کتاب خبرنگار پهپادی مسعود حیدری + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب خبرنگار پهپادی

کتاب خبرنگار پهپادی

معرفی کتاب خبرنگار پهپادی

معرفی کتاب خبرنگار پهپادی

کتاب الکترونیکی «خبرنگار پهپادی» (راهنمای نوآوری در خبرنگاری با پهپاد) نوشتهٔ «مسعود حیدری» و با ویراستاری «حسین بهشتی‌فر» توسط انتشارات پهپاد منتشر شده است. این اثر به بررسی نقش و کاربرد پهپادها در عرصهٔ خبرنگاری و رسانه می‌پردازد و به موضوعاتی مانند تاریخچه، مزایا، چالش‌ها و قوانین مرتبط با خبرنگاری پهپادی می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خبرنگار پهپادی

این کتاب به عنوان یکی از نخستین منابع فارسی دربارهٔ خبرنگاری پهپادی، تصویری جامع از ورود فناوری پهپاد به عرصهٔ رسانه و خبر ارائه می‌دهد. نویسنده با مرور تاریخچهٔ استفاده از ابزارهای پرنده در خبرنگاری، از بالن‌های هوای گرم قرن نوزدهم تا پهپادهای هوشمند امروزی، روند تحول این فناوری را شرح می‌دهد. کتاب به بررسی نمونه‌های جهانی استفاده از پهپاد در پوشش رویدادهای مهم، بلایای طبیعی، اعتراضات و گزارش‌های تحقیقی می‌پردازد و نقش آن را در افزایش ایمنی خبرنگاران و گسترش دامنهٔ پوشش خبری برجسته می‌کند. همچنین، به مسائل اخلاقی، چالش‌های قانونی و مقررات ملی و بین‌المللی مرتبط با پرواز و استفاده از پهپادها در خبرنگاری اشاره می‌شود. اثر حاضر علاوه بر معرفی کاربردهای متنوع پهپاد در رسانه، به آیندهٔ این فناوری و تأثیر آن بر حرفهٔ خبرنگاری نیز می‌پردازد و مخاطب را با فرصت‌ها و محدودیت‌های این حوزه آشنا می‌سازد.

خلاصه کتاب خبرنگار پهپادی

کتاب «خبرنگار پهپادی» با مروری بر تاریخچهٔ استفاده از ابزارهای پرنده در خبرنگاری آغاز می‌شود و نشان می‌دهد که چگونه از بالن‌های هوای گرم و هواپیماهای سرنشین‌دار تا پهپادهای کوچک و هوشمند، ابزارهای پروازی همواره نقش مهمی در پوشش اخبار داشته‌اند. نویسنده به نمونه‌های متعددی از استفادهٔ پهپادها در رسانه‌های بین‌المللی اشاره می‌کند؛ از ثبت تصاویر مناطق جنگی و بلایای طبیعی تا مستندسازی رویدادهای ورزشی و اجتماعی. کتاب توضیح می‌دهد که پهپادها چگونه امکان دسترسی به مناطق خطرناک یا غیرقابل دسترس را برای خبرنگاران فراهم می‌کنند و با کاهش هزینه‌ها و افزایش سرعت انتقال خبر، تحولی در روایت تصویری اخبار ایجاد کرده‌اند. در ادامه، ویژگی‌های لازم برای یک خبرنگار پهپادی، مانند شم خبری، تخصص، سرعت عمل، بی‌طرفی و رعایت اخلاق حرفه‌ای بررسی می‌شود. نویسنده بر اهمیت شناخت قوانین و مقررات پرواز پهپادها، حفظ ایمنی، احترام به حریم خصوصی و رعایت اصول اخلاقی تأکید می‌کند. بخش‌هایی از کتاب به مقررات کشورهای مختلف و قوانین ایران در زمینهٔ ثبت، پرواز و استفاده از پهپادها اختصاص یافته است. همچنین، کاربردهای متنوع پهپاد در خبرنگاری تحقیقی، محیط‌زیست، ورزش، پوشش اضطراری و حتی گردشگری مورد بحث قرار می‌گیرد. کتاب با نگاهی به آیندهٔ خبرنگاری پهپادی و توصیه‌هایی برای علاقه‌مندان به این حوزه به پایان می‌رسد.

چرا باید کتاب خبرنگار پهپادی را خواند؟

این کتاب به عنوان راهنمایی جامع برای ورود به دنیای خبرنگاری پهپادی، اطلاعات به‌روزی دربارهٔ فناوری، کاربردها، چالش‌ها و قوانین مرتبط با استفاده از پهپاد در رسانه ارائه می‌دهد. مخاطب با مطالعهٔ این اثر می‌تواند با فرصت‌های نوین در روایت خبری، الزامات فنی و اخلاقی و همچنین مقررات ملی و بین‌المللی آشنا شود. کتاب برای کسانی که به دنبال درک بهتر از آیندهٔ خبرنگاری و نقش فناوری‌های نوین در این حوزه هستند، منبعی کاربردی و آموزنده است.

خواندن کتاب خبرنگار پهپادی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای دانشجویان و فعالان حوزهٔ رسانه، خبرنگاران، علاقه‌مندان به فناوری‌های نوین، پژوهشگران ارتباطات و کسانی که به دنبال آشنایی با کاربرد پهپاد در خبرنگاری و قوانین مرتبط با آن هستند، مناسب است. همچنین برای افرادی که دغدغهٔ ایمنی، نوآوری و روایت تصویری در خبر دارند، مفید خواهد بود.

فهرست کتاب خبرنگار پهپادی

- مقدمه و تاریخچه خبرنگاری پهپادی: مروری بر سیر تحول ابزارهای پرنده در خبرنگاری و نمونه‌های جهانی استفاده از پهپادها در رسانه. - تعریف و ویژگی‌های خبرنگاری پهپادی: معرفی خبرنگاری پهپادی، ویژگی‌های لازم برای خبرنگاران این حوزه و اهمیت تخصص، سرعت عمل و بی‌طرفی. - مزایا و کاربردهای پهپاد در خبرنگاری: بررسی مزایای استفاده از پهپادها، کاربردهای آن در عکاسی، فیلم‌برداری، گزارش تحقیقی، پوشش بلایا و رویدادهای ورزشی و اجتماعی. - نکات اخلاقی و چالش‌های قانونی: بحث دربارهٔ مسائل اخلاقی، ایمنی، حریم خصوصی و مقررات بین‌المللی و ملی مرتبط با پرواز و استفاده از پهپادها. - قوانین استفاده از پهپاد در کشورهای مختلف و ایران: شرح مقررات ثبت، پرواز، محدودیت‌ها و الزامات قانونی در ایران و سایر کشورها. - آینده خبرنگاری پهپادی و توصیه‌ها: چشم‌اندازهای آیندهٔ این فناوری در رسانه و توصیه‌هایی برای علاقه‌مندان به ورود به این حوزه.

بخشی از کتاب خبرنگار پهپادی

«با گسترش فناوری اطلاعات و ارتباطات، فضای دومی به موازات جهان واقعی ایجاد شده که به واقع؛ تمام عناصر و اجزای دنیای واقعی را در خود تکرار می‌کند. آموزش و به دنبال آن، نهادهای آموزشی همچنان که در جهان واقعی از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند، در فضای مجازی نیز نقش مهمی را در گسترش علوم و فناوری و رشد سواد اطلاعاتی و رسانه‌ای دانش‌پژوهان و سایر اقشار جامعه ایفا می‌کنند. هیچ‌گاه امکان دسترسی به پیام‌های خبری مانند امروز نبوده است. وسایل ارتباطی جمعی (مطبوعات، رادیو، تلویزیون، سایت‌ها و صفحات مجازی) هر روز و هر ساعت با انتشار پیام‌های خبری، «انسان پویا» را در جریان رویدادهای جهان قرار می‌دهند. انسان پویا همواره می‌کوشد از محیطی که در تکاپوست و جهانی که درآن زندگی می‌کند، آگاهی داشته باشد و «نیاز خبری» خود را چون دیگر نیازهای زندگی تأمین کند. از این رو؛ رسانه‌های خبری دام در تلاشند تا گزارش‌های جامع و کاملی را از آنچه در دنیا می‌گذرد در اختیار خوانندگان، شنوندگان یا بینندگان خود قرار دهند تا آن‌ها بتوانند با داشتن اطلاعات درست، تصمیم‌های آگاهانه‌ای در زمینه‌های مختلف زندگی بگیرند.»

Mahdi Allahverdian

مفید و پر محتوا

Amin.Esg

نسیت یه بقیه ضعیف تر بود ولی بازم‌خیلی‌کتاب مناسبیه

بهمنی
۱۴۰۴/۰۲/۱۵

عالی بود ، من تخصصی نداشتم تو این رشته اما جذاب بود برام من همه کتاب هاشون خوندم

sohrab spr
۱۴۰۴/۰۲/۲۱