معرفی و دانلود کتاب معرفت شناسی + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب معرفت شناسی

کتاب معرفت شناسی

۵.۰(از ۱ امتیاز)

معرفی کتاب معرفت شناسی

کتاب معرفت ‌شناسی به قلم رابرت ام. مارتین، ترجمه نسترن ظهیری و به کوشش گروه انتشاراتی ققنوس منتشر شده است. این اثر راهنمایی مقدماتی برای ورود به یکی از بنیادی‌ترین شاخه‌های فلسفه، یعنی نظریه‌ی معرفت است که به بررسی ماهیت، منشأ و حدود دانش بشری می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب معرفت ‌شناسی

کتاب معرفت ‌شناسی در واقع بخشی از مجموعه‌‌کتاب‌های راهنمای مقدماتی است که مفاهیم دشوار فلسفی را به زبانی ساده و قابل‌فهم برای عموم بازگو می‌کند. رابرت ام. مارتین در این اثر با پرهیز از اصطلاحات فنی سنگین، خواننده را با پرسش‌های کلیدی درباره‌ی چگونگی آگاهی ما از جهان پیرامون آشنا می‌کند. نسترن ظهیری با ترجمه‌ای روان، این متن آموزشی را برای مخاطب فارسی‌زبان آماده کرده است تا به‌عنوان مدخلی برای مطالعات عمیق‌تر فلسفی مورد استفاده قرار گیرد. انتشارات ققنوس این کتاب را با تمرکز بر تقویت تفکر نقادانه و آشنایی با مبانی استدلال منطقی روانه‌ی بازار کرده است.

خلاصه کتاب معرفت ‌شناسی

محتوای کتاب حول این پرسش محوری می‌چرخد که ما از کجا می‌دانیم که چیزی را می‌دانیم. نویسنده ابتدا به تعریف کلاسیک معرفت، یعنی باور صادق موجه می‌پردازد؛ سپس چالش‌های مدرنی مانند مسئله‌ی گتیه را بررسی می‌کند که این تعریف را به چالش می‌کشند. در فصول مختلف، موضوعاتی نظیر شک‌گرایی، اعتبار ادراک حسی، نقش حافظه و اهمیت گواهی دیگران در شکل‌گیری دانش ما مورد بحث قرار می‌گیرد.

مارتین به تقابل تاریخی میان عقل‌گرایان و تجربه‌گرایان اشاره کرده و دیدگاه‌های فیلسوفان بزرگی مانند دکارت، لاک و هیوم را به زبانی ساده تشریح می‌کند؛ همچنین مباحث مدرن‌تری مانند معرفت‌شناسی اجتماعی و تأثیر ساختارهای قدرت بر باورهای فردی در کتاب گنجانده شده است. کتاب با ارائه‌ی مثال‌های متنوع، خواننده را وادار می‌کند تا در اطمینان خود به دانسته‌هایش تجدیدنظر کرده و به‌دنبال مبانی استوارتری برای باورهایش بگردد.

چرا باید کتاب معرفت ‌شناسی را بخوانیم؟

مطالعه‌‌‌ی این اثر به شما کمک می‌کند تا فرایند شکل‌گیری افکار و عقایدتان را کالبدشکافی کنید. در عصر انفجار اطلاعات، یادگیری اصول معرفت‌شناسی ابزاری ضروری برای تشخیص حقیقت از ادعاهای واهی است. اثر حاضر قدرت تحلیلتان را ارتقا داده و به شما می‌آموزد که چگونه برای باورهای خود توجیه منطقی بیابید و با دیدی بازتر به نظرات مخالف بنگرید.

خواندن این اثر را به دانشجویان رشته‌های علوم انسانی، علاقه‌مندان مباحث فلسفی و تمام کسانی که به‌دنبال نقطه‌ی شروعی برای مطالعه‌ی فلسفه هستند، پیشنهاد می‌دهیم.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۲ مهر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب معرفت شناسی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتابمعرفت شناسی
موضوعنظریات و مکاتب فلسفی، هستی‌شناسی
نویسندهرابرت ام. مارتین
مترجمنسترن ظهیری
انتشاراتگروه انتشاراتی ققنوس
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۴/۱۰/۰۲
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.