دانلود و خرید کتاب اتاقی که در آن اتفاق افتاد؛ خاطرات کاخ سفید جان بولتون ترجمه ثمانه اکوان
تصویر جلد کتاب اتاقی که در آن اتفاق افتاد؛ خاطرات کاخ سفید

کتاب اتاقی که در آن اتفاق افتاد؛ خاطرات کاخ سفید

معرفی کتاب اتاقی که در آن اتفاق افتاد؛ خاطرات کاخ سفید

کتاب اتاقی که در آن اتفاق افتاد؛ خاطرات کاخ سفید نوشتهٔ جان بولتون و ترجمهٔ ثمانه اکوان است. انتشارات اندیشکده روابط بین الملل این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب اتاقی که در آن اتفاق افتاد؛ خاطرات کاخ سفید

کتاب اتاقی که در آن اتفاق افتاد؛ خاطرات کاخ سفید  خاطرات جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق ایالات متحده، از دوران خدمتش در کاخ سفید تحت ریاست دونالد ترامپ است. بولتون به شرح جزئیات تصمیم‌گیری‌های کلیدی، تنش‌های داخلی، و روابط بین‌المللی پرداخته و دیدگاه‌های شخصی خود را درباره سیاست‌های ترامپ بیان می‌کند. کتاب پر از نکات جنجالی و تحلیل‌های تند درباره رویدادهایی مانند توافق هسته‌ای ایران، مذاکرات با کره شمالی، و بحران‌های خاورمیانه است.

خواندن کتاب اتاقی که در آن اتفاق افتاد؛ خاطرات کاخ سفید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به سیاست بین‌الملل، روابط دیپلماتیک، و تحولات داخلی کاخ سفید جذاب خواهد بود. پژوهشگران و روزنامه‌نگارانی که به دنبال اطلاعات دست‌اول از دوران ترامپ هستند، می‌توانند از این خاطرات بهره ببرند. همچنین کسانی که به تحلیل رفتار و تصمیم‌گیری‌های رهبران سیاسی علاقه دارند، این کتاب را مفید خواهند یافت.

بخشی از کتاب اتاقی که در آن اتفاق افتاد؛ خاطرات کاخ سفید

"ترامپ گفت: 'من و تو در این توافق با هم هستیم، ممکن است تو سرسخت‌تر از من باشی، اما با هم در مورد این مسئله توافق داریم.' جواب دادم که از بحث‌های مطبوعات می‌توانم ببینم که احتمالاً قرار است پایبندی ایران به توافق را تأیید نکند، اما همچنان در قرارداد هسته‌ای بماند که باز هم از نظر من گامی رو به جلوست. از او خواستم اجازه بدهد که در مورد جزئیات این مسئله در زمان دیگری صحبت کنیم."