کتاب بچه گربه بزرگ می شود
معرفی کتاب بچه گربه بزرگ می شود
معرفی کتاب بچه گربه بزرگ می شود
کتاب الکترونیکی «من گربهای کوچکم» نوشتهٔ «» و منتشرشده توسط «» داستانی کودکانه دربارهٔ زندگی یک بچهگربه است که به زبان ساده و از زاویه دید خودش روایت میشود. این کتاب با تصویرسازیهای کودکانه و متنی کوتاه، برای گروه سنی خردسال و کودکان ابتدایی مناسب است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب بچه گربه بزرگ می شود
این کتاب روایت روزمرههای یک بچهگربه است که هنوز چشمهایش باز نشده و در جعبهای کوچک زندگی میکند. داستان با توصیف حسها و تجربههای اولیهٔ این گربه آغاز میشود و به تدریج با بزرگتر شدن او، دنیای اطرافش را بیشتر میشناسد. نویسنده تلاش کرده با زبانی کودکانه و از نگاه یک حیوان خانگی، مراحل رشد، بازی و کشف محیط را به تصویر بکشد. کتاب به موضوعاتی مانند رشد، بازی، دوستی و کشف محیط اطراف میپردازد و برای آشنایی کودکان با دنیای حیوانات خانگی مناسب است. فضای کتاب شاد و پر از حس کنجکاوی است و به سادگی میتواند کودکان را با خود همراه کند.
خلاصه کتاب بچه گربه بزرگ می شود
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با معرفی یک بچهگربه آغاز میشود که هنوز چشمهایش باز نشده و در جعبهای کوچک زندگی میکند. او از حس نرم بودن و بوی خوشش میگوید و توضیح میدهد که برای بزرگ شدن باید شیر بخورد. با گذشت زمان، چشمهایش باز میشود و کمکم میتواند اطراف را ببیند. بچهگربه یاد میگیرد با زبانش آب بنوشد و غذا بخورد تا بزرگتر شود. هر روز با دوستانش بازی میکند و حیوانات مختلفی مانند اردکها، سگها، مرغها و ماهیها را تماشا میکند. او از دراز کشیدن زیر نور خورشید لذت میبرد و وقتی باران میبارد، به جعبهاش بازمیگردد. داستان با توصیف لحظات ساده و شاد زندگی یک بچهگربه پیش میرود و به رشد و تجربههای تازه او میپردازد.
چرا باید کتاب بچه گربه بزرگ می شود را خواند؟
این کتاب با روایت ساده و کودکانه، دنیای یک بچهگربه را از زاویه دید خودش به تصویر میکشد. آشنایی با احساسات، رشد و تجربههای یک حیوان خانگی میتواند برای کودکان جذاب باشد و به آنها کمک کند تا با دنیای حیوانات ارتباط برقرار کنند. همچنین، داستان کوتاه و تصاویر آن برای تقویت مهارت خواندن و درک مطلب در کودکان مناسب است.
خواندن کتاب بچه گربه بزرگ می شود را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان خردسال و دانشآموزان ابتدایی که به حیوانات علاقه دارند یا دوست دارند دربارهٔ زندگی حیوانات خانگی بیشتر بدانند، مناسب است. همچنین والدین و مربیانی که به دنبال داستانهای کوتاه و آموزنده برای کودکان هستند، میتوانند از این کتاب بهره ببرند.
بخشی از کتاب بچه گربه بزرگ می شود
«من گربهای کوچکم. خیلی نرم هستم. بوی خوبی میدهم؛ اما چون خیلی کوچکم چشمهایم هنوز باز نشدهاست. فعلا در خانهای جعبهای هستم. برای بزرگ شدن باید شیر بخورم. ۵ شسوم! دیگ توانم ببینم. ببینید چقدر زود بزرگ میشوم! حللا دیگر میتوانم بازبانم آب مینوشم. تاجایی که بتوانم غذا میخورم؛ چون میخواهم بزرگ شوم. هر روز با دوستانم بازی میکنم. با آنها اردکهایی را که در آسمان پرواز میکنند و حیوانهای دیگری را مثشل سگهاء مرغها و ماهیهای داخل بر که تماشا میکنیم. دوست دارم زیر نور خورشید دراز بکشم. حالا باران میابد. وة قت بر گشتن به جعبهام ۱ ست!»