کتاب خوشبختی نو
معرفی کتاب خوشبختی نو
کتاب «خوشبختی نو» نوشتۀ استفانی هریسون و ترجمۀ فرناد امیراحمدی است و انتشارات همزاد آن را منتشر کرده است. فلسفهٔ خوشبختی نو تنها یک نظریه نیست، بلکه راهی برای زندگیکردن است؛ راهی ساده، قابلدسترس و درعینحال دگرگونکننده.
درباره کتاب خوشبختی نو
کتاب خوشبختی نو، اثری تحولآفرین در زمینهٔ روانشناسی مثبت و فلسفهٔ زندگی روزمره است که از دل تجربههای شخصی، پژوهشهای علمی و دغدغههای اجتماعی نویسنده زاده شده. برخلاف آثار سنتی حوزهٔ فلسفه که معمولاً با زبان پیچیده و بحثهای انتزاعی سروکار دارند، این کتاب با زبانی ساده و صمیمی، به دنبال پاسخدادن به یکی از بنیادیترین پرسشهای انسان معاصر است: چرا باوجود همۀ تلاشها، احساس خوشبختی نمیکنیم؟
هریسون که کتاب خوشبختی نو را بر پایهٔ پایاننامۀ دکترای خود در دانشگاه پنسیلوانیا نوشته و بعدها آن را برای خوانندگان عمومی بازنویسی کرده، ما را با ایدهای تازه به نام «خوشبختی نو» آشنا میکند. او به شکلی اقناعی نشان میدهد که خوشبختی نه در موفقیتهای بیرونی چون شهرت و ثروت، بلکه در یافتن معنا از طریق خدمتکردن شایسته و خردمندانه به دیگران است. از نظر او، جامعۀ مدرن ۳ دروغ بزرگ را به ما القا کرده: اینکه کافی نیستیم، باید حتماً به موفقیتهای بزرگ بیرونی برسیم و اینکه باید همهٔ این مسیر را بهتنهایی طی کنیم. کتاب در برابر این دروغها میایستد و حقیقتی ساده اما نیرومند را جایگزین میکند: تو همین حالا هم کافی هستی.
نویسنده در دل روایت کتاب خوشبختی نو، زندگی شخصی خود و همسرش الکس را نیز گنجانده است و از خلال روایت این رابطهٔ انسانی، مفاهیم پیچیدهای؛ مانند رنج، تحول درونی، و مسئولیتپذیری اجتماعی را ملموس و انسانی میسازد. همین ترکیب روایی ـ تحلیلی است که به کتاب خوشبختی نو وجهی داستانی میبخشد و آن را از یک کتاب صرفاً نظری یا آموزشی فراتر میبرد. کتاب خوشبختی نو همچنین بهسرعت از یک کتاب فراتر رفته و به یک جنبش اجتماعی بدل شده؛ جنبشی که تأثیرش را میتوان در مدارس، بیمارستانها، نهادهای دولتی و حتی زندانها مشاهده کرد.
خواندن کتاب خوشبختی نو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران کتابهای موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.