کتاب روانشناسی و جنگ مدرن
معرفی کتاب روانشناسی و جنگ مدرن
کتاب روانشناسی و جنگ مدرن نوشتهٔ مایکل تایلارد و هالی گیسکوپا و ترجمهٔ توحید پاشازاده و محمود سوری است. نشر شناخت پژوه این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب روانشناسی و جنگ مدرن
کتاب روانشناسی و جنگ مدرن به بررسی نقش روانشناسی در جنگهای مدرن و عملیات روانی میپردازد. نویسندگان، مایکل تایلارد و هالی گیسکوپا، با استفاده از نمونههای تاریخی و تحلیلهای روانشناختی، روشهای مدیریت افکار و رفتار دشمن را شرح میدهند. کتاب به سه بخش اصلی تقسیم شده است: تغییر فکر، تغییر احساسی، و تغییر رفتاری، و هر بخش به تکنیکهای خاصی برای تأثیرگذاری بر مخاطبان هدف میپردازد.
خواندن کتاب روانشناسی و جنگ مدرن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقمندان به روانشناسی، علوم نظامی، و استراتژیهای ارتباطی جذاب خواهد بود. همچنین، متخصصان روابط عمومی، مدیران، و سیاستگذارانی که میخواهند تأثیر پیامها را بر مخاطبان درک کنند، میتوانند از این کتاب بهره ببرند.
بخشی از کتاب روانشناسی و جنگ مدرن
"ذهن انسان - در معنایی بسیار دقیق - رایانه شیمیایی بسیار پیشرفتهای است. کنشهایی که ما انجام میدهیم و دانشی که به دست میآوریم، همگی نتایج ارسال و دریافت پیامهای ذهنیمان هستند که به صورت پالسهای الکتریکی کدگذاری شدهاند. این انتقالدهندهها در پاسخ به جریانهای الکتریکی مذکور آزاد میشوند. همه این فعلوانفعالات در وضعیتی قابل پیشبینی و قابل کنترل رخ میدهند."