معرفی و دانلود کتاب عوامل جامعه شناختی موثر بر هویت بازاندیشانه دینی دانش آموزان pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب عوامل جامعه شناختی موثر بر هویت بازاندیشانه دینی دانش آموزانsubscriptionAvailable

کتاب عوامل جامعه شناختی موثر بر هویت بازاندیشانه دینی دانش آموزان

۵.۰(از ۱ امتیاز)
محمدحسین رهجو گیتری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب عوامل جامعه شناختی موثر بر هویت بازاندیشانه دینی دانش آموزان

کتاب عوامل جامعه شناختی موثر بر هویت بازاندیشانه دینی دانش آموزان نوشتهٔ محمدحسین رهجو گیتری است. انتشارات نوروزی این کتاب را منتشر کرده است.‏

دربارهٔ انتشارات نوروزی

انتشارات نوروزی از سال ۱۳۷۹ قدم به عرصهٔ نشر گذاشت و اکنون با بهره‌گیری از بهترین دستگاه‌ها و تکنولوژی چاپ و پرسنلی مجرب و کارآزموده، آمادهٔ چاپ و نشر آثار نویسندگان سراسر ایران است. این انتشارات در سال ۱۳۹۹ نیز مانند سال‌های پیش، افتخار داشت به‌عنوان ناشر برگزیدهٔ سال انتخاب شود. انتشارات نوروزی در شهر گرگان در استان گلستان قرار دارد.‏

خواندن کتاب عوامل جامعه شناختی موثر بر هویت بازاندیشانه دینی دانش آموزان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران روان‌شناسی کودک و نوجوان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب عوامل جامعه شناختی موثر بر هویت بازاندیشانه دینی دانش آموزان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:عوامل جامعه شناختی موثر بر هویت بازاندیشانه دینی دانش آموزان
شابک:۹۷۸۶۲۲۰۲۳۳۲۱۳
تعداد صفحه‌ها:۸۶ صفحه
قیمت کتاب:۲۱۰۰۰ تومان

۱۴۰۳/۱۱/۱۵

از جلد کتاب خیلی خوشم آمد. مطالب جالبی داشت درمورد رابطه بین رسانه ها و عوامل دیگری که روی بازاندیشی دانش آموزان تاثیر می گذارد

۱۴۰۳/۱۱/۰۴

برای دانشجویانی ک به دنبال نوشتن تحقیق درحیطه هویت، بازاندیشی و دین هستند، توصیه میشود.