دانلود و خرید کتاب آملیا بدلیا ورزشکار می شود هرمن پریش ترجمه مژگان کلهر

کتاب آملیا بدلیا ورزشکار می شود

نویسنده:هرمن پریش
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب آملیا بدلیا ورزشکار می شود

کتاب «آملیا بدلیا ورزشکار می شود» نوشتۀ هرمن پریش و ترجمۀ مژگان کلهر است و نشر کتاب پرنده آن را منتشر کرده است. این کتاب، با داستانی جذاب، شخصیت‌های دوست‌داشتنی و طنزی هوشمندانه، یکی از بهترین گزینه‌ها برای کودکانی است که علاوه بر سرگرمی، می‌خواهند با زبان و اصطلاحات جدید هم آشنا شوند.

درباره کتاب «آملیا بدلیا ورزشکار می شود

آملیا بدلیا ورزشکار می‌شود چهارمین جلد از مجموعهٔ محبوب آملیا بدلیا است که بار دیگر ما را با ماجراهای بامزه و برداشت‌های تحت‌اللفظی این دخترک شیرین و کنجکاو همراه می‌کند. این بار، داستان با یک درس ریاضی آغاز می‌شود. آملیا در کلاس با مفهوم «کسر» آشنا می‌شود، اما وقتی معلم از او می‌خواهد که یک پای سیب را بین چند نفر تقسیم کند، او کاملاً گیج می‌شود و نمی‌تواند از پس مسئله برآید. این آغاز یک روز بد برای اوست، ولی ماجرا به همین‌جا ختم نمی‌شود. در زنگ‌تفریح، دوستانش او را برای تیم‌های ورزشی انتخاب نمی‌کنند، چون فکر می‌کنند که او همیشه اشتباه می‌کند. این موضوع باعث می‌شود که آملیا احساس کند که ورزش‌کردن بی‌فایده است. آیا این پایان ماجراست؟ البته که نه! آملیا که همیشه روحیهٔ ماجراجویی و پشتکار دارد، خیلی زود متوجه می‌شود که می‌تواند در ورزش هم موفق شود، به شرطی که تمرین کند و اعتمادبه‌نفس داشته باشد. او یاد می‌گیرد که مسابقه‌دادن فقط به بردوباخت خلاصه نمی‌شود، بلکه بخشی از یک تجربهٔ لذت‌بخش است.

همان‌طور که در سایر جلدهای این مجموعه دیده‌ایم، آملیا بدلیا در درک اصطلاحات زبان انگلیسی دچار مشکل می‌شود. این موضوع باعث می‌شود که موقعیت‌های خنده‌داری برای او پیش بیاید، زیرا او همیشه معنای کلمات را دقیقاً همان‌طور که هستند در نظر می‌گیرد و متوجه کاربردهای اصطلاحی آن‌ها نمی‌شود. در کتاب آملیا بدلیا ورزشکار می‌شود نیز نویسنده از همین ویژگی برای خلق طنز استفاده کرده است.

آملیا بدلیا ورزشکار می‌شود تنها یک داستان طنزآمیز نیست، بلکه کتابی الهام‌بخش برای کودکان است که آن‌ها را به تلاش و یادگیری تشویق می‌کند. این کتاب نشان می‌دهد که اشتباه‌کردن بخشی از مسیر یادگیری است و اگر کسی پشتکار داشته باشد، می‌تواند در هر زمینه‌ای پیشرفت کند.

نویسندهٔ این مجموعه، هرمن پریش، مسیر نوشتن دربارهٔ آملیا بدلیا را پس از درگذشت عمه‌اش، پگی پریش، ادامه داد. اولین کتاب آملیا بدلیا زمانی منتشر شد که هرمان هنوز دانش‌آموز کلاس چهارم بود. پس از سال‌ها، او تصمیم گرفت که این داستان‌های بامزه را زنده نگه دارد و ماجراهای جدیدی برای آملیا خلق کند تا کودکان همچنان از این شخصیت دوست‌داشتنی لذت ببرند.

خواندن کتاب «آملیا بدلیا ورزشکار می شود را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان و نوجوانان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب «آملیا بدلیا ورزشکار می شود

«آملیا بدلیا تا از خواب بیدار شد نگفت وای، چه روز قشنگی، چقدر دلم می‌خواهد جلوی دوست‌هایم خنگول به نظر برسم! آملیا بدلیا هیچ‌وقت برای کسی چنین آرزویی نمی‌کرد، چه برسد به خودش. اما این چیزی بود که اتفاق افتاده بود.»