دانلود و خرید کتاب هوش هیجانی لیام گرانت ترجمه مهدی رافعی
تصویر جلد کتاب هوش هیجانی

کتاب هوش هیجانی

معرفی کتاب هوش هیجانی

کتاب هوش هیجانی نوشتهٔ لیام گرانت و ترجمهٔ مهدی رافعی است. انتشارات دیده بان قلم فرتاک این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب هوش هیجانی

کتاب هوش هیجانی به بررسی مفاهیم کلیدی هوش هیجانی و تأثیر آن بر موفقیت در زندگی شخصی و حرفه‌ای می‌پردازد. نویسنده با استفاده از تحقیقات علمی و مثال‌های عملی، پنج جزء اصلی هوش هیجانی را شرح می‌دهد و ابزارهایی برای تقویت خودآگاهی، مدیریت احساسات، انگیزه، همدلی و ارتباطات مؤثر ارائه می‌کند. کتاب با تمرینات عملی و راهکارهای کاربردی، خواننده را به سمت بهبود کیفیت روابط و عملکرد شغلی هدایت می‌کند.

خواندن کتاب هوش هیجانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای افرادی مناسب است که می‌خواهند مهارت‌های عاطفی خود را تقویت کنند، روابط بهتری بسازند و در محیط کار موفق‌تر عمل نمایند. همچنین، مدیران، مربیان و هر کسی که به توسعه فردی و اجتماعی علاقه دارد، از مطالب این کتاب بهره‌مند خواهد شد.

بخشی از کتاب هوش هیجانی

"هوش هیجانی به ما کمک می‌کند تا با چالش‌های زندگی بهتر مواجه شویم، روابط بهتری با اطرافیان برقرار کنیم و در نهایت، به کیفیت زندگی‌مان بیفزاییم. در این مسیر، یاد می‌گیریم که چگونه احساسات را شناسایی کرده، آن‌ها را مدیریت کنیم و از این طریق به رشد فردی و اجتماعی خود نائل شویم."