کتاب بر چلیپای عشق
معرفی کتاب بر چلیپای عشق
کتاب الکترونیکی «بر چلیپای عشق» (مجموعه غزل فارسی) اثر «شهریار شریفزاده» با نام مستعار «ش. ش. شب» با ترجمه و ویرایش خود نویسنده توسط انتشارات «ئهوین» منتشر شده است. این مجموعه شامل غزلهایی عاشقانه و عارفانه است که در قالبهای سنتی و با زبانی شاعرانه سروده شدهاند. کتاب «بر چلیپای عشق» به دغدغههای عاطفی، رنجها و امیدهای عاشقانه میپردازد و فضایی احساسی و گاه فلسفی را به تصویر میکشد. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب بر چلیپای عشق اثر شهریار شریف زاده
کتاب «بر چلیپای عشق» [مجموعە غزل فارسی (بە پیروی از شاعران کهن)] در سال ۱۳۹۴ منتشر شده و بازتابدهندهٔ فضای ادبیات معاصر غرب ایران است. «شهریار شریفزاده» در این کتاب با بهرهگیری از سنت غزلسرایی فارسی، مضامین عشق، فراق، رنج و امید را در قالبی نو و با زبانی شخصی بیان میکند. اشعار کتاب، گاه بهشکل گفتوگو با معشوق و گاه در قالب نجواهای درونی شاعر شکل گرفتهاند. در کنار مضامین عاشقانه، نشانههایی از دغدغههای فلسفی و اجتماعی نیز در برخی غزلها دیده میشود. شاعر با استفاده از تصاویر و ترکیبات تازه تلاش کرده است تا تجربههای زیسته و احساسات عمیق خود را به زبان شعر منتقل کند. این مجموعه، نمونهای از تلاش شاعران معاصر برای پیوند میان سنت و نوآوری در شعر فارسی در نظر گرفته شده است.
چرا باید کتاب بر چلیپای عشق را خواند؟
کتاب «بر چلیپای عشق» برای کسانی که به شعر معاصر فارسی و غزل علاقه دارند، فرصتی فراهم میکند تا با زبانی تازه و نگاهی متفاوت به مضامین عاشقانه و انسانی روبهرو شوند. این کتاب، تجربههای عاطفی و درونی شاعر را با بیانی صمیمی و گاه تلخ به تصویر میکشد و میتواند برای مخاطبانی که بهدنبال شعرهایی با احساسات عمیق و تصاویر بدیع هستند، جذاب باشد؛ همچنین پیوند میان سنت غزلسرایی و رویکردهای نوین در این مجموعه، آن را برای علاقهمندان به تحولات شعر فارسی قابل توجه میکند.
خواندن کتاب بر چلیپای عشق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای دوستداران شعر فارسی، علاقهمندان به غزل و کسانی که دغدغههای عاشقانه و انسانی دارند مناسب است؛ همچنین به کسانی که بهدنبال تجربهٔ شعر معاصر با رگههایی از سنت هستند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب بر چلیپای عشق
«به جان خود غمی بنهفته دارم که دنیایی از آن ناگفته دارم»