کتاب کوی معشوق
معرفی کتاب کوی معشوق
کتاب کوی معشوق نوشتهٔ حجت الله گودرزی (پر پروانه) است. انتشارات سیادت این کتاب را منتشر کرده است. این کتاب حاوی اشعار و نکات اخلاقی و دلنوشتههای عاشقانه و عارفانه و پندهایی از بزرگان حق و حقیقت است.
درباره کتاب کوی معشوق
کتاب کوی معشوق مجموعهای از پندها و اندرزهای اخلاقی، اجتماعی و مذهبی است که با بیانی موجز و در عین حال تاثیرگذار به رشته تحریر درآمده است. نویسنده که خود از اهل معرفت است، با تالیف این اثر کوشیده است تا در روزگاری که توجه به امور مادی و ظواهر دنیوی رو به فزونی نهاده است، دریچه ای به سوی نور حقیقت بگشاید و ره پویان وادی عشق و معرفت را به سلوک در مسیر حق فراخواند.
کتاب کوی معشوق تلاشی است برای یادآوری این نکته که معشوق حقیقی همواره در انتظار ماست و این بی انصافی است که از او غافل بمانیم. این اثر می کوشد تا با بهره گیری از آموزه های قرآن کریم و احادیث معصومین (ع)، ما را به سوی اصلاح خود و آمادگی برای دیدار معشوق رهنمون سازد. کتاب با مقدمه ناشر آغاز می شود و در ادامه به موضوعاتی مانند توحید، نبوت، امامت، معاد، اخلاق، عرفان و اجتماع می پردازد. نویسنده در این کتاب از اشعار و سخنان بزرگان ادب و عرفان فارسی نیز بهره برده است.
خواندن کتاب کوی معشوق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب کوی معشوق اثری است خواندنی و تامل برانگیز که می تواند برای همه ی کسانی که به دنبال یافتن معنای زندگی هستند، مفید و راهگشا باشد.