معرفی و دانلود کتاب هندسه مفهومی جهاد و امت pdf + خلاصه رایگان

کتاب هندسه مفهومی جهاد و امت

نوع کتاببدون نظر
محمد قانعی

معرفی کتاب هندسه مفهومی جهاد و امت

کتاب هندسه مفهومی جهاد و امت نوشتهٔ محمد قانعی است. انتشارات آکادمی علوم این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب هندسه مفهومی جهاد و امت

کتاب هندسه مفهومی جهاد و امت به بررسی مفاهیم جهاد و امت در اندیشه سلفیه و نوسلفیه می‌پردازد و تأثیر این مفاهیم را بر تحولات خاورمیانه عربی از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۹ تحلیل می‌کند. نویسنده با استفاده از چارچوب‌های نظری مانند ماتریالیسم تاریخی و نظریه انتقادی، به تبیین تفاوت‌های بین جریان‌های سلفی سنتی و نوسلفی‌های جهادی می‌پردازد و نشان می‌دهد چگونه تحول در مفهوم جهاد و امت به افزایش خشونت‌های مذهبی و بی‌ثباتی در منطقه منجر شده است.

خواندن کتاب هندسه مفهومی جهاد و امت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای پژوهشگران علوم سیاسی، روابط بین‌الملل، مطالعات خاورمیانه و اندیشه اسلامی بسیار مفید است. دانشجویان و اساتیدی که به دنبال تحلیل ریشه‌های ایدئولوژیک گروه‌های تکفیری و تأثیر آن‌ها بر تحولات منطقه هستند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند. همچنین، علاقه‌مندان به مباحث اسلام سیاسی و جریان‌های سلفی معاصر نیز از مطالعه این اثر سود خواهند برد.

بخشی از کتاب هندسه مفهومی جهاد و امت

"سلفی‌ها در نظرهای فقهی مرتبط با جهاد و تکفیر به‌روشنی جهاد را علیه کفار، منافقین و مشرکین واجب دانسته و خون آن‌ها را حلال دانسته‌اند. نزد سلفی‌ها جهاد ابزار رزمی برای دستیابی به آرمان آنان است؛ برخلاف مفهوم قرآنی، که جهاد در آن ماهیتی دفاعی دارد؛ همچنین جهاد نزد گروه‌های سلفی ماهیتی ابتدایی، آن هم در مقابل مسلمانان را دارد."

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هندسه مفهومی جهاد و امت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:هندسه مفهومی جهاد و امت
عنوان دیگر:بررسی مفهوم جهاد و امت در اندیشه سلفیه و نوسلفیه و تأثیر آن بر تحولات خاورمیانه عربی
موضوع:کلام و عقاید، فرق اسلامی
حجم فایل کتاب:۱۲.۲۹ مگابایت
شابک:‭۹۷۸۶۲۲۹۱۰۶۵۶۳
تعداد صفحه‌ها:۳۹۹ صفحه
قیمت کتاب:۹۵۷۶۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
اصول و اندیشه‌های تعاونی (رشته‌ی تعاون و رفاه اجتماعی)
فرزانه همتی راد
در آسایشگاه سالمندان
داود علی بابایی
عاشقانه هایی که برای من سروده نشد (دفتر اول)
مهدی شریفی زمانی (گلسنج اصفهانی)
چراغ روشنی بخش
محمد جعفربگلو