کتاب دفتر یادداشت برادرم لوبیا
معرفی کتاب دفتر یادداشت برادرم لوبیا
کتاب «دفتر یادداشت برادرم لوبیا» با عنوان اصلی «Abim Piyaz'ın Yazı Defteri» نوشتهٔ الیف آکارداش و ترجمهٔ بهاره فریسآبادی است. این کتاب توسط انتشارات آفرینگان در سال ۱۳۹۸ منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ ادبیات کودک و نوجوان قرار میگیرد و مناسب گروه سنی ج و د (۱۰ تا ۱۵ سال) است. موضوع اصلی کتاب، ماجراهای دختری به نام «عدس» و برادرش «لوبیا» است که با زبانی طنز و شیرین روایت میشود.
درباره کتاب دفتر یادداشت برادرم لوبیا
«دفتر یادداشت برادرم لوبیا» دومین جلد از مجموعهٔ «من و لوبیا» است که به ماجراهای «عدس» و برادرش «لوبیا» میپردازد. الیف آکارداش، نویسندهٔ ترکیهای، با خلق شخصیتهای جذاب و داستانهای پرماجرا، توانسته است توجه کودکان و نوجوانان را به خود جلب کند. ترجمهٔ روان بهاره فریسآبادی نیز به جذابیت این کتاب افزوده است.
خلاصه داستان دفتر یادداشت برادرم لوبیا
داستان از زبان «عدس»، دختری ۱۱ ساله، روایت میشود که علاقهمند به نویسندگی است. او تصمیم میگیرد دفتر یادداشتی برای برادر کوچکش «لوبیا» تهیه کند تا ماجراهای روزمرهشان را در آن ثبت کند. در این دفتر، «عدس» با زبانی طنز و کودکانه، اتفاقات روزمره، شیطنتها و ماجراهای خندهدار خود و برادرش را به تصویر میکشد.
چرا باید کتاب دفتر یادداشت برادرم لوبیا را بخوانیم؟
این کتاب با زبانی ساده و روان، همراه با طنزی دلنشین، به بیان ماجراهای کودکان میپردازد. خواندن این کتاب میتواند کودکان را به نوشتن و ثبت خاطرات روزانه تشویق کند و خلاقیت آنها را پرورش دهد.
کتاب دفتر یادداشت برادرم لوبیا را به چه کسانی پیشنهاد میدهیم؟
این کتاب برای کودکان و نوجوانانی که به داستانهای طنز و ماجراجویانه علاقهمند هستند، مناسب است. همچنین والدینی که میخواهند فرزندانشان را به خواندن و نوشتن تشویق کنند، میتوانند این کتاب را به آنها پیشنهاد دهند.
درباره الیف آکارداش
الیف آکارداش نویسندهٔ ترکیهای است که با خلق مجموعهٔ «من و لوبیا» به شهرت رسیده است. او با نگاهی طنز و خلاقانه به دنیای کودکان، داستانهایی جذاب و آموزنده خلق میکند که مورد استقبال کودکان و نوجوانان قرار گرفته است.