تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب اضطراب در عشق
معرفی کتاب اضطراب در عشق
معرفی کتاب اضطراب در عشق
کتاب الکترونیکی «اضطراب در عشق (شناخت و بهبود تأثیرات اضطراب بر شریک زندگی)» نوشتهٔ «کارولین دایچ» و «لیزا لربربائوم» با ترجمهٔ منصور عبدی، محمدرضا آقاشاهی و عبدالرحیم جهانآرا و انتشار دانشگاه اراک، اثری در حوزهٔ روانشناسی روابط و زوجدرمانی است. این کتاب به بررسی نقش اضطراب در روابط عاشقانه و زناشویی میپردازد و راهکارهایی برای مدیریت و کاهش تأثیرات منفی اضطراب بر زندگی مشترک ارائه میدهد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب اضطراب در عشق
این کتاب به بررسی جامع اضطراب و تأثیرات آن بر روابط زوجین میپردازد و با رویکردی علمی و کاربردی، تلاش میکند تا خواننده را با انواع اختلالات اضطرابی، نشانهها و پیامدهای آنها در زندگی مشترک آشنا کند. نویسندگان با تکیه بر تجربیات بالینی و پژوهشهای روز، به ویژه از منظر ایماگوتراپی، به اهمیت پیشگیری و مدیریت اضطراب در روابط اشاره دارند. کتاب در قالب یک راهنمای خودیار تدوین شده و تمرینها و تکنیکهایی را برای کاهش اضطراب و بهبود کیفیت ارتباط ارائه میدهد. علاوه بر زوجین، این اثر برای همسران غیرمضطرب و حتی افرادی که در آستانه ازدواج هستند یا دغدغهٔ سلامت روان در روابط را دارند، قابل استفاده است. فضای کتاب به گونهای طراحی شده که هم به فرد مضطرب و هم به شریک زندگی او کمک کند تا با شناخت بهتر اضطراب، راهکارهای عملی برای مواجهه با آن بیابند و کیفیت رابطه را ارتقا دهند.
خلاصه کتاب اضطراب در عشق
کتاب «اضطراب در عشق» با شرح نمونههایی از زندگی واقعی آغاز میشود و نشان میدهد که چگونه اضطراب میتواند روابط عاشقانه را تحت تأثیر قرار دهد. نویسندگان ابتدا به تعریف اضطراب و تفاوت آن با ترس میپردازند و توضیح میدهند که اضطراب، اگرچه در برخی موقعیتها سازگارانه است، اما زمانی که شدت یا تداوم پیدا کند، میتواند به مانعی جدی در روابط تبدیل شود. در ادامه، انواع اختلالات اضطرابی مانند اضطراب فراگیر، وحشتزدگی، فوبیهای خاص، اضطراب اجتماعی، وسواس فکری-عملی و استرس پس از سانحه معرفی میشوند و هر یک با مثالهایی از زندگی روزمره و تأثیرشان بر روابط زوجین توضیح داده میشوند. کتاب به بررسی سبکهای واکنشی افراد مستعد اضطراب میپردازد؛ مانند تمرکز بر آینده، بزرگنمایی و وارسی بدنی، و نشان میدهد که این الگوها چگونه میتوانند به تعارض و فاصله در روابط منجر شوند. نویسندگان تأکید دارند که اضطراب نه تنها فرد را درگیر میکند، بلکه شریک زندگی او را نیز تحت فشار قرار میدهد و ممکن است به احساس انزوا، ناامیدی و ناکامی در هر دو طرف بینجامد. در بخشهای بعدی، تکنیکها و تمرینهایی برای شناسایی محرکهای اضطراب، کاهش سطح پایه اضطراب و ایجاد ارتباط مؤثرتر بین زوجین ارائه میشود. کتاب همچنین به نقش همسر غیرمضطرب در حمایت و درک بهتر شریک مضطرب میپردازد و توصیههایی برای هر دو طرف ارائه میدهد تا بتوانند با همکاری و تمرین، کیفیت رابطه را بهبود بخشند.
چرا باید کتاب اضطراب در عشق را خواند؟
این کتاب با تمرکز بر تأثیر اضطراب بر روابط عاشقانه و زناشویی، به خواننده کمک میکند تا ریشههای اضطراب خود یا شریک زندگیاش را بهتر بشناسد و با تمرینهای عملی، راههایی برای کاهش تنش و بهبود ارتباط بیابد. اثر حاضر با مثالهای ملموس و تکنیکهای قابل اجرا، به افراد مضطرب و همسران آنها امکان میدهد تا چرخهٔ اضطراب و تعارض را بشکنند و به سمت رابطهای سالمتر حرکت کنند. همچنین، کتاب به اهمیت پیشگیری و نگاه پیشینی در مدیریت مشکلات اشاره دارد و ابزارهایی برای خودشناسی و رشد فردی و زوجی فراهم میکند.
خواندن کتاب اضطراب در عشق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای زوجهایی که یکی یا هر دو نفرشان با اضطراب دستوپنجه نرم میکنند، همسران افراد مضطرب، افرادی که در آستانه ازدواج هستند، دانشجویان و متخصصان حوزهٔ روانشناسی و مشاوره و هر کسی که دغدغهٔ سلامت روان در روابط را دارد، مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال راههایی برای کاهش تعارض و بهبود کیفیت ارتباط در زندگی مشترک هستند، مفید خواهد بود.
فهرست کتاب اضطراب در عشق
- فصل اول: درک اضطراب به تعریف اضطراب، تفاوت آن با ترس و نشانههای افراد مستعد اضطراب میپردازد و انواع اختلالات اضطرابی را معرفی میکند.- فصل دوم: شناخت محرکهای اضطراب و جلوگیری از آنها راههای شناسایی عوامل برانگیزاننده اضطراب در زندگی روزمره و روشهای پیشگیری از تشدید آن را بررسی میکند.- فصل سوم: کاهش سطح پایه اضطراب: ایمنسازی در برابر استرس روزانه تمرینها و تکنیکهایی برای کاهش اضطراب مزمن و مدیریت استرسهای روزمره ارائه میدهد.- فصل نهم: حفظ دستاوردها بر تثبیت تغییرات مثبت و استمرار تمرینها برای حفظ سلامت روان و کیفیت رابطه تأکید دارد.- پیوست الف: توصیههایی برای همسران غیرمضطرب راهنماییهایی برای درک بهتر اضطراب شریک زندگی و حمایت مؤثر از او.- پیوست ب: تمریناتی برای همسران غیرمضطرب تمرینهای عملی برای کمک به همسر غیرمضطرب در بهبود ارتباط و کاهش تعارض.
بخشی از کتاب اضطراب در عشق
«همه ما ترس یا همان واکنش جسمی و روانی شدید به یک خطر درک شده را تجربه کردهایم. به این موضوع از زاویه دیگری نیز میتوان نگاه کرد و آن اینکه اگر انسان ترس ناشی از خطر را درک نکند در سلامت او باید تردید نمود. همچنین همه ما اضطراب را نیز تجربه کردهایم: یک حالت بیقراری جسمی و روانی که معمولاً با احساسی از نگرانی همراه است؛ ناراحتی جسمی؛ دلواپسی، وسواس فکری یا افکار فاجعهانگیز و اغراقآمیز؛ و رفتارهای غیرمنعطف و اجتنابی. در واقع توانایی تجربه ترس و اضطراب برای بقای ما ضروری است و به شیوههای مختلف و زیادی میتواند برای ما مفید باشد. ترس و اضطراب میتواند به ما هشدار دهد که ممکن است برخی از جنبههای بهزیستی ما در مخاطره قرار گرفته باشد. در این حالت تجربه ترس و اضطراب به ما کمک میکند تا ذهن و جسم خود را توأماً به کار گرفته و مشخص نماییم که آیا خطری وجود دارد یا خیر. و در صورتی که خطری ما را تهدید میکند از خود محافظت نماییم. برای مثال، هنگامی که در جادهای در حال رانندگی میباشید و ناگهان اتومبیلی در جلوی شما متوقف میگردد، فشار ترس ناشی از آن به بدن شما کمک میکند تا سریعاً بر روی پدال ترمز فشار آورید. در واقع ترس شما از وقوع تصادف، توجه و میل شما برای محافظت از آسیب به خود و دیگران را برانگیخته نموده و کمک میکند تا تمام توان خود را بسیج کنید و برای جلوگیری از تصادف به کار گیرید.»