![تصویر جلد کتاب ساختمان داده ها و الگوریتم ها با پایتون](https://img.taaghche.com/frontCover/220692.jpg?w=200)
کتاب ساختمان داده ها و الگوریتم ها با پایتون
معرفی کتاب ساختمان داده ها و الگوریتم ها با پایتون
کتاب ساختمان داده ها و الگوریتم ها با پایتون نوشتهٔ کنت دی. لی و استیو هوبارد و ترجمهٔ جواد وحیدی و سیدمهدی موسوی و سید ابوالفضل موسوی است. انتشارات فناوری نوین این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب ساختمان داده ها و الگوریتم ها با پایتون
کتاب ساختمان داده ها و الگوریتم ها با پایتون یک منبع آموزشی جامع و کاربردی برای دانشجویان و برنامهنویسانی است که به دنبال یادگیری مفاهیم اساسی ساختمان دادهها و الگوریتمها با استفاده از زبان پایتون هستند. این کتاب با رویکردی عملی و ارائه مثالهای کد پایتون، مباحث مختلفی از جمله آرایهها، لیستهای پیوندی، پشتهها، صفها، درختها، گرافها و انواع الگوریتمهای مرتبسازی و جستجو را پوشش میدهد. نویسندگان به خوبی تعادل بین تئوری و عمل را برقرار کردهاند و خوانندگان را قادر میسازند تا به درک عمیقی از این مفاهیم دست یابند و بتوانند آنها را در پروژههای واقعی به کار گیرند. این کتاب به عنوان یک مرجع ارزشمند برای یادگیری و توسعه مهارتهای برنامهنویسی با پایتون در زمینه ساختمان دادهها و الگوریتمها توصیه میشود.
خواندن کتاب ساختمان داده ها و الگوریتم ها با پایتون را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران علوم رایانهای پیشنهاد میکنیم.
ترجمه کتاب بر خلاف نظر دوستان خیلی عالی وصریح بود ومطالب کاملا گویا و مفید بود👌🏻
باتوجه به اینکه کتاب اصلی انتشارات اشپرینگر است پایه علمی قوی داره و ترجمه هم بسیار تخصصی و عالی بود به علاوه توضیحات خط به خط کدهای درون کتاب که کتاب رو کاملتر هم کرده🙏
فکر کنم این کتاب با استفاده از موتورهای ترجمه یا هوش مصنوعی رایگان ترجمه شده و برای این متن فنی تقریبا نتیجه افتضاحی داشته. یک جمله رو باید ده بار بخونی و فکر کنی معادل انگلیسیش چی بوده تا بفهمی.