دانلود و خرید کتاب کار راه شغلی
تصویر جلد کتاب کار راه شغلی

کتاب کار راه شغلی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب کار راه شغلی

کتاب کار راه شغلی نوشتهٔ بهناز آقا بالایی بناب است. انتشارات آموزشی تالیفی ارشدان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب کار راه شغلی

کتاب کار راه شغلی باهدف راهنمایی دانشجویان برای آشنایی با زمینه‌های مختلف و به‌روز مطرح در رشته رایانه و جذب در بازار کار و آشنایی با انواع مشاغل مستقیم و غیرمستقیم مرتبط با رشتهٔ کامپیوتر و آداب شغل‌یابی و تهیه رزومه و انجام مصاحبه طراحی‌ شده است.

خواندن کتاب کار راه شغلی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران علوم رایانه‌ای پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب کار راه شغلی

«رشته کامپیوتر بی‌شک یکی از کاربردی‌ترین رشته‌های دنیا است که روزبه‌روز اهمیت و نقش آن در زندگی انسان بیشتر می‌شود. انسان با استفاده از کامپیوتر توانسته محدودیت‌های فیزیکی و ذهنی خودش را پشت سر بگذارد و با ایجاد دستگاه‌های کامپیوتری سرعت رشد و پیشرفت در زمینه‌های مختلف را بسیار افزایش دهد. رشته کامپیوتر به‌عنوان یکی از پرطرفدارترین رشته‌های دانشگاهی شناخته می‌شود که سالانه افراد زیادی این رشته را برای تحصیل انتخاب می‌کنند.

خوشبختانه در کشور ما امکان ادامه تحصیل رشته کامپیوتر تا سطح دکترا وجود دارد و درواقع کارشناسی کامپیوتر تمام مباحث کلی کامپیوتر را به‌صورت جامع در برمی‌گیرد و دانشجو می‌تواند در مقاطع بعدی به صورتی تخصصی‌تر ادامه تحصیل دهد.»