپور» و منتشرشده توسط موسسه آموزشی تألیفی ارشدان، اثری در حوزهٔ آموزش مهارتهای زندگی و شناخت هیجانها برای کودکان و نوجوانان است. این کتاب با زبانی ساده و مثالهای ملموس، به معرفی انواع احساسات، اهمیت آنها و راههای مدیریتشان میپردازد. «وقتی احساساتم حرف میزنند» تلاش میکند به مخاطبان جوان کمک کند تا احساسات خود را بهتر بشناسند و با آنها دوست شوند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب وقتی احساساتم حرف می زنند
این کتاب در قالبی آموزشی و داستانی، به موضوع شناخت و مدیریت احساسات در کودکان و نوجوانان میپردازد. «وقتی احساساتم حرف میزنند» در سالهای اخیر و با توجه به اهمیت آموزش مهارتهای زندگی به نسل جدید، تألیف شده است. نویسنده با بهرهگیری از قصهها، مثالهای روزمره و تمرینهای عملی، تلاش میکند مفاهیمی مانند شادی، غم، خشم، ترس، تعجب و عشق را برای مخاطب قابل لمس کند. کتاب علاوه بر معرفی احساسات، به اهمیت بیان آنها، همدلی با دیگران و نقش احساسات در تصمیمگیری و رشد فردی اشاره دارد. ساختار کتاب به گونهای است که هر فصل به یکی از جنبههای هیجانی یا مهارتهای ارتباطی میپردازد و در پایان با قصهها و فعالیتهایی برای تمرین بیشتر، مخاطب را به مشارکت فعال دعوت میکند. این اثر با هدف تقویت خودآگاهی، مهارتهای اجتماعی و تابآوری در کودکان و نوجوانان نوشته شده است.
خلاصه کتاب وقتی احساساتم حرف می زنند
پیام اصلی کتاب بر اهمیت شناخت و پذیرش احساسات مختلف تأکید دارد. نویسنده با معرفی احساساتی مانند شادی، غم، خشم، ترس، تعجب و عشق، توضیح میدهد که هر یک از این هیجانها بخشی طبیعی از زندگی هستند و پیامهایی برای ما دارند. کتاب نشان میدهد که احساسات میتوانند راهنمای ما در تصمیمگیری، ارتباط با دیگران و مراقبت از خود باشند. همچنین، به مخاطب آموزش داده میشود که چگونه احساسات پنهان را شناسایی کند، با احساسات شدید یا متغیر کنار بیاید و از تکنیکهایی مانند نفس عمیق، نوشتن، نقاشی و گفتوگو برای مدیریت هیجانها بهره بگیرد. بخشهایی از کتاب به اهمیت همدلی با دیگران، احترام به احساسات اطرافیان و نقش همدلی در روابط اجتماعی میپردازد. در نهایت، کتاب با قصهها و تمرینهایی عملی، مخاطب را تشویق میکند تا احساسات خود را دوست بدارد و از آنها برای رشد و یادگیری استفاده کند.
چرا باید کتاب وقتی احساساتم حرف می زنند را خواند؟
این کتاب با رویکردی آموزشی و کاربردی، به کودکان و نوجوانان کمک میکند تا احساسات خود را بهتر بشناسند، آنها را بیان کنند و با چالشهای هیجانی روزمره روبهرو شوند. تمرینها و قصههای کتاب، مهارتهایی مانند خودآگاهی، همدلی، مدیریت خشم و مقابله با ترس را تقویت میکند. مطالعهٔ این اثر میتواند به بهبود روابط خانوادگی و دوستی، افزایش اعتماد به نفس و رشد مهارتهای ارتباطی در نسل جوان کمک کند.
خواندن کتاب وقتی احساساتم حرف می زنند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان و نوجوانانی مناسب است که میخواهند احساسات خود را بهتر درک کنند و با آنها کنار بیایند. همچنین والدین، مربیان و مشاوران مدارس میتوانند از این اثر برای آموزش مهارتهای زندگی و هیجانی به فرزندان یا دانشآموزان بهره ببرند. برای کودکانی که با اضطراب، خشم یا مشکلات ارتباطی مواجهاند، این کتاب میتواند راهنمایی مؤثر باشد.
فهرست کتاب وقتی احساساتم حرف می زنند
- آشنایی با احساسات مختلف: معرفی انواع احساسات و ویژگیهای هرکدام. - چرا احساسات مهم هستند؟: نقش احساسات در شناخت خود و ارتباط با دیگران. - احساسات رنگارنگ: توصیف احساسات با رنگها و مثالهای ملموس. - چرا گاهی احساسات ما قایمموشک بازی میکنند؟: بررسی احساسات پنهان و راههای شناسایی آنها. - وقتی احساساتم بلند حرف میزنند: مدیریت احساسات شدید و نحوهٔ بیان آنها. - وقتی احساساتم آرام میشوند: تکنیکهای آرامسازی و مدیریت غم و نگرانی. - احساسات من، دوست من: اهمیت دوستشدن با احساسات و پذیرش آنها. - چرا باید به احساساتم گوش بدهم؟: دلایل توجه به احساسات و نقش آنها در تصمیمگیری. - گفتوگوی دوستانه با احساسات: راهکارهایی برای گفتوگو و پذیرش هیجانها. - احساسات دیگران هم مهماند!: آموزش همدلی و احترام به احساسات اطرافیان. - قصههایی از احساسات: داستانهای کوتاه دربارهٔ هیجانها و نحوهٔ مواجهه با آنها. - بازی با احساساتم: فعالیتها و تمرینهایی برای شناخت و بیان احساسات. - جعبه ابزار احساسات: تمرینهای ساده برای مدیریت هیجانها و دفترچه یادداشت احساسات.
بخشی از کتاب وقتی احساساتم حرف می زنند
«من احساس هستم. شاید من را نشناسی، اما از وقتی که به دنیا آمدی همیشه کنارت بودهام. زرد مثل خورشید: وقتی خوشحال میشوی و دلت میخواهد بخندی. قرمز مثل آتش: وقتی عصبانی میشوی و حس میکنی همهچیز در دلت میجوشد. تو هیچوقت تنها نیستی، چون من همیشه با تو هستم. هر لحظهای که حس خاصی داری در کنارت هستم. چرا من اینجا هستم؟ من اینجا هستم تا به تو کمک کنم! وقتی خوشحالی، من به تو میگویم که زندگی چقدر زیباست. وقتی ناراحتی، من کنارت هستم تا غمت را بفهمی. وقتی عصبانی میشوی، من میخواهم به تو هشدار بدهم که شاید چیزی اشتباه باشد. وقتی میترسی، من میخواهم از تو مراقبت کنم تا در امان باشی. تو میتوانی با من حرف بزنی! آیا تا حالا شده از خودت بپرسی: «چرا من ناراحتم؟» یا «چرا قلبم تند میزند؟» این سؤالها یعنی تو داری با من حرف میزنی. اگر با من حرف بزنی و به حرفهایم گوش کنی، زندگیات شادتر و آرامتر میشود. بیا با هم دوست باشیم. من نمیخواهم تو را بترسانم یا ناراحت کنم؛ من فقط میخواهم کمک کنم که تو خودت را بهتر بشناسی و یاد بگیری چطور با همهٔ دنیای احساسات برویم!»