دانلود و خرید کتاب افراد موفق چگونه فکر می کنند؟ جان سی. مکسول ترجمه مهتاب سلیمی
تصویر جلد کتاب افراد موفق چگونه فکر می کنند؟

کتاب افراد موفق چگونه فکر می کنند؟

معرفی کتاب افراد موفق چگونه فکر می کنند؟

کتاب الکترونیکی افراد موفق چگونه فکر می کنند؟ نوشتۀ جان سی. مکسول و ترجمۀ مهتاب سلیمی و مهران اره چی است و انتشارات دیبای دانش آن را منتشر کرده است. کتاب افراد موفق چگونه فکر می کنند؟ راهکارهایی را ارائه می‌دهد تا مخاطب بتواند با به کار بستن آنها نوع تفکر خود را تغییر داده و از این طریق به اصلاح مسائل مختلف در زندگی‌اش بپردازد.

درباره کتاب افراد موفق چگونه فکر می کنند؟

نويسنده در کتاب افراد موفق چگونه فکر می‌کنند؟ به مخاطب می‌آموزد که چگونه خلاق‌تر شود و چه زمانی تفکر عامه‌پسند را زير سؤال ببرد. مخاطب ياد می‌گيرد چگونه در حالی که فکرش را متمرکز می‌کند نمای کلی هدف خود را مجسم کند؛ چگونه به نيروی نهفته خلاق خود محکی بزند، ايده‌های خود را با ديگران در ميان بگذارد و آن‌ها را توسعه دهد و از گذشته برای شناخت و درک بهتر آينده درس بگيرد. در کتاب افراد موفق چگونه فکر می کنند؟ نگارنده سعی می‌کند تا با ارائه ۱۱ مهارت به خواننده بياموزد چگونه مانند افراد موفق فکر کند. مشاهده حکمت بزرگ فکر کردن، رها کردن پتانسيل تفکر متمرکزتر و کشف شادی تفکر خلاق، شناخت اهميت تفکر واقع‌گرايانه، رهاسازی قدرت تفکر راهبردی، احساس انرژی تفکر ممکن و احتمالی، استقبال از درس‌های تفکر انعکاسی، بررسی ميزان پذيرفته شدن تفکرمان، تشويق به شرکت در تفکر مشترک، لذت بردن از نتيجه و بازتاب تفکر درباره نتيجه برخی مهارت‌های تشریح شده در اين کتاب هستند.

خواندن کتاب افراد موفق چگونه فکر می کنند؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کسانی که به مباحث روان‌شناسی و موفقیت علاقه دارند مناسب است.

بخشی از کتاب افراد موفق چگونه فکر می کنند؟

«وقت خود را با افراد شایسته سپری کنید. همان‌طور که روی این بخش کار می‌کردم و ایده‌هایم را با افراد مهم در میان می‌گذاشتم و وسعت تفکرانم بیشتر می‌شد، به نکته‌ای راجع به خود پی بردم. همه افراد زندگی‌ام دوستان نزدیک یا همکارانم متفکر هستند. اکنون به همه عشق می‌ورزم. سعی می‌کنم هر کسی را که می‌بینم با او مهربان باشم و مایلم در کنفرانس‌ها کتاب و دروس صوتی که برگزار می‌کنم ازاین‌قبیل موارد تا جایی که می‌توانم به ارزش افراد بیشتری بیفزایم...»