معرفی کتاب بی خانمان (خلاصه رمان)
کتاب بی خانمان (خلاصه رمان) نوشتهٔ هکتور مالو و ترجمهٔ مهدی شاه خلیلی است. انتشارات امینی این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب بی خانمان (خلاصه رمان)
کتاب بی خانمان (خلاصه رمان) رمان کلاسیک فرانسوی داستان پسر بچهای به نام رمی را روایت میکند که پس از جدا شدن از مادرخواندهاش، به همراه یک هنرمند دورهگرد و حیواناتش به سفری پر فراز و نشیب میرود. ملو با نثری احساسی و تصویرسازیهای زنده، ماجرای تلاش رمی برای یافتن خانواده و هویت واقعیاش را به زیبایی به تصویر میکشد.
خواندن کتاب بی خانمان (خلاصه رمان) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای نوجوانان و بزرگسالانی که به داستانهای احساسی، ماجراجویانه و الهامبخش علاقه دارند، مناسب است. همچنین، به عنوان اثری آموزشی درباره ارزش خانواده، دوستی و پشتکار، میتواند برای خوانندگان جوان مفید باشد.
بخشی از کتاب بی خانمان (خلاصه رمان)
"من یک کودک سرراهی هستم. تا سن هشت سالگی فکر میکردم من هم مادر دارم؛ هر شب موقع خواب، زن مهربانی پیشانی من را میبوسید و وقتی گریه میکردم، من را در آغوش میگرفت تا ناراحتی را فراموش کنم."
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بی خانمان (خلاصه رمان) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | بی خانمان (خلاصه رمان) |
| عنوان در زبان مبدأ | Sans famille |