دانلود و خرید کتاب آنا و شاهزاده تاریکی پریسا خسروی منفرد

کتاب آنا و شاهزاده تاریکی

امتیاز:
۵.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب آنا و شاهزاده تاریکی

کتاب الکترونیکی آنا و شاهزاده تاریکی نوشتۀ پریسا خسروی منفرد در انتشارات مهراب چاپ شده است. این کتاب داستانی فانتزی است که روایت دختری کم‌بینا به نام آنا را دنبال می‌کند که در پرورشگاه زندگی می‌کند و با موجودی به نام شاهزاده تاریکی آشنا می‌شود.

درباره کتاب آنا و شاهزاده تاریکی

آنا و شاهزاده تاریکی داستانی فانتزی است که در فضایی خیال‌انگیز روایت می‌شود. داستان حول محور دختری به نام آنا می‌چرخد که در پرورشگاه رز زندگی می‌کند. آنا که کم‌بیناست، تنها کودکی است که در این پرورشگاه هرگز پدر و مادرش را ندیده است، اما همچنان امید خود را حفظ کرده است.

در این داستان، شخصیتی به نام شاهزاده تاریکی که قدرتش را از ناامیدی مردم می‌گیرد، تلاش می‌کند گوی امید را از آنا بدزدد. اما برخلاف انتظار، این گوی همچنان می‌درخشد و امید خود را از دست نمی‌دهد. این اتفاق باعث می‌شود شاهزاده تاریکی برای نخستین بار با احساسی متفاوت روبرو شود و به ملاقات‌های شبانه خود با آنا ادامه دهد.

در طول داستان، این رابطه به تدریج شاهزاده تاریکی را دگرگون می‌کند و نور امید در دل تاریک او می‌تابد. اما این تغییر به بهای نابودی شاهزاده تاریکی تمام می‌شود. در پایان داستان، شاهزاده تاریکی ناپدید می‌شود و تنها یک گل رز مشکی از او به جای می‌ماند.

کتاب با روایتی از پیرزنی آغاز می‌شود که یک گل رز مشکی عجیب دارد و در شهری به نام شهر امید زندگی می‌کند. شهری که تمام اهالی آن شاد هستند و نوری آبی‌رنگ از سینه‌شان می‌تابد، اما از سینه پیرزن هیچ نوری تابیده نمی‌شود. مردم شهر درباره او و گل رز مشکی‌اش شایعات مختلفی دارند، اما حقیقت این است که این گل روزی قدرتمندترین موجود در شهر امید بوده است.

داستان کتاب با ترکیبی از عناصر فانتزی و نمادهای معنایی، مفاهیمی چون امید، عشق، تغییر و دگرگونی را به تصویر می‌کشد. نویسنده با استفاده از فضایی تخیلی، تقابل نور و تاریکی را به عنوان نمادهایی از امید و ناامیدی به خواننده نشان می‌دهد. شخصیت آنا با وجود محدودیت‌های جسمی و نداشتن خانواده، نماد امید و مقاومت است، در حالی که شاهزاده تاریکی نماد ناامیدی و تاریکی است که در مواجهه با امید دگرگون می‌شود.

کتاب آنا و شاهزاده تاریکی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای نوجوانان و علاقه‌مندان به داستان‌های فانتزی و تخیلی با درون‌مایه‌های عمیق‌تر فلسفی و معنایی مناسب است.

۱۴۰۴/۰۱/۰۳

خیلیییی عالی بود ،به افراد علاقه من به داستان های فانتزی حتما توصیه میکنم بخونن😇

۱۴۰۳/۱۱/۲۱

عالی بودددد(آنا عاشق گل های رز بود هر چند به دلیل دیده تاری که داشت گل های رز بار ها دستانش را زخم میکرد)

mona
۱۴۰۳/۱۱/۱۳