دانلود و خرید کتاب قلب کوانتومی

کتاب قلب کوانتومی

امتیاز:
۵.۰از ۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب قلب کوانتومی

کتاب قلب کوانتومی نوشتهٔ محمدحسن علیائی طرقبه است. انتشارات نسل روشن این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب قلب کوانتومی

کتاب قلب کوانتومی مجموعه‌ای از نامه‌های عاشقانه‌ آلبرت اینشتین و همسرش میلوا ماریک است که به همراه داستان‌هایی درباره‌ی زندگی این دو نفر نوشته شده است. کتاب با ترکیبی از روایت تاریخی و احساسی، خواننده را با رابطه‌ی عمیق و پیچیده‌ی این دو دانشمند آشنا می‌کند. نامه‌ها پر از عشق، دلتنگی، و افکار علمی هستند و نشان‌دهنده‌ی جنبه‌ی انسانی و عاطفی آلبرت اینشتین، فراتر از تصویر عمومی او به عنوان یک نابغه‌ی علمی، هستند.

خواندن کتاب قلب کوانتومی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به تاریخ علم، زندگینامه‌ها، و روابط انسانی مناسب است. اگر به دنبال کتابی هستید که ترکیبی از عشق و علم را ارائه دهد، این کتاب برای شما ایده‌آل است. همچنین، کسانی که به نامه‌های عاشقانه و روایت‌های شخصی علاقه دارند، از خواندن این کتاب لذت خواهند برد.

بخشی از کتاب قلب کوانتومی

"بین! ما ساعت‌ها می‌توانیم با هم صحبت کنیم، می‌دونم که تو هم از این بحث‌ها خسته نمی‌شی. از پیاده‌روی‌های طولانی‌مان تا گفتگوهای علمی که هیچ‌وقت تموم نمیشن. هر لحظه که کنار تو هستم، انگار دنیام روشن‌تر می‌شد."

۱۴۰۳/۱۲/۲۰

عالی و درجه یک 👌 نیمه جدید و جالبی از انیشتین رو نشون داد! مرسی از متن روان و گیرای اون. پیشنهاد میکنم نسخه صوتی کتاب رو هم ارائه بدید.

محمدم📚
۱۴۰۳/۱۲/۲۰

نمیدونستم که انیشتین هم آره... 😂 ❤️ اوایل کتابو مطالعه کردم دلم میخواد تا صبح بشینم تمومش کنم. عالی عالی عالی

ساحل
۱۴۰۳/۱۲/۲۱