کتاب رها شویم
معرفی کتاب رها شویم
معرفی کتاب رها شویم
کتاب الکترونیکی «رها شویم» (Let Us Be Free) نوشتهٔ حوریه فرزینراد با ترجمهٔ سجاد پارمحمدی و تصویرگری المیرا منوچهرینسب توسط نشر آذرفر منتشر شده است. این اثر مجموعهای از شعرهای معاصر فارسی است که دغدغههای وجودی، رهایی از اضطراب و وابستگیها و جستوجوی آرامش درونی را در قالبی شاعرانه روایت میکند. «رها شویم» در دستهبندی شعر فارسی قرن ۱۵ قرار میگیرد و با زبانی نمادین، مفاهیم فلسفی و روانشناختی را به تصویر میکشد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب رها شویم
«رها شویم» اثری است که در قالب شعر و نثر شاعرانه، به موضوعاتی چون رهایی از اضطراب، ترسها و وابستگیهای ذهنی میپردازد. این کتاب در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و فضای آن متأثر از دغدغههای انسان معاصر برای یافتن آرامش و معنا در زندگی است. نویسنده با بهرهگیری از نمادهایی مانند قاصدک و خورشید، سفری درونی را به تصویر میکشد که طی آن شخصیتها به دنبال کشف خود و رسیدن به جاودانگی هستند. کتاب با روایتهایی از دوران کودکی تا بزرگسالی، مراحل رشد و تغییر را به زبان شعر و داستان بیان میکند. در کنار شعرها، بخشهایی از کتاب به گفتوگوهای فلسفی و روانشناختی میان شخصیتها اختصاص یافته است که خواننده را به تأمل دربارهٔ ریشههای وابستگی و راههای رهایی دعوت میکند. فضای کتاب سرشار از تصاویر طبیعت، عناصر نمادین و دعوت به همسویی با جریان هستی است. «رها شویم» تلاش دارد تا مخاطب را به سوی پذیرش خود، آگاهی و تجربهٔ آرامش حقیقی سوق دهد.
چرا باید کتاب رها شویم را خواند؟
این کتاب با استفاده از زبان شاعرانه و روایتهای نمادین، به موضوعاتی چون رهایی از اضطراب، ترس و وابستگیهای ذهنی میپردازد. «رها شویم» با بهرهگیری از عناصر طبیعت و گفتوگوهای فلسفی، مخاطب را به سفری درونی دعوت میکند تا بتواند با شناخت خود و پذیرش احساسات، به آرامش و رشد فردی دست یابد. این اثر برای کسانی که به دنبال معنا و اصالت در زندگی هستند، میتواند الهامبخش باشد و راههایی برای مواجهه با چالشهای ذهنی و عاطفی ارائه دهد.
خواندن کتاب رها شویم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، دوستداران ادبیات نمادین و کسانی که دغدغهٔ رهایی از اضطراب، ترس و وابستگیهای ذهنی دارند مناسب است. همچنین برای افرادی که به دنبال آرامش درونی و رشد شخصی هستند، مطالعهٔ این اثر میتواند مفید باشد.
فهرست کتاب رها شویم
- پیشگفتار و مقدمه: معرفی دغدغههای نویسنده و هدف از نگارش کتاب.- به هفت تا هفدهسالگی: روایتهایی از دوران کودکی و نوجوانی و شکلگیری دغدغههای وجودی.- فصل اول: خواب قاصدک رها؛ وحشت تنهایی، جهان آگاهی، غار درون و سیر جاودانگی. این فصل به سفر درونی شخصیت اصلی و مواجهه با ترسها و تنهایی میپردازد.- فصل دوم: آشنایی با خورشید؛ آغاز ارتباط شخصیت با نماد خورشید و ورود به مرحلهای تازه از آگاهی.- فصل سوم: ریشهها، وابستگیها، تعلقات؛ بررسی وابستگیهای ذهنی و عاطفی و تلاش برای رهایی از آنها.- فصل چهارم: بیداری آگاهی؛ فرصت سبز حیات، سفر به سرزمین قاصدکها و مراحل رهایی و تغییر. این بخش به رشد فردی و عبور از موانع ذهنی میپردازد.- فصل پنجم: سفر به قاصدستان؛ عشق ماندگار، سایه آبی عشق و دشت بیقاصدک. روایتهایی از تجربهٔ عشق، رهایی و جاودانگی.- سخن آخر: مسیر رهایی، پنج گام بهسوی آرامش و رشد، و دنیایی ماورایی. جمعبندی پیامهای اصلی کتاب و ارائهٔ راهکارهایی برای رسیدن به آرامش و رشد فردی.
بخشی از کتاب رها شویم
«در تاریکی مطلق شب، چون ستارهای به دل آسمان هی زوم: رهگذری. در این شب سیاه تماشایم کند. میخواهم شربت تلخ زمان را فراموش کنم؛ یا شاید در منظومهٔ عشق بمیرم. اینک من جداشدم از خود. زاده شدم یک بار دیگر. تماشا کنید مرا. من رها شدهام ستارهای درون تاریکیها. ای آدمها! نگذارید سیاهی شب قلبتان را برباید. جدا شوید از خاک. سفرتان بهخیر! ماه در بیهودگی زندگی میکنیم. هدفهای کوچکمان برایمان مهمتر است؛ اما شاید همه آنها مهمانی جنار و قاصدک. پس از ساعتها گفتوگو تمام سل ء و خورشید را دید که در گوشهای تنها س سسته بود. رها جویای حالش شد. و تو را دوست نداشت؟ رها گفت: «این سخن تو نیست. برای همه این طور است. اما بدان: هرچه عشق را حبس کنی؛ ریشههایت محکمتر میشود. و در آخر در همان ریشهها و این راه جاودانگی نیست!» باید بپذیریم ما هریک. وظایف و رسالتی داریم. باید پیش از آنکه ما را جدا کند. این را بفهمیم. عشق. در این دنیا نمیگنجد. باید رهایش کرد.»
کتاب بسیار عالی بود ، متن زیبا و گیرایی داشت و نشون می داد نویسنده به ادبیات و عرفان آشنایی دارند و ایکاش کتاب هایی که مولف داخلی دارند نسخه صوتی کتابشان را با صدای خودشان قرار دهند تا شنونده