معرفی و دانلود کتاب افسانه سرزمین اودسادور؛ جلد اول pdf + خلاصه رایگان

پادشاهان کهن

۳.۸ امتیاز(از ۵ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب افسانه سرزمین اودسادور؛ جلد اول

جلد اول کتاب افسانه سرزمین اودسادور، پادشاهان کهن، یک رمان فانتزی ماجراجویانه از مریم رحیمی آشجردی است.

درباره کتاب افسانه سرزمین اودسادور

داستانکتاب افسانه سرزمین اودسادور در جهان نودار به معنای (جهان بی پایان) در یکی از سرزمین‌های آن یعنی سرزمین اودسادور (سرزمین موعود یا منجی) اتفاق می‌افتدو

زمانی که پادشاه سِوام، فرمانروای قلعه شهر توزِرجو، هفتاد ساله می‌شود، به اختیار خود از تاج و تخت کناره گیری می‌کند و آن را به فرزندش می‌سپارد. او به یاد می‌آورد که به نوه‌اش شاهزاده آلیدام قول داده است تا داستان‌های این سرزمین را برایش روایت کند. داستان‌هایی عجیب و اسرار آمیز که در آن همه موجودات از جن و دیو و پری گرفته تا اژدها حضور دارند.

او داستان را از شانزده سالگی‌اش آغاز می‌کند. زمانی که شهر توزرجو درگیر جنگ در مرزهای غربی‌اش بوده است...

خواندن کتاب افسانه سرزمین اودسادور را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دوست‌داران داستان‌های فانتزی را به خواندن کتاب افسانه سرزمین اودسادور دعوت می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب افسانه سرزمین اودسادور؛ جلد اول و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابافسانه سرزمین اودسادور؛ جلد اول
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه افسانه سرزمین اودسادور

م سلیمانی
۱۳۹۹/۱۱/۰۲

به به کتاب خوب همشهری عزیزمون ...حتما تهیه کنید که انشااله حلدهای بعدی هم اماده بشه...طراح جلدشم خودمم😁

reza
۱۳۹۹/۱۱/۰۲