کتاب مجموعه مقالات تخصصی صنعت گاو شیری (کتاب ۷۰)
معرفی کتاب مجموعه مقالات تخصصی صنعت گاو شیری (کتاب ۷۰)
کتاب مجموعه مقالات تخصصی صنعت گاو شیری (کتاب ۷۰) نوشتهٔ نشریه هوردز دیری من و ترجمهٔ مهدی صفاهانی لنگرودی و اکبر اسدیان و مینو نیرومند و احمد ممشلو و علی اسدی الموتی و مریم باقری ورزنه و امید نکوزاده و مریم صفدریان و علیرضا لیلائیون و عباس زال بیک است. انتشارات رنگینه این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب مجموعه مقالات تخصصی صنعت گاو شیری (کتاب ۷۰)
کتاب مجموعه مقالات تخصصی صنعت گاو شیری (کتاب ۷۰) ترجمه ای از نشریه معتبر بین المللی "هوردز دیری من" با ۱۳۵ سال سابقه انتشار است که آخرین دستاوردهای علمی و فناوری های نوین در صنعت پرورش گاو شیری را پوشش می دهد. این مجموعه که توسط مریم صفدریان و همکاران ترجمه شده، با زبانی ساده و کاربردی، یافته های پژوهشی برجسته ترین متخصصان جهانی در زمینه های مدیریت مزرعه، تغذیه بهینه، اصلاح نژاد، بهداشت دام و فناوری های نوین پرورش را ارائه می کند.
خواندن کتاب مجموعه مقالات تخصصی صنعت گاو شیری (کتاب ۷۰) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب مرجع ارزشمندی برای کلیه دست اندرکاران صنعت گاو شیری شامل دامداران پیشرو، مدیران مزارع صنعتی، کارشناسان مراکز اصلاح نژاد، دامپزشکان، محققان و دانشجویان رشته های علوم دامی است. محتوای کاربردی و به روز آن برای تمامی فعالانی که به دنبال ارتقای کیفیت و بهره وری گاوداری های خود هستند، بسیار سودمند خواهد بود.