دانلود و خرید کتاب همیشه تلاشم را می کنم جینین ساندرز ترجمه فرناز حیدری
تصویر جلد کتاب همیشه تلاشم را می کنم

کتاب همیشه تلاشم را می کنم

معرفی کتاب همیشه تلاشم را می کنم

کتاب «همیشه تلاشم را می کنم» نوشتۀ جینین ساندرز و ترجمۀ فرناز حیدری است و انتشارات کیوی آن را منتشر کرده است. کتاب همیشه تلاشم را می‌کنم با زبانی ساده و کودکانه، اهمیت پشتکار، صبر و تعادل میان تلاش و استراحت را به کودکان آموزش می‌دهد.

درباره کتاب همیشه تلاشم را می کنم

کتاب همیشه تلاشم را می‌کنم یکی از جلدهای مجموعۀ دیالوگ محور و تعاملی «گپ‌وگفت‌های مهم» است که در بستری امن کودکان را با مسائل مهم آشنا می‌کند. کتاب همیشه تلاشم را می‌کنم به کودکان کمک می‌کند تا مفهوم پشتکار و تلاش را درک کنند و در مسیر اهداف خود، با انگیزۀ بیشتری پیش بروند. این کتاب با ایجاد فضایی امن برای گفت‌وگو میان کودکان و والدین یا مربیان، فرصتی ارزشمند برای تقویت روحیۀ تلاش و استقامت فراهم می‌آورد.

کتاب همیشه تلاشم را می‌کنم از طریق دیالوگ‌های ساده و صمیمی، کودک را با اهمیت تلاش و پشتکار آشنا می‌کند. پیام‌های انگیزشی کتاب به کودک کمک می‌کند تا در مواجهه با چالش‌ها، امید خود را حفظ کند و برای ادامه مسیر انرژی بگیرد. یکی از نکات ارزشمند کتاب این است که علاوه بر تأکید بر تلاش، اهمیت استراحت و بازیابی انرژی را نیز به کودک آموزش می‌دهد. این موضوع باعث می‌شود کودک از احساس گناه در هنگام خستگی دور بماند و بدون فشار بیش از حد، مسیر خود را ادامه دهد. در برخی از صفحات کتاب همیشه تلاشم را می‌کنم، پرسش‌هایی مطرح شده‌اند که کودک را به گفت‌وگو و بیان تجربیات خود تشویق می‌کنند.

داستان همیشه تلاشم را می‌کنم با معرفی شخصیت اصلی، جیمی، آغاز می‌شود: او در ادامه از تجربۀ خود در یادگیری راه‌رفتن می‌گوید و اینکه هزار بار زمین‌خورده، اما هر بار دوباره بلند شده و تلاش کرده است. اکنون او می‌تواند راه برود، لی‌لی کند، بدود و حتی بپرد. این روایت ساده اما الهام‌بخش، پیام مهمی را به کودکان منتقل می‌کند: تلاش مستمر، در نهایت به موفقیت منجر خواهد شد.

خواندن کتاب همیشه تلاشم را می کنم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان، والدین، مربیان و هر کسی که به دنبال تقویت روحیه تلاش در کودکان است، پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب همیشه تلاشم را می کنم

«سلام. من جیمی هستم. امروز می‌خواهیم ببینیم تلاش‌کردن توی سختی‌ها یعنی چه.

وقتی کوچولو بودم، راه‌رفتن واقعاً کار سختی بود. هزار بار زمین خوردم.

اما همیشه بلند می‌شدم و دوباره تلاش می‌کردم.

حالا دیگر می‌توانم راه بروم، لی‌لی کنم، بدوم و حتی بپرم.»