معرفی کتاب بگیر بخواب، جسی
کتاب بگیر بخواب، جسی نوشتهٔ لیبی گلیسون و ترجمهٔ رضی هیرمندی است. انتشارات بازی و اندیشه این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب بگیر بخواب، جسی
کتاب بگیر بخواب، جسی داستانی شیرین درباره رابطه بین خواهر و برادر و چالشهای زمان خواب است. جسی، شخصیت اصلی کتاب، هر شب جیغ میزند و آرام نمیگیرد، تا اینکه برادر یا خواهر بزرگترش با راهکارهایی مانند دادن خرس عروسکی به او، سعی میکند آرامش را برقرار کند. تصاویر رنگی و جذاب کتاب به همراه متن ساده و روان، آن را به یک داستان دلنشین برای کودکان تبدیل کرده است.
خواندن کتاب بگیر بخواب، جسی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان گروه سنی «ب» (پایه ابتدایی) مناسب است، به ویژه آنهایی که در زمان خواب بیقراری میکنند یا با خواهر و برادرهای کوچکتر خود چالش دارند. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال داستانهایی با موضوع مدیریت احساسات و روابط خانوادگی هستند، توصیه میشود.
بخشی از کتاب بگیر بخواب، جسی
«جسی یکسره جیغ میزند. هر شب کارش همین است. البته از وقتی که او را به اتاق من آوردهاند. میگویم: "ساکتباش بگیر بخواب."»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بگیر بخواب، جسی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | بگیر بخواب، جسی |
| عنوان در زبان مبدأ | Go to sleep, Jessie! |