کتاب هر چیزی ممکن است
معرفی کتاب هر چیزی ممکن است
کتاب هر چیزی ممکن است نوشتهٔ گرت ساوتگیت و مت وایمن و ترجمهٔ محمد علی پور و ویراستهٔ سمیه سیاه پشت است. کتاب کوله پشتی این کتاب را منتشر کرده است. نویسندگان در این اثر به مخاطب خود این توصیهها را میکنند؛ شجاع باش، مهربان باش و رؤیاهایت را دنبال کن.
درباره کتاب هر چیزی ممکن است
گرت ساوتگیت در کتاب هر چیزی ممکن است بیان کرده است که فوتبال عشق او بود، پاک و ساده. در کودکی با اینکه درکی واقعی از سفر پیش رو نداشت، میدانست میخواهد با زندگیاش چه کند. او بر این عقیده است که هیچ شیوهنامهای وجود ندارد، اما همهٔ افراد پتانسیل دستیابی به اهداف بزرگ را دارند. گرت ساوتگیت امروز در جایگاه سرمربی انگلستان قرار گرفته است و هدفش این است که بهجای نگرانی از اتفاقهایی که ممکن است رخ دهد، به همراه بازیکنانش روی آنچه میتوانند به بهترین شکل ممکن انجام دهند، تمرکز کند. او در کتاب حاضر بیان کرده است که این نهتنها دربارهٔ فوتبال، بلکه در مورد هر هدفی که برای خودمان تعیین میکنیم نیز صدق میکند، از قبولی در آزمون گرفته تا هر هدفی که دستیابی به آن بسیار دشوار است. اگر در حال شروعی تازه یا تلاش در جهت بهتر شدن در چیزی باشیم، همهمان با چالشهایی مواجه میشویم. این کتاب قصد دارد ابزارها و راهبردهایی را که برای رقم زدن اتفاقات بزرگ نیاز دارید در اختیارتان قرار دهد.
خواندن کتاب هر چیزی ممکن است را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران آثار موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب هر چیزی ممکن است
«مهربانی نیرویی مثبت است. این نیرو میتواند تمایل به همکاری با دیگران برای دستیابی به خواستههای بزرگ را نشان دهد. وقتی صحبت از انگیزه میشود – انگیزه برای انجام کارها – انرژی خود را از مکانهای مختلف میگیریم. گاهی با وظیفهای سروکار داریم چون اگر آن را انجام ندهیم مشکل پیش میآید، مانند بخشی از تکالیفی که تا آخرین لحظه به تعویق انداختهایم. شاید این لذتبخشترین تجربه نباشد، اما میخواهیم از فهرست خارجش کنیم و درعینحال در این فرایند چیزی یاد بگیریم.
اهدافی هم هستند که دنبال میکنیم چون به آنها علاقهمندیم. هیچکس مجبورمان نکرده است به چنین سفری برویم یا با چالشهای موجود در این راه مواجه شویم. این کار را به انتخاب خودمان انجام میدهیم چون دوستش داریم، یعنی انرژیای که ما را به حرکت درمیآورد باید از دل برآید.
هم محرکهای منفی و هم محرکهای مثبت میتوانند کمک کنند تا به چیزهای بزرگ برسیم. اغلب در هر کاری که انجام میدهیم ترکیبی از هر دو وجود دارد. ممکن است دوست نداشته باشیم صبح زود از خواب بیدار شویم و برای دویدن بیرون برویم، اما اگر بخشی از برنامهٔ تمرینی باشد تا بتوانیم برای مسابقات آماده شویم، آنگاه درحالیکه خورشید از افق ظاهر میشود، بیرون خواهیم رفت.
هر هدفی که مدنظرمان باشد، همیشه خوب است که از آنچه ما را پیش میراند آگاه باشیم. بهطورکلی دلیل مثبتی برای انجام هر کاری وجود دارد – حتی اگر در آن زمان اینطور به نظر نرسد – و بنابراین خوب است بتوانیم زمانی که بیشتر به تشویق نیاز داریم، این موضوع را به خودمان یادآوری کنیم. در هر سفری، زمانهایی پیش میآید که از خودمان میپرسیم در حال انجام چهکاری هستیم؟ شاید به مانعی برخورد کنیم که راه آسانی برای عبور از آن وجود نداشته باشد یا خسته باشیم و احساس کنیم آمادهٔ تسلیم شدن هستیم.
سپس لحظاتی پیش میآید که وسوسهبرانگیز است تا مسیر دیگری را بهطور کامل طی کنیم. این اتفاق زمانی میافتد که دنبال کردن هدف کار دشواری باشد یا حتی خیلی لذتبخش نباشد. مشکل اینجاست که اگر به مسیری کشیده شویم که لزوماً به نفعمان نیست یا حتی برایمان دردساز است، انتخاب مسیر جایگزین پرهزینه میشود. این همان زمانی است که قدرت تفکر مثبت کمک میکند تا به یاد بیاوریم ابتدا به چه دلایلی سفرمان را آغاز کردیم و چه پاداشی درورتر در انتظارمان است.
این بدان معنا نیست که باید بدون تفریح و سرگرمی زندگی کنیم یا وقتی نیاز مبرمی به استراحت داریم، نمیتوانیم زمانی برای آن داشته باشیم. موضوع خط تصمیمگیری آگاهانه است، بهجای اینکه در برابر فشار دیگران تسلیم شویم و سپس آرزو کنیم که ایکاش کارها را به گونهٔ متفاوتی انجام داده بودیم.»