دانلود و خرید کتاب آخرین من من مرتضی حسنی (سپهر)
تصویر جلد کتاب آخرین من من

کتاب آخرین من من

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب آخرین من من

کتاب الکترونیکی آخرین من من نوشتۀ مرتضی حسنی (سپهر) است و انتشارات طلایی آن را منتشر کرده است. کتاب آخرین من من، راهنمای خوبی برای بهبود اوضاع زندگی و روحیۀ افراد جوان است.

درباره کتاب آخرین من من

این کتاب نتیجۀ مشاوره‌های نویسنده با دانشجویان سال اولی است. در این کتاب تلاش شده تا به دانشجویان راهی نشان داده شود که به‌وسیلهٔ آن در اوج خستگی‌های زندگی، احساس خوشبختی داشته باشند. در کتاب آخرین من من نويسنده به‌صورت گام‌به‌گام خواننده را به دركی از خودشناسی می‌رساند تا از آن طريق به معنای زندگی دست‌یافته و بتواند برای آينده خود برنامه‌ريزی كند. اين كتاب راهنمای خوبی برای تمام كسانی است كه می‌خواهند بدانند برای چه زندگی می‌كنند و قرار است به كجا برسند، است.

خواندن کتاب آخرین من من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

برای تمام کسانی که به مباحث روان‌شناسی و خودیاری علاقه دارند مناسب است.

بخشی از کتاب آخرین من من

«بی‌حالی و کم‌حوصلگی و بی‌انگیزه بودن دانشجوها معمایی بود که پاسخ آن را خوب می‌دانستم. دانش‌آموزان موفقی که با آرزوی ورود به دانشگاه از سد کنکور گذشتند و حالا حتی انگیزه شرکت در کلاس‌های درس دانشگاه را ندارند. تنها دغدغه آن‌ها پاس‌شدن و مشروط نشدن است؛ آن هم شب امتحان. شاید علتش مدرک‌گرایی جامعه باشد، یا کمبود امکانات رفاهی و خوابگاهی، مشکلات نظام آموزشی دانشگاه، آینده مبهم شغلی، زندگی در غربت و...»

خواب و بیدار (جلد اول)
دین در قاب جامعه شناسی
جمشید میرزایی
امینه، کبوتر حرم
میریام هاری
بازاریابی محتوایی حماسی (خلاصه کتاب)
جو پولیتزی
جذب، حفظ و پرورش استعدادهای نسل جدید
لیزا مک لود
زمان بندی تمرینات قدرتی در شنا
بهزاد مهدی خبازیان
وایو در سرزمین کیهانه (جلد اول)
سمانه پناهی
سبک استناد ونکوور؛ راهنمای عملی نگارش استنادها و فهرست منابع در متون پزشکی