تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب فلفل و چتر پرنده
معرفی کتاب فلفل و چتر پرنده
کتاب الکترونیکی «فلفل و چتر پرنده» نوشتهٔ شیدا قوامپوری با تصویرگری «کوثر خدادادی» و نشر «کاروان ادب»، داستانی کودکانه دربارهٔ قورباغهای به نام فلفل است که با چترش به سفری ماجراجویانه میرود. این کتاب در دستهٔ داستانهای کودک و نوجوان قرار میگیرد و به موضوعاتی مانند رنگها، دوستی و کشف رازها میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب فلفل و چتر پرنده
داستان «فلفل و چتر پرنده» در فضایی خیالانگیز روایت میشود و مخاطب را به دنیای قورباغهای کوچک به نام «فلفل» میبرد. همهچیز از جایی آغاز میشود که رنگها از جهان ناپدید میشوند و فلفل تصمیم میگیرد علت این اتفاق را پیدا کند. این کتاب با تصویرگری رنگی و زبانی ساده، برای گروه سنی کودک نوشته شده و تلاش میکند مفاهیمی مانند کنجکاوی، همکاری و اهمیت رنگها در زندگی را به شکلی ملموس و قابل لمس برای کودکان بیان کند. ماجرای سفر فلفل با چتر پرندهاش، حیوانات جنگل و دختری به نام نیکی، فضای داستان را پر از اتفاقات تازه و جذاب میکند. این اثر در قالب داستانی کوتاه و مصور، کودکان را با دنیای خیال و اهمیت مشارکت در حل مشکلات آشنا میسازد.
خلاصه کتاب فلفل و چتر پرنده
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با قورباغهای به نام «فلفل» آغاز میشود که از زندگی در کنار دوستانش لذت میبرد. یک روز صبح، فلفل متوجه میشود که همهچیز بیرنگ و خاکستری شده است. او با چتر کوچکش راهی سفری میشود تا علت این اتفاق را پیدا کند. در مسیر، با ماهیها، حیوانات جنگل و دختری به نام «نیکی» روبهرو میشود. همه حیوانات و حتی گلها رنگ خود را از دست دادهاند و هیچکس نمیداند چرا. فلفل و نیکی تصمیم میگیرند با هم راز این ماجرا را کشف کنند. آنها به دفتر نقاشی نیکی میروند و متوجه میشوند که نقاش بزرگی همه رنگها را جمع کرده و در قوطیها نگه داشته است. با همکاری یکدیگر و استفاده از مدادهای رنگی، آنها شروع به کشیدن تصاویر زیبا میکنند و کمکم رنگها به دنیا بازمیگردند. داستان با بازگشت رنگها و شادی دوبارهٔ حیوانات و طبیعت پایان مییابد، بدون آنکه پایان دقیق ماجرا افشا شود.
چرا باید کتاب فلفل و چتر پرنده را خواند؟
این کتاب با داستانی خیالانگیز و تصاویر رنگارنگ، کودکان را به دنیای ماجراجویی و کشف رازها میبرد. «فلفل و چتر پرنده» به اهمیت همکاری، دوستی و نقش خلاقیت در حل مشکلات اشاره میکند و به کودکان یادآوری میکند که حتی در شرایط دشوار هم میتوان با همفکری و تلاش، شادی و زیبایی را به زندگی بازگرداند.
خواندن کتاب فلفل و چتر پرنده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این داستان برای کودکان پیشدبستانی و دبستانی مناسب است، بهویژه آنهایی که به داستانهای ماجراجویانه، حیوانات و موضوعات مربوط به رنگها علاقه دارند. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال کتابی برای آموزش اهمیت همکاری و خلاقیت به کودکان هستند، گزینهٔ خوبی است.
بخشی از کتاب فلفل و چتر پرنده
«اما یک روز وقتی فلفل از خواب بیدار شد، با تعجب و ناراحتی دید که همهچیز بیرنگ شده است. دوستانش هم نبودند. فلفل تصمیم گرفت تا با چتر کوچکی که داشت، به سفر برود. چترش را باز کرد و سوار بر آن شد و مثل قایقی روی آب شناور شد. ماهیها پرسیدند: «فلفل کوچولو، کجا میروی؟» فلفل گفت: «دنیا بیرنگ و زشت شده. باید بروم علتش را پیدا کنم.» سپس با چتر توی آسمان خاکستری پرواز کرد و به سمت جنگل رفت تا بفهمد بقیه حیوانات هم این تغییر را احساس کردهاند یا نه. وقتی به ابر رسید، به سرفه افتاد؛ انگار به جای ابر سفید و زیبا یک عالمه دود توی آسمان بود! وقتی به جنگل رسید، دید که همه حیوانات هم بیرنگ شدهاند؛ سنجابها خاکستری شده و پرندگان هم فقط سیاه سیاه شده بودند. فلفل با صدای بلند گفت: «چرا همه شماها بیرنگ شدهاید؟» خرگوشی کوچک گفت: «ما نمیدانیم. ناگهان همهچیز رنگش را از دست داد.» فلفل فهمید که حتماً یک نفر رنگها را دزدیده است و تصمیم گرفت راز این ماجرا را کشف کند.»
سلام خدمت دوستان کتابخوان طاقچه میخوام نظرمو با بقیه به اشتراک بذارم این کتابو خریدم آموزنده و خوب بود و این مهارت نویسنده هست بنظرم که تونسته برای کودک داستانی کوتاه و آموزنده بنویسد که به بچه های ما یاد
دنبال کتاب خوب برای بچه ام بودم که عنوان بامزه این کتاب نظرمو جلب کرد قسمت بود از طاقچه خریدم داستان خوب و ساده ای داره ولی جالب اینجاست که بچه با موضوع آموزنده ای یعنی هم آلودگی هوا و
متن ساده و روانی بود و برای بچه های کلاس اول و دوم و سوم ابتدایی توصیه میکنم
سلام کتاب نثر دلچسب و رنگ امیزی قشنگی داشت بخصوص صفحات اخر ممنون از طاقچه و نویسنده
برای دخترم که شش سالشه خریدم و خوندم داستان و تصاویر قشنگی داره که دخترم دوسش داشت و پایان بندی خوبی داشت
من این کتاب رو برای برادرزاده ام گرفتم تا بخونه خیلی خوشش اومد دوست داشته